fbpixel

Search icon
Search
Vacay Mode On: 5+1 πασίγνωστες celebrities μοιράζονται τα πιο hot packing-tips
STYLE PEOPLE

Vacay Mode On: 5+1 πασίγνωστες celebrities μοιράζονται τα πιο hot packing-tips

Ακολουθήστε τις συμβουλές τους και προετοιμαστείτε πιο εύκολα από ποτέ!


Η αλήθεια είναι πως ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που καλούμαστε να κάνουμε όλοι μας πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, είναι να ετοιμάσουμε την travel-bag μας. Για κάποιον λόγο -παραδοσιακά- είναι δύσκολο να επιλέξουμε τα key-pieces που θα τοποθετήσουμε σε αυτήν, ενώ το ίδιο ισχύει για τα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ. Τι θα λέγατε αυτή τη φορά να ακολουθήσετε μία διαφορετική διαδικασία; Oι A-listers είναι το ιδανικό παράδειγμα, καθώς ταξιδεύουν πολύ και -δίχως υπερβολή- έχουν πλέον... εκπαιδευτεί, με τις λαμπερές celebrities να μοιράζονται τα δικά τους packing-tips, για να μην τοποθετήσετε αυτή τη φορά στη βαλίτσα σας περιττά items.

Για όλα υπάρχει λύση!

Hailey Bieber

snapinstaapp-347245937-18393748558037292-2243252992959933166-n-1080.jpg

Είναι το απόλυτο cool-girl και σε κάθε της εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα. Μπορεί να φορέσει το πιο basic outfit και πάλι να είναι άκρως εντυπωσιακή. Η Hailey Bieber είναι πάντα λαμπερή, είναι πάντα super-fresh κι είναι η απόδειξη, πως δε χρειάζεται κανείς πολλά, για να κλέψει την παράσταση. Το πασίγνωστο μοντέλο, καταφέρνει να δημιουργεί super-stylish looks ακόμη κι όταν ταξιδεύει κι όπως λέει, αυτό που βοηθάει πάντα την ίδια, είναι το γεγονός ότι δε διπλώνει απλώς τα ρούχα της, για να τα τοποθετήσει στην βαλίτσα της, αλλά -αντίθετα- προτιμά να τα τυλίγει σε ρολό. Έτσι, αφενός πιάνουν λιγότερο χώρο κι αφετέρου, δε θα είναι καθόλου τσαλακωμένα, φτάνοντας στον προορισμό σας. Πανεύκολο!

Victoria Beckham

shutterstock-1139279510.jpg

Λατρεύει τα minimal pieces και δεν αποτελεί τυχαία το απόλυτο fashion-idol τη δεδομένη χρονική στιγμή. H Victoria Beckham γνωρίζει καλά πως είναι τα ταξιδεύει κανείς συνεχώς κι αυτό που μας προτρέπει να κάνουμε, είναι να πούμε ένα μεγάλο «ναι» στα silk tops, που μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά το κάθε look. «Στα περισσότερα ταξίδια μου, φροντίζω να παίρνω μαζί μου μερικά silk tops σε ουδέτερες αποχρώσεις, γιατί δεν τσαλακώνονται και συμπληρώνουν άψογα πολλά, διαφορετικά outfits». Η υπέρλαμπρη σχεδιάστρια κι επιχειρηματίας, δεν αποχωρίζεται τα αγαπημένα της tops ούτε στις διακοπές της και δεδομένου πως δεν πιάνουν κι ιδιαίτερο χώρο, μάλλον πρόκειται όντως για μία πολύ καλή επιλογή, ενώ -όπως λέει- από τη δική της βαλίτσα δε λείπει ποτέ κι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, καθώς είναι gym-lover και δεν σπάει ποτέ τη ρουτίνα της.

Chrissy Teigen

shutterstock-378550420.jpg

Είναι από τις γυναίκες που καταφέρνουν να τα συνδυάζουν όλα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι από τις γυναίκες, που σε κάθε τους εμφάνιση, μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα αψεγάδιαστα looks τους. Η Chrissy Teigen λατρεύει τα ταξίδια κι όπως έχει παραδεχθεί σε αρκετές συνεντεύξεις της, δεν την κουράζουν ποτέ, όσο απαιτητικό κι αν είναι το πρόγραμμά της σε συγκεκριμένες περιόδους. Τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή της πιο εύκολη; Το διάσημο μοντέλο, πριν ακόμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της travel-bag της, δημιουργεί ένα look book που περιλαμβάνει outfits για κάθε ώρα της ημέρας, ξεκινώντας από τα clothing pieces που θα χρειαστεί, ενώ στη συνέχεια προσθέτει και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Με τον τρόπο αυτόν, όπως λέει, δεν ξεχνάει ποτέ τα αγαπημένα της items κι επιπλέον, εξοικονομεί πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα της. Δοκιμάστε το!

Kim Kardashian 

shutterstock-760607590.jpg

Ποιος θα περίμενε ότι η Kim Kardashian ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που προτιμούν να ταξιδεύουν με λιγότερα πράγματα; Κι όμως! «Από τη βαλίτσα μου δε λείπουν ποτέ οι μικρές θήκες, στις οποίες τοποθετώ τα αγαπημένα μου items. Στη μία μπαίνουν τα ρούχα, σε μία άλλη τα παπούτσια, σε άλλη τα αξεσουάρ και οι τσάντες και φυσικά, υπάρχουν και οι ξεχωριστές makeup bags. Η καθεμία έχει τη δική της χρησιμότητα», σημειώνει η πασίγνωστη influencer, που φαίνεται να έχει βρει το μυστικό, που κάνει τη ζωή της πολύ πιο εύκολη. Το ακόμη καλύτερο, είναι πως με αυτόν τον τρόπο, δεν κινδυνεύει από ανεπιθύμητα ατυχήματα και φτάνοντας στον προορισμό της, όλα τα items είναι καθαρά κι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσει. Kim knows!

Lily Aldridge

shutterstock-320491376.jpg

H Lily Aldridge -από τη δική της μεριά- είναι ικανή ακόμη και να αφήσει πίσω κάποιο item, εφόσον δεν μπορεί να το εντάξει σε περισσότερα από ένα looks. Αντιθέτως, προτιμά να τοποθετεί στην βαλίτσα της pieces που φαντάζουν ιδανικά για κάθε ώρα της ημέρας και κυρίως, αξιοποιούνται με διάφορους τρόπους. For example, λέει ένα μεγάλο «ναι» στα εντυπωσιακά φουλάρια, που ειδικά το καλοκαίρι αποτελούν ιδανική επιλογή -ως ένα extra layer- για τις βραδινές ώρες, αλλά είναι και το απόλυτο cozy piece για το αεροπλάνο ή το πλοίο, αλλά μπορούν να φορεθούν και σαν top! Σκεφτείτε το κι ακολουθήστε την κι εσείς.

Meghan Markle

shutterstock-1498509200.jpg

Βεβαίως, υπάρχουν κι οι celebrities που μπορούν να αποχωριστούν -έστω και για λίγο- τα αγαπημένα τους clothing pieces, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για τα beauty products, που αποτελούν βασικό part της καθημερινότητάς τους. Στην κατηγορία, αυτή, ανήκει η Meghan Markle, η οποία έχει παραδεχθεί πως φροντίζει να ακολουθεί πιστά την beauty routine της, ακόμη κι όταν ταξιδεύει. Ποιο είναι το δικό της μυστικό; Για να αποφύγει τις υπερβολές, τοποθετεί στο νεσεσέρ της μόνο τα προϊόντα που εφαρμόζει σε σταθερή βάση και δεν κάνει... πειράματα, ενώ αυτό που δε λείπει ποτέ από τη βαλίτσα της, είναι το θαυματουργό -όπως λέει- tea tree oil. Πρόκειται για ένα έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις και κυρίως, λειτουργεί σαν μία άμεση λύση-θεραπεία, σε περίπτωση που κάνει την εμφάνισή του κάποιο ενοχλητικό σπυράκι.