fbpixel

Search icon
Search
Paris 2024 Olympics: Περνώντας το κατώφλι του «OMEGA House» στο Παρίσι
FASHION NEWS

Paris 2024 Olympics: Περνώντας το κατώφλι του «OMEGA House» στο Παρίσι

Βρίσκεται στο Hôtel de Poulpry, στο Maison des Polytechniciens και είναι ανοικτό για το κοινό από την Κυριακή 28 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 10 Αυγούστου


Το πολυτελές σπίτι της OMEGA στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Paris 2024 υπόσχεται να είναι ένα μοναδικό καταφύγιο για τους επισκέπτες και ένας συναρπαστικός προορισμός για βραδινές εκδηλώσεις. Τώρα θέλουμε να σας αποκαλύψουμε το εσωτερικό του OMEGA House, με τα πολλά μοναδικά δωμάτια, τους εξωτερικούς χώρους και τις συναρπαστικές λεπτομέρειες που μπορούν να εξερευνήσουν οι επισκέπτες.

omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-3.jpg

Ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και CEO της OMEGA, λέει, “Σχεδιάσαμε το OMEGA House για να φέρουμε τους επισκέπτες στην καρδιά του οίκου. Υπάρχουν τόσα να εξερευνήσουν και να ανακαλύψουν, με εκπλήξεις σε κάθε γωνιά του. Δεν είναι απλά ένα όμορφο μέρος να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν αλλά και μια έκθεση όλων όσων κάνουν την OMEGA ξεχωριστή.”

Βρίσκεται στο Hôtel de Poulpry, στο Maison des Polytechniciens, κι εκτείνεται σε πολλούς ορόφους. Μόλις μπουν οι επισκέπτες βρίσκονται στο The Courtyard - έναν εκλεπτυσμένο εξωτερικό χώρο μακριά από τη βοή του Παρισιού. Από εκεί, μεταφέρονται μέσω της Reception, σε μια διαδρομή που αναπαράγει τη χρονική διαδρομή της OMEGA στους Ολυμπιακούς και Παρ Ολυμπιακούς αγώνες ξεκινώντας από το 1932 και παρουσιάζοντας τις κυριότερες στιγμές της. 

omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-04814.jpg

Όλο το οίκημα λούζεται κυριολεκτικά από φως κι είναι ελεύθερο για εξερεύνηση με δωμάτια αφιερωμένα στον κόσμο της ωρολογοποιίας της OMEGA. Τα δωμάτια αυτά περιλαμβάνουν:

  • Τη Χρονομέτρηση, παρουσίαση των σύγχρονων τεχνολογιών της OMEGA που είναι κρίσιμης σημασίας στους σημερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Από το ηλεκτρονικό πιστόλι εκκίνησης μέχρι την κάμερα του photofinish.
  • Το Στάδιο, δίνοντας στους επισκέπτες του OMEGA House μια μοναδική εμπειρία να νιώσουν το ενθουσιασμό ενός Ολυμπιονίκη.
  • Το Speedmaster, που παραπέμπει σε μια οπτική στην ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος από την OMEGA, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας. Τα κυριότερα σημεία της εξερεύνησης περιλαμβάνουν μια ποικιλία αιωρούμενων ρολογιών Speedmaster, αναμνηστικά αστροναυτών κι έναν τεράστιο χρυσό αστροναύτη που είναι τέλειος για selfie φωτογραφίες.
  • Το Seamaster, που θα αποτελεί μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες ένα ποτό σε εκλεπτυσμένο περιβάλλον κι ανάμεσα από μια σύγχρονη συλλογή ρολογιών Seamaster.
  • To Her Time, που θα φιλοξενεί μια έκθεση γυναικείων ρολογιών OMEGA από τα τελευταία 100 χρόνια, ξεχωρίζοντας κομμάτια vintage κι αναμνηστικά.
omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-04623.jpg
omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-04626.jpg

Ένας δεύτερος εξωτερικός χώρος αποκαλύπτεται στην πίσω πλευρά του οικήματος. Ο Κήπος είναι μια όαση πράσινου, που θα προσφέρει στους επισκέπτες μια απόδραση από την πόλη. Εδώ η ατμόσφαιρα έχει έναν ανάλαφρο χαρακτήρα ξεκούρασης με άνετα έπιπλα και μια μεγάλη οθόνη για την παρακολούθηση των αγώνων.

omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-04547.jpg

Στοιχεία αλληλεπίδρασης βρίσκονται διάχυτα, παντού μέσα στο ΟΜEGA House έτσι ώστε οι επισκέπτες να συμμετέχουν στο παιχνιδιάρικο πνεύμα του. Από τις ευκαιρίες για φωτογραφίες και για την υπογραφή αυτογράφων από κάποιο celebrity έως την έκθεση των ρολογιών του Paris 2024 κανείς δε θα φύγει χωρίς να έχει βιώσει στο έπακρο την πλήρη εμπειρία της OMEGA.

omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-04679.jpg

Το OMEGA House θα είναι ανοικτό για τα μέλη μόνο από την Κυριακή 28 Ιουλίου μέχρι το Σάββατο 10 Αυγούστου με ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα αποκαλύπτεται καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Η έκδοση του Παρισιού ακολουθεί τα πρότυπα του πρώτου OMEGA House που άνοιξε τις πόρτες του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012 κι έπειτα πήγε στο Rio de Janeiro το 2016. 

omega-oly-emptyshots-omegahouse-full-lres-4801.jpg

Συντηρώντας αυτήν την εξελισσόμενη παράδοση, το House για το Paris 2024 αναμένεται να γίνει ακόμη ένα στέκι “place to be” για όσους θα βρεθούν στην πόλη.