fbpixel

Search icon
Search
Angel numbers: Ποιος είναι ο λόγος που βλέπετε τους ίδιους διαδοχικούς αριθμούς ξανά και ξανά;
LIFE & CAREER

Angel numbers: Ποιος είναι ο λόγος που βλέπετε τους ίδιους διαδοχικούς αριθμούς ξανά και ξανά;

Τι είναι και τι ακριβώς σημαίνουν αυτοί οι τριψήφιοι αριθμοί;


Αν κοιτάξετε αρκετά προσεκτικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το σύμπαν σας στέλνει σημάδια - τουλάχιστον αυτή είναι η πεποίθηση πίσω από τους αριθμούς των αγγέλων. Είτε τους βλέπετε σε μια πινακίδα κυκλοφορίας είτε σε ένα ξυπνητήρι, οι αγγελικοί αριθμοί είναι μια ακολουθία επαναλαμβανόμενων αριθμών που λέγεται ότι έχουν προσωπική και πνευματική σημασία και έχουν τις ρίζες τους στην αριθμολογία.

Ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πυθαγόρας, μαθηματικός, πίστευε ότι ο φυσικός κόσμος ευθυγραμμίζεται με μια ενεργειακή ακολουθία αριθμών και ανέπτυξε τη μελέτη της διασύνδεσης μέσω των αριθμών. Σύμφωνα με αστρολόγους, οι αριθμοί έχουν νόημα που αντιστοιχεί στην πορεία της ζωής μας.

Οι αγγελικοί αριθμοί μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορα σημεία και κάθε ακολουθία λέγεται ότι έχει μοναδική σημασία. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους αριθμούς αγγέλων και τι σημαίνουν.

Τι είναι οι αριθμοί των αγγέλων;

Ο όρος «αγγελικοί αριθμοί» αποδίδεται συνήθως στη συγγραφέα Doreen Virtue λόγω του ομώνυμου βιβλίου της του 2005. Όπως ισχυρίζεται η Virtue στο βιβλίο, οι αγγελικοί αριθμοί χρησιμεύουν ως καθοδήγηση από τον πνευματικό κόσμο.

Οι αγγελικοί αριθμοί είναι ο τρόπος του σύμπαντος να μας πει ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Αντιπροσωπεύουν τη σημασία τους επειδή μας λένε θεϊκά μηνύματα που πρέπει να ακούσουμε για να ξέρουμε πώς πρέπει να προχωρήσουμε. Συνήθως έρχονται σε ακολουθίες τριών ή περισσότερων αριθμών και ο συνδυασμός τους συνδέεται με το πνευματικό ταξίδι που πρέπει να κάνετε.

Για παράδειγμα, μπορεί να βρεθείτε να κοιτάτε το ρολόι στις 3:33 κάθε μέρα ή να παρατηρήσετε επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε αριθμούς τηλεφώνου ή πινακίδες κυκλοφορίας.

shutterstock-2475282919.jpg

Ποια είναι τα angel numbers μου;

Οι αγγελικοί αριθμοί κάθε ατόμου μπορεί να είναι διαφορετικοί ανάλογα με διάφορους παράγοντες, αλλά είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στα μοτίβα. Όταν μια επαναλαμβανόμενη ακολουθία αριθμών εμφανίζεται συχνά, σημειώνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα από το σύμπαν.

Τι σημαίνουν οι αριθμοί των αγγέλων;

Κάθε σύνολο αριθμών αγγέλων, που κυμαίνονται από το 000 έως το 999, έχoun μια μοναδική σημασία.

000: Το 000 σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα - τα οποία μπορεί να είναι συναρπαστικά αλλά και επικίνδυνα. 

111: Αν δείτε να επαναλαμβάνεται το 1, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε το manifesting. Η αστρολόγος προσθέτει ότι είναι σημαντικό να θέσετε σαφείς προθέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

222:
 Αυτή η ακολουθία μπορεί να σηματοδοτήσει μια πιθανή ρομαντική σχέση ή αρμονία στην τρέχουσα συνεργασία σας. Σηματοδοτεί επίσης αφθονία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

333: Αν αισθάνεστε στάσιμοι, αυτή η ακολουθία αριθμών υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να αναπτυχθείτε και να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας για την καριέρα, τα οικονομικά και τις σχέσεις.

444: Τα 4 μεταφέρουν ένα μήνυμα προσγειωμένης συμπεριφοράς και συνέπειας. Αυτή η περίοδος σταθερότητας και ασφάλειας χαρακτηρίζεται από επιτυχία.

555: Αυτή η σειρά αριθμών αντιπροσωπεύει την αλλαγή, την τύχη και τη μεταμόρφωση. Χαρακτηρίζεται, επίσης, από την ανάπτυξη και την αυτονομία.

666: Παρά τους όποιους αρνητικούς συσχετισμούς με αυτή την ακολουθία - το 666 μπορεί να συμβολίζει το ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε και να αναζητήσετε την ισορροπία.

777: Τα 7 είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε το πνευματικό σας ταξίδι.

888: Το 8 σηματοδοτεί ότι η αφθονία είναι προ των πυλών και ότι είναι απαραίτητο να προγραμματίσετε αναλόγως.

999: Η ακολουθία των αριθμών υποδηλώνει ότι η δημιουργική διαδικασία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της και το σύμπαν σας παροτρύνει να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας.