fbpixel

Search icon
Search
Wimbledon 2023: Τα highlights & οι πιο fashionable εμφανίσεις των A-listers
PEOPLE & MOMENTS

Wimbledon 2023: Τα highlights & οι πιο fashionable εμφανίσεις των A-listers


Ένα από τα σημαντικότερα tennis tournaments στον κόσμο, το Wimbledon, επέστρεψε και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 16 Ιουλίου 2023 και σε αυτήν θα αγωνιστούν κορυφαίοι τενίστες - με φαβορί φέτος τους Novak Djokovic, Cameron Norrie, Elena Rybakina και Iga Swiatek.

Μερικοί από τους αθλητές έχουν χαρακτηριστεί ως power-players και είναι οι εξής. Ο Έλληνας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Αμερικάνος Taylor Fritz και ο Ισπανός Carlos Alcaraz και η Τυνήσιανή Ons Jabeur. Ως up and comers έχουν αναδειχθεί οι Lorenzo Musetti και Leo Borg.

Εκτός από το τένις, υπάρχει πάντα πολύ θέαμα στο κοινό: κάθε χρόνο παρευρίσκονται πολυάριθμοι βασιλείς και A-listers, οι οποίοι επιδεικνύουν ένα πλήθος κομψών εμφανίσεων δίπλα στο γήπεδο.

Εδώ συγκεντρώνουμε τις καλύτερες στιγμές του Wimbledon 2023 μέχρι στιγμής, από την πρώτη βασιλική εμφάνιση μέχρι την αρχική νίκη του Andy Murray.
andy-murray-celebrates-as-he-wins-the-match-against-ryan-peniston-july-2023.jpeg
Image source: Action Plus Sports Images / Alamy Stock Photo

The Andy Murray record

Ο δύο φορές πρωταθλητής του Wimbledon, Andy Murray, διατήρησε το ρεκόρ του να μην χάνει ποτέ στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας σε αγώνα τον Ryan Peniston. Ο ίδιος μίλησε για τα συναισθήματα του πριν από το Wimbledon, λέγοντας: «Πάντα έχω άγχος στην αρχή του Wimbledon. Μου αρέσει να αισθάνομαι έτσι. Αν πήγαινα στο γήπεδο και ένιωθα επίπεδος, δεν είχα κανένα συναίσθημα όταν βγαίνω εκεί έξω, αυτό είναι κάτι που μάλλον θα ήταν λάθος».

Ο Murray σχολίασε επίσης το γεμάτο αστέρια κοινό. «Ήταν καταπληκτικό που είχαμε κάποια βασιλική οικογένεια εδώ, αλλά και κάποια βασιλική οικογένεια του τένις επίσης», είπε, ενώ ο Federer αντέδρεασε γελώντας. Ο Andy Murray βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 40η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

screenshot-2023-07-10-at-23708-pm.png
Image source: Reuters

The tennis under-short rule

Το 2023, η αλλαγή του κανονισμού που επέτρεψε στις παίκτριες να φορούν tennis shorts που δεν είναι αποκλειστικά λευκά έγινε δεκτή. Οι αθλήτριες επέλεξαν κομμάτια σε μαύρο και πράσινο χρώμα.

The noteworthy moments

Το πρωτάθλημα του Wimbledon ήταν πάντα συνώνυμο της διαχρονικής κομψότητας, του σκληρού ανταγωνισμού αλλά και εντυπωσιακών εμφανίσεων των royals & celebrities. Καθώς το διάσημο τουρνουά εκτυλίσσεται το 2023, τις κερκίδες κοσμεί μια πληθώρα άψογα ντυμένων καλεσμένων (και τενιστών) που προσέδωσαν ένα επιπλέον επίπεδο αίγλης στο event.

Kate Middleton

358019562-18372363430000484-8212694910734487356-n.jpg
Image source: @theststyle

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, φέρνει πάντα το fashion A-game της στην εκδήλωση, και φέτος δεν υπήρξε καμία διαφορά με το βασιλικό style icon να επιλέγει ένα πράσινο σακάκι Balmain σε χρώμα μέντας, συνδυασμένο με μια πλισέ λευκή φούστα. Τα συνδύασε με μια λευκή τσάντα Mulberry και λευκές γόβες Gianvito Rossi. Το vintage εμπνευσμένο σύνολο έχει εκπληκτική ομοιότητα με το πράσινο φόρεμα-μπλέιζερ της Catherine Walker που φορούσε η πριγκίπισσα Diana στο Trooping the Colour το 1988.

Sienna Miller

screenshot-2023-07-10-at-15652-pm.png
Image source: Stephen Lock/ i-Images

Κάθε φορά που η Sienna Miller βγαίνει έξω, ξέρουμε ότι επίκειται ένα μάθημα για αβίαστα κομψό ντύσιμο. Παρευρέθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Oli Green. Φόρεσε ένα κοστούμι Ralph Lauren που αποτελούσε την επιτομή του tennis cool.

Lila Moss

screenshot-2023-07-10-at-20231-pm.png
Image source: Wireimage

Η Lila Moss ήταν η επιτομή της κομψότητας καθώς συνάντησε τον φίλο της Yoni Helbitz στην έβδομη ημέρα του Wimbledon με την Polo Ralph Lauren και τη βρετανική Vogue. Το εικοσάχρονο μοντέλο και κόρη του supermodel Kate Moss, έκανε μια κομψή εμφάνιση με ένα μεταξωτό μπλε slip dress. Συνδύασε την εμφάνισή της με ένα ασορτί πουλόβερ το οποίο έδεσε γύρω από το λαιμό της και με μια κομψή καφέ τσάντα και nude strappy heels.

Alexa Chung

358789399-6300700133331553-1666555490723419235-n.jpg
Image source: @alexachung

Η Chung χρησιμοποίησε έκανε ένα leisure & preppy look με ένα button-up και ένα straight jean, δένοντας ένα μοβ πουλόβερ γύρω από τους ώμους της. Ήταν ένα στιλιστικό τέχνασμα Ralph Lauren που χρησιμοποίησε και το μοντέλο Lila Moss.

David Beckham & Roger Federer

wimbledon-beckham.jpeg
Image source: David Beckham

Ο David Beckham ανάρτησε μια φωτογραφία στο Facebook με τον "Mr. Wimbledon", Roger Federer. Ως συνήθως, ο Beckham εμφανίστηκε με ένα Ralph Lauren Purple Label Kent blazer, κρεμ παντελόνι, λευκό πουκάμισο και ασορτί γραβάτα.


Feature image source: Phil Harris / Daily Mirror