fbpixel

Search icon
Search
Lyst Index '24: Ποιο είναι το hottest designer brand αυτή τη στιγμή;
FASHION NEWS

Lyst Index '24: Ποιο είναι το hottest designer brand αυτή τη στιγμή;

Και όλα τα νέα που μας γοήτευσαν από τον κόσμο της μόδας


O χώρος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσεται, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας...

Η Loewe επέστρεψε ως o hottest οίκος στον κόσμο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα

backstage-loewe-spring-2025-mens0013.webp

Η σύνοψη του Lyst για το δεύτερο τρίμηνο του 2024, ο δείκτης Lyst Index, ο οποίος κατατάσσει τις πιο καυτές μάρκες της μόδας από το 1 έως το 20, μόλις παρουσιάστηκε.  Η LOEWE, η οποία στο 1ο τρίμηνο βρισκόταν στην 3η θέση, έχει αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας την Miu Miu και την Prada, για να γίνει η πιο καυτή μάρκα του 2ου τριμήνου. Πιθανότατα η χορηγία της στο Met Gala, η συνεργασία της με τους Challengers και οι σταθερά viral καμπάνιες της ευθύνονται για την αύξηση των αναζητήσεων για το LOEWE κατά 29% τους τελευταίους τρεις μήνες.

Η Miu Miu, η οποία το προηγούμενο τρίμηνο βρισκόταν στο νούμερο ένα, υποχώρησε στη 2η θέση, μαζί με την Prada που έπεσε στην 3η θέση στο 2ο τρίμηνο. Η Saint Laurent ανέβηκε μια θέση στην 4η, ανταλλάσσοντας θέσεις με την Bottega Veneta που έπεσε μια θέση στην 5η. Ακολουθούν η Versace στην 6η θέση και η Balenciaga στην 7η θέση - και οι δύο μια θέση υψηλότερα από το πρώτο τρίμηνο.

Στην 8η θέση βρίσκεται η Jacquemus, η οποία στην πραγματικότητα ανέβηκε δύο θέσεις, πιθανότατα χάρη στο viral Resort show, τις αναρτήσεις «Les Rayures» και τη συνεργασία της με την Jennie. Ακολουθεί η Moncler, η οποία στην πραγματικότητα έπεσε τρεις θέσεις από την 6η στην 9η.

Η LUISAVIAROMA άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη

mja4mdi5nzi3mzi2mje3njy5.webp

Το πρώτο κατάστημα LuisaViaRoma εκτός Ιταλίας ανοίγει σήμερα στο SoHo. Βρίσκεται στην 1 Bond Street και διαθέτει κομμάτια από μάρκες όπως Chloé, Maison Margiela, Jil Sander, Lanvin, Gabriela Hearst, Proenza Schouler και Helmut Lang. Ο χώρος των 11.000 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει επίσης έναν προσωπικό όροφο αγορών για VIP πελάτες και χώρο για vintage αντικείμενα που προέρχονται από τη συνεχιζόμενη συνεργασία της LuisaViaRoma με το Vestiaire Collective.

Το ολοκαίνουργιο Mission To The Super Blue Moonphase της Swatch

sc01-24-super-blue-moonphase-ambiance.jpg

Το Bioceramic MoonSwatch MISSION TO THE SUPER BLUE MOONPHASE είναι ένας διπλός φόρος τιμής στο καλοκαίρι. Αυτό το νέο ρολόι από τη συλλογή Bioceramic MoonSwatch δεν αναδεικνύει μόνο την εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα των ηλιόλουστων ημερών στην παραλία, αλλά είναι επίσης αφιερωμένο στην μπλε πανσέληνο της 19ης Αυγούστου. Το MISSION TO THE SUPER BLUE MOONPHASE διαθέτει, στη θέση της ώρας 2, ένδειξη φάσεων της σελήνης σε πολλαπλές αποχρώσεις του μπλε και ένα κρυφό μήνυμα με μελάνι UV. Μια μπλε κλίμακα παλμομέτρου με λευκούς δείκτες βρίσκεται στη βιοκεραμική στεφάνη. Διαθέτει επίσης ένα καντράν panda, που αναδεικνύει το καντράν σε απόχρωση ασημί-οπαλίνας που έρχεται σε αντίθεση με τα μπλε υποκαντράν.

Το MISSION TO THE SUPER BLUE MOONPHASE είναι διαθέσιμο από την 1η Αυγούστου έως τις 19 Αυγούστου (την ημερομηνία της πανσελήνου) και μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch και pop-up stores. Όπως και με ολόκληρη τη συλλογή Bioceramic MoonSwatch, μόνο ένα ρολόι μπορεί να αγοραστεί ανά άτομο, ανά ημέρα και ανά σημείο πώλησης της Swatch.

Το Paris 2024 Bronze Gold Edition της OMEGA αποτίνει φόρο τιμής στη δόξα των Ολυμπιακών Αγώνων

52292392199001-adv-paris2024-bg-keyvisual-4-5-rvb.jpg

Τα χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια αποτελούν τις πλέον εμβληματικές ανταμοιβές για κάθε αθλητική επιτυχία. Τώρα, ο Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ρολόι ως αναγνώριση των πολυπόθητων ολυμπιακών βραβείων.

Το Paris 2024 Bronze Gold Edition της OMEGA ενσωματώνει και τα τρία θρυλικά υλικά σε ένα συλλεκτικό σχέδιο. Αυτό το μοντέλο περιλαμβάνει την κάσα 39 χιλιοστών, η οποία είναι κατασκευασμένη με το αποκλειστικό κράμα χαλκού και χρυσού της OMEGA, ένα λαμπερό καντράν από ασήμι Ag 925 και δείκτες από χρυσό Sedna™ 18 καρατίων με ειδική επίστρωση PVD Bronze Gold.

Ο σχεδιασμός αποτελεί έναν φόρο τιμής στις κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις, με τις οποίες η OMEGA συνδέεται ενεργά σε παγκόσμια κλίμακα. Η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας είναι ο Επίσημος Χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1932 και το φετινό καλοκαίρι έρχεται στο Παρίσι για να αναλάβει τη χρονομέτρηση της διοργάνωσης για 31η φορά στην ιστορία. Αυτή η κληρονομιά επεκτείνεται και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, όπου η εταιρεία είναι Επίσημος Χρονομέτρης από το 1992.

Η vintage εμφάνιση του Paris 2024 Bronze Gold Edition είναι εμπνευσμένη από ένα κλασικό ρολόι χειρός της OMEGA που κατασκευάστηκε το 1939 – την περίοδο κατά την οποία το brand ξεκίνησε να ενεργεί ως χρονομέτρης. Αυτό το ρολόι φιλοξενούσε τον διάσημο μηχανισμό Calibre για την ένδειξη δευτερολέπτων με χειροκίνητη περιέλιξη 30T της OMEGA και έφερε την αναφορά «CK 859» στα φύλλα τεχνικών δεδομένων σε σχέση με το υλικό και το σχήμα της κάσας.