fbpixel

Search icon
Search
Bubble Bath Nails: Αυτή η τάση νυχιών είναι στην πραγματικότητα royal-approved
HAIR & NAILS

Bubble Bath Nails: Αυτή η τάση νυχιών είναι στην πραγματικότητα royal-approved

Η Zendaya, η Jennifer Lopez και η Sydney Sweeney συμφωνούν επίσης με τον ροζ-λευκό συνδυασμό χρωμάτων


Οι τάσεις νυχιών του φετινού καλοκαιριού δεν παρέλειψαν να μας κάνουν να μαντεύουμε με τις ονομασίες τους. Αποφασίσαμε να πάρουμε έμπνευση από πολλά τρόφιμα: Τα νύχια της Hailey Bieber από το farmer's market έφεραν μικροσκοπικά προϊόντα στα δάχτυλά της και τα λαχανικά του "κήπου της πίσω αυλής" ενέπνευσαν το τελευταίο μανικιούρ της Kylie Jenner. Η τάση των νυχιών με "αφρόλουτρο" -που ορίζεται από έναν ροζ-λευκό-νεφελώδη συνδυασμό χρωμάτων που θα βρίσκατε να ξεχειλίζει από μια πορσελάνινη μπανιέρα- γνώρισε μια "δεύτερη ζωή" αυτό το καλοκαίρι, φτάνοντας στα νύχια της Selena Gomez, της Jennifer Lopez και της Kaia Gerber. Το μανικιούρ "bubble bath" είναι η απάντηση στο ερώτημα: Πώς θα έφτιαχνε τα νύχια της ένα «καθαρό κορίτσι» το 2024. 

Ωστόσο, παρά τη σημερινή έξαρση της τάσης (υπάρχουν πάνω από 56 εκατομμύρια αναρτήσεις για το #bubblebathnails στο TikTok), ο συνδυασμός χρωμάτων υπάρχει εδώ και δεκαετίες!

Στην πραγματικότητα, έχει αρκετά ισχυρές ρίζες στη βασιλική οικογένεια, με τη Meghan Markle και την πριγκίπισσα Kate να φορούν συχνά τον γαλακτώδη τόνο. Όταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν εν ζωή, προτιμούσε ένα ανοιχτό ροζ βερνίκι νυχιών και, ακολουθώντας το παράδειγμα που έδωσε, τόσο η Kate όσο και η Meghan είχαν την τάση για ένα ανοιχτό ροζ βερνίκι νυχιών κατά τη διάρκεια της ζωής της. Ένα δοκιμασμένο και αληθινό βασιλικό αγαπημένο είναι το ροζ-λευκό νύχι, το οποίο δείχνει κομψό, ενώ δεν είναι έντονο.

prince-harry-meghan-markle-09-07122023-fec4c5629b8747e0b04242945ac9b2dd.jpg

Μόνο αυτή την εβδομάδα, και οι δύο βασιλικές οικογένειες εμφανίστηκαν με διαφορετικές εκδοχές της τάσης των νυχιών με "αφρόλουτρο". Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει δείξει προτίμηση στην τάση την οποία είδαμε στα νύχια της στους τελικούς του Wimbledon. Εν τω μεταξύ, για το μανικιούρ της στα βραβεία ESPY, η Meghan Markle εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά με bubble bath nails - ακριβώς όπως την ημέρα του γάμου της το 2018.

Ένα μανικιούρ που θυμίζει μπάνιο με φυσαλίδες δεν παίρνει μόνο τη σφραγίδα έγκρισης της βασιλικής οικογένειας. Είναι ένα φυσικό look που ταιριάζει με κάθε στιλ, περίσταση, ηλικία και τόνο δέρματος, οπότε τα νύχια "με αφρόλουτρο" είναι ένα αγαπημένο look για τις καμπάνιες μόδας και τις πασαρέλες. Το χρώμα εμφανίστηκε άφθονο αυτές τις δύο τελευταίες σεζόν, εμφανιζόμενο στους Christian Dior, Off-White και The Blonds.

@kaylieestewart save for your next nail appt ????????✨#cleangirlaesthetic #nailcombo #cleangirllook #nailday ♬ original sound - Kaylie Stewart

Για πρώτη φορά, η μεταφορά μιας τάσης στα νύχια από την πασαρέλα στην πραγματική ζωή είναι πραγματικά αρκετά εύκολη. Με ρίζες στο κίνημα της ήσυχης πολυτέλειας και ένα νεύμα στα νύχια των rich girls, τα νύχια αυτά είναι κομψά, διακριτικά και καθαρά.

Το μυστικό για να πετύχετε αυτό το nail trend

Για τα bubble bath nails χρησιμοποιήστε μια πινελιά από διάφανο ροζ ή διάφανο γαλακτώδες βερνίκι νυχιών με γυαλιστερό φινίρισμα που κάνει τα νύχια σας καθαρά και περιποιημένα. Το κλειδί για το bubble bath look είναι η ημι-διαφανής υφή του. Πρέπει να είναι αρκετά χρωματισμένο ώστε να δίνει ελαφρώς νεφελώδη κάλυψη, αλλά αρκετά διάφανο ώστε να εξακολουθεί να φαίνεται το λευκό των νυχιών σας. Το κλειδί είναι να μην χρησιμοποιείτε περισσότερες από δύο στρώσεις βερνικιού και, φυσικά, ένα topcoat με υψηλή λάμψη.

snapinstaapp-311755578-436474181954387-9202701051612309891-n-1080.jpg

Οι ειδικοί συνιστούν ένα βερνίκι που φέρει μια ιδέα ροζ και μια σταγόνα λευκού, η κατηγορία είναι ευέλικτη. Δεν υπάρχει έλλειψη ροζ βερνικιών νυχιών, οπότε επιλέξτε ένα που ταιριάζει με τον υπότονό σας. Ένα πιο δροσερό ροζ με μπλε τόνους είναι τέλειο αν είστε ανοιχτόχρωμη, και ένα πιο ζεστό ροζ με κόκκινους ή ροδακινί τόνους αν έχετε ζεστό χρώμα.

Για να προσαρμόσετε αυτή την εμφάνιση, επιλέξτε το βερνίκι που ταιριάζει καλύτερα με τον τόνο του δέρματός σας και εφαρμόστε λεπτές στρώσεις ή χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικές αποχρώσεις για να πετύχετε το χρώμα νυχιών που κολακεύει τον τόνο του δέρματός σας.