fbpixel

Search icon
Search
Outfits με 3 pieces: Πώς να τα συνδυάσετε με επιτυχία
STYLING TIPS

Outfits με 3 pieces: Πώς να τα συνδυάσετε με επιτυχία

Ανακαλύψτε τους πιο πετυχημένους συνδυασμούς που λειτουργούν πάντα


Δεν υπάρχει τίποτα που να μας αρέσει περισσότερο από ένα εύκολο look που δεν θυσιάζει το στιλ. Είναι πάντα ιδανικό να ανακαλύπτουμε ένα αβίαστο σύνολο που μπορούμε πάντα να επιλέξουμε όταν έχουμε λιγότερο από 10 λεπτά για να φύγουμε από το σπίτι. Γενικότερα, πιστεύουμε πως ένα outfit δε χρειάζεται παραπάνω από τρία κομμάτια για να ολοκληρωθεί - ειδικότερα αν έχετε δημιουργήσει μια capsule collection με διαχρονικά ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να σας συνοδέψουν παντού. 

Για να αποδείξουμε το πόσο αβίαστα και κομψά μπορούν να γίνουν τα καλοκαιρινά σας outfits συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας looks που βασίζονται στην απλότητα, την ευελιξία και προτίστως την ευκολία όσον αφορά το styling.

Keep scrolling και ανακαλύψτε τους go-to, three-piece συνδυασμούς που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες

1. Slip skirt, white top & minimal sandals

Image source: orlaithmelia_

Ο κλασικός αυτός συνδυασμός της slip maxi ή midi φούστας, με ένα λευκό tank top και minimal sandals αποτελεί go-to καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σας συστήνουμε να επιλέξετε ουδέτερους χρωματισμούς που μπορούν να γίνουν mixed & matched και όσον αφορά την επιλογή του παπουτσιού, δοκιμάστε ένα ζευγάρι effortless flip flops είτε βρίσκεστε στην πόλη, είτε στις διακοπές σας.

Slip Skirt, Massimo Dutti
Simple white t-shirt, Intervista
Flip flops with crystal, Havaianas

2. Maxi flowy dress, leather slides, basket bag

Image source: Kookai

Ένας απόλυτα safe συνδυασμός που μπορεί να σας μεταφέρει από το πρωί ως το βράδυ τις πιο θερμές μέρες του έτους. Επιλέξτε ένα midi dress, είτε μονόχρωμο ή με ένα fun σχέδιο, σε συνδυασμό με δερμάτινα slides και την αγαπημένη σας basket τσάντα.

Long printed dress, Apoella
Dolce & Gabbana slides, Kalogirou
Basket bag, Callista

3. Linen set, buckle sandals. sunglasses

Image source: @dianashex

Ένα σετ ενδείκνυται για την ευελιξία που προσφέρει καθώς μπορείτε να το φορέσετε από την πόλη, μέχρι τις διακοπές σας, πάνω από το μαγιό. Επιλέξτε το σε ένα oversized fit που θα σας διατηρήσει δροσερές και επιλέξτε το είτε σε μακρύ παντελόνι, είτε shorts. Μην ξεχνάτε πως φέτος, εκτός των μονόχρωμων καλοκαιρινών σετ, λατρεύουμε και το pyjama look με μπλε και λευκές ρίγες. Απογειώστε το look με ένα ζευγάρι μεταλλικά γυαλιά και buckle sandals. 

Linen shirt, Oysho
Linen trousers, Oysho
Celine metal sunglasses, Zannis Optics

4. Pareo, bikini, basic shirt

Image source: @giorgiatordini

Ένα παρεό, ή sarong, μπορεί να φορεθεί πάνω από το αγαπημένο σας bikini ή ολόσωμο μαγιό, ως maxi ή mini φούστα για να δώσει αυτό το effortlessly chic στιλ. Σε περίπτωση που θέλετε έξτρα κάλυψη για να μεταφερθείτε σε ένα lunch μετά συνδυάστε το με ένα απλό τοπ ή πουκάμισο

Missoni pareo, attica.gr
Bikini top, Calzedonia
Bikini bottom, Calzedonia

5. Mini dress, kitten heels, clutch bag

Image source: @mvb

Μπορεί φέτος να έχουμε δώσει ιδιαίτερη βάση και προτεραιότητα στα midi dresses, ένα mini φόρεμα είναι must-have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Συνδυάστε το με ένα ζευγάρι kitten heels και ένα clutch bag σε μια βραδινή έξοδο στο νησί ή την πόλη.

Mini floral dress, Marella
Leather mules, Tsakiris Mallas
Clutch with wristband, Max Mara

Feature image source: @hoskelsa, Solai The Label