fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Pimple patches: Ο πιο ασφαλής & αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια

Πείτε αντίο στα ξεσπάσματα και στα σημάδια που μπορεί να σας δημιουργήσουν


Pimple patches: Ο πιο ασφαλής & αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σπυράκια

Το να "πειράζετε" τα σπυράκια σας είναι σίγουρα ένα guilty pleasure, ωστόσο είναι ένα τεράστιο "όχι"! Το να σκαλίζετε και να πιέζετε λευκά σπυράκια, κύστεις ή σπυράκια γεμάτα πύον είναι απλά μια μεγάλη συνταγή για μόλυνση και ουλές. Έτσι, εξασκήστε τη δύναμη της θέλησης και προσθέστε στη ρουτίνα σας τα pimple patches. Αυτά τα μικρά αυτοκόλλητα λειτουργούν σαν μαγικά για να απορροφήσουν όλη τη λιπαρότητα και τη βρωμιά από το σπυράκι σας και να προωθήσουν μια πολύ ταχύτερη διαδικασία επούλωσης - είναι η καλύτερη θεραπεία για τα σημάδια ακμής. Το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του νέο-εισαχθέντος προϊόντος; Μπορείτε να τα φορέσετε πάντα και παντού. Μερικά από τα αγαπημένα μας δεν είναι μόνο αόρατα, αλλά μπορούν επίσης να τοποθετηθούν κάτω από το μακιγιάζ.

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα pimple patches παρακάτω!

Πώς ακριβώς λειτουργούν;

Τα περισσότερα είναι μικροί, κυκλικοί υδροκολλοειδείς επίδεσμοι, που σημαίνει ότι απορροφούν το υγρό και τους ρύπους από το σπυράκι. Είναι ένα βασικό στοιχείο ομορφιάς εμπνευσμένο από την παράδοση των υδροκολλοειδών επιδέσμων για την επούλωση των πληγών. 

Τα πιο λεπτά, αόρατα επιθέματα είναι ιδανικά για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίζετε τα σπυράκια σας όποτε και όπου σας αρέσει. Ή, μπορείτε να επιλέξετε τη χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας για να θεραπεύσετε τις ατέλειες ή την ορμονική ακμή με απόλυτη ιδιωτικότητα ενώ κοιμάστε. Υπάρχουν ακόμη και αυτοκόλλητα σχεδιασμένα με εξαιρετικά λεπτές μικροβελόνες που μεταφέρουν τα συστατικά που καταπολεμούν την ακμή ακόμη πιο βαθιά στο δέρμα για να αντιμετωπίσουν τα πιο επίμονα, δυσπρόσιτα σπυράκια σας.

d7e7f250c544a0fe00218d3c03695020.jpg

Συχνές ερωτήσεις

"Πρέπει να σπάσω ένα σπυράκι πριν βάλω ένα pimple patch;"

Όχι, ούτε να το σκέφτεστε. Ένας από τους λόγους για να φορέσετε ένα επίθεμα για τα σπυράκια είναι για να περιορίσετε τον πειρασμό να επιδεινώσετε το δέρμα σας με το σπυράκι, λέει η Elizabeth Tanzi, MD, ιδρύτρια και διευθύντρια του Capital Laser & Skin Care και αναπληρώτρια κλινική καθηγήτρια στο Τμήμα Δερματολογίας του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου George Washington. Αυτό είναι το κλειδί, εξηγεί, καθώς «το να σκαλίζετε ένα σπυράκι αυξάνει τη φλεγμονή και μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία επούλωσης». Οι πιθανότητες δημιουργίας ουλών ακμής, ανάπτυξης μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης και μόλυνσης αυξάνονται όταν πειράζετε το σπυράκι σας.

"Πώς καταλαβαίνω ότι όντως λειτουργεί;"

Θα ξέρετε ότι η θεραπευτική κουκίδα λειτουργεί επειδή μπορείτε να τη δείτε σε δράση - δηλαδή το διαφανές επίθεμα θα γίνει λευκό με βρωμιά και λιπαρότητα και θα επεκταθεί. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτή η βρωμιά; Τραβηγμένο υγρό και περίσσεια σμήγματος. Η Marisa Garshick, MD, πιστοποιημένη δερματολόγος με έδρα τη Νέα Υόρκη, δήλωσε: «Σκεφτείτε αυτές τις κυστικές κηλίδες σχεδόν σαν μια πληγή που πρέπει να επουλωθεί. Μειώνοντας τη φλεγμονή και το υγρό, μπορείτε να βοηθήσετε στη βελτίωση της εμφάνισης».

Επιπλέον, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα pimple patches για το 2024!

1

Peace Out Skincare Patches Peace Out Spots

Sephora.gr BUY HERE

2

IROHA NATURE SOS Επιθέματα Για Σπυράκια

Hondoscenter.com BUY HERE

3

Pixi Clarity Blemish Stickers - Pimple Patches

Sephora.gr BUY HERE

4

COSRX Master Patch Intensive (90 Pack)

Cultbeauty.com BUY HERE

5

Peace Out Skincare Επιθέματα Θεραπείας Ακμής - Μικροδιάτρηση

Sephora.gr BUY HERE

6

The INKEY List Hydrocolloid Invisible Pimple Patches

Cultbeauty.com BUY HERE