fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Summer outings: 5 καλοκαιρινά makeup looks για τις βραδινές σας εξόδους

Εύκολες ιδέες που αξίζει να δοκιμάσετε


Summer outings: 5 καλοκαιρινά makeup looks για τις βραδινές σας εξόδους

Καμία εποχή του χρόνου δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το καλοκαίρι όσον αφορά τις βραδινές εξόδους. Δροσιστικά cocktail με υπέροχο μαυρισμένο δέρμα, συνοδευόμενα από μια εμφάνιση γεμάτη καλοκαιρινή λάμψη. Φυσικά, εκτός των εξόδων, το καλοκαίρι περιλαμβάνει και πολλά special events - όπως φεστιβάλ και γάμους. Είτε πρόκειται για ένα girls-night out, είτε για μια πιο "ειδική" περίσταση, ένα είναι το σίγουρο: θέλετε να λάμπετε! Και καθώς τα καλοκαιρινά βράδια απαιτούν μια πινελιά χρυσής λάμψης, μοιραζόμαστε 5 makeup hacks που πρέπει να δοκιμάσετε για τη σωστή ποσότητα λάμψης.

Ανακαλύψτε αυτά τα must-try makeup looks!

1. Τολμήστε με το bronzer σας

Το να εφαρμόζετε πολύ bronzer είναι μια κλασική εμφάνιση διακοπών για κάποιο λόγο. Ξεκινήστε με μια διακριτική φόρμουλα, όπως το Beautiful Skin Sun-Kissed Glow Bronzer της Charlotte Tilbury, προσθέτοντας μια ποσότητα σε μέγεθος δακτυλικού αποτυπώματος μέσα στις κοιλότητες των μάγουλών σας, κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού σας και σε όλο το πηγούνι και τους κροτάφους σας. Για ματ αποτέλεσμα, προσθέστε λίγο ακόμα στα βλέφαρά σας και στη γέφυρα της μύτης σας, πριν τα σβήσετε όλα με τα δάχτυλά σας. Αν σας αρέσουν περισσότερο οι λάμψεις, περάστε το Lit Up Highlight Stick της Westman Atelier σε τόνο Brûlée εκεί που συνήθως εφαρμόζετε ρουζ, ξεκινώντας από τα μάγουλα, λίγο κάτω από τη γραμμή των μαλλιών σας και στη γέφυρα της μύτης και τα βλέφαρα. Ολοκληρώστε με ένα τολμηρό χείλος - δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ζωντανή κοραλλί ή βυσσινί απόχρωση σε σχέση με το μπρονζέ δέρμα για να κάνει την επιδερμίδα σας να ξεχωρίζει- το Odalie Red της Gucci Beauty και το Dior Lip Glow Oil είναι και τα δύο άξια νικητήρια για διακοπές.

snapinstaapp-451416264-1389175691752231-7466365101289925724-n-1080.jpg

2. Δοκιμάστε ένα λαμπερό eye look

Οι ματ σκιές ματιών και τα cat-eye liner είναι απλά υπερβολικά για μια ζεστή νύχτα - αντ' αυτού, προτιμήστε μεταλλικά φινιρίσματα που αναμειγνύονται εύκολα με το δάχτυλο, αν εγκατασταθούν στις πτυχές. Δοκιμάστε τη σκιά ματιών Les Phyto-Ombres Eyeshadow της Sisley σε Sparkling Topaz για ένα χάλκινο φινίρισμα που κολακεύει όλους. Για να συμπληρώσετε το βλέμμα, περάστε με δύο δάχτυλα την απόχρωση που επιλέξατε και αναμείξτε με ένα λάδι σώματος στα χέρια σας για να διαλέξετε τις αποχρώσεις στα άκρα και το ντεκολτέ- ολοκληρώστε με φρέσκο δέρμα και πολλές βλεφαρίδες καφέ μάσκαρα για να διατηρήσετε τα πάντα απαλά αλλά και καθορισμένα.


3. Απλοποιήστε τη βάση σας

Για το τέλειο δέρμα των διακοπών, αναζητήστε ελαφριές υφές (παρόμοιες με ενυδατικές κρέμες και ορούς) που προσφέρουν ελαφριά κάλυψη αντί για ένα πλήρες foundation. Το Supergoop Glowscreen έχει γίνει προϊόν λατρείας για καλό λόγο: η υβριδική του φόρμουλα συνδυάζει την κάλυψη ενός χρωματισμένου ορού, τη φωτεινότητα ενός highlighter και τη δύναμη προετοιμασίας ενός primer για να προσφέρει ένα απαλά διάχυτο φινίρισμα με τα οφέλη της προσθήκης SPF. Καλύψτε σημειακά τυχόν ατέλειες ή σκούρες περιοχές κάτω από τα μάτια και, στη συνέχεια, προσθέστε μια πινελιά από ελεύθερη πούδρα σε σημεία που είναι επιρρεπή στον ιδρώτα ή στη λιπαρότητα.

snapinstaapp-450634202-1609986099572879-3292987658088329063-n-1080.jpg

4. Λάμψη από την κορυφή ως τα νύχια

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το νέο σας μαύρισμα προσθέτοντας λάμψη και στη φροντίδα του σώματός σας, κλειδώνοντας την υγρασία αμέσως μετά το ντους με μερικές σταγόνες από το Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother Of Pearl Nacres- μια υπέροχα ενυδατική φόρμουλα που είναι μια σταγόνα golden-hour στο δέρμα. Για έξτρα λάμψη, προσθέστε λίγο υγρό highlighter στα κόκκαλά σας, όπως στην κλείδα και στους ώμους, για να τονίσετε ακόμη περισσότερο αυτά τα κολακευτικά σημεία. 

5. Υπερ-ενισχύστε το ρουζ σας

Αν έχετε καεί από τον ήλιο, ίσως να θέλετε να παραλείψετε αυτή τη συμβουλή, αλλά διαφορετικά, ενισχύστε το υγιές χρώμα των διακοπών όσο διαρκεί με ένα ρουζ. Η συμβουλή μας; Προτιμήστε τους ζεστούς τόνους αντί για τους ψυχρούς: το κοραλί, το ροζ, το ροδακινί ή το τερακότα λειτουργούν με διαφορετική ένταση σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος. Το Blush Stick Cooling Water Jelly Tint της Milk Makeup στην απόχρωση Chill είναι το τέλειο κοραλλί που ταιριάζει σε όλους, με τη φόρμουλα που λιώνει για εύκολη εφαρμογή - αξίζει να το πάρετε στο clutch σας για το βράδυ. Για κάτι πιο έντονο, δοκιμάστε το υγρό ρουζ της Huda Beauty "Blush Filter" , ένα ζωηρό ροζ, που αναδεικνύει πραγματικά τη ζεστασιά του φρεσκομαυρισμένου δέρματος. 

Παρακάτω, θα βρείτε όλα τα key products για τα βραδινά σας makeup looks!

1

Charlotte Tilbury Beautiful Skin Sun-Kissed Glow - Bronzer

Sephora.gr BUY HERE

2

Westman Atelier Lit up highlighter stick

Luisaviaroma.com BUY HERE

3

Gucci Beauty Rouge à Lèvres Mat Odalie Red

Atticadps.gr BUY HERE

4

Dior Lip Glow Oil Nourishing glossy lip oil - color-awakening

Hondoscenter.com BUY HERE

5

Sisley Les Phyto-Ombres - Sparkling Topaze

Hondoscenter.com BUY HERE

6

Supergoop! Glowscreen - Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide

Sephora.gr BUY HERE

7

Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother Of Pearl Nacres

Atticadps.gr BUY HERE

8

Huda Beauty Blush Filter - Υγρό ρουζ in Cotton Candy

Sephora.gr BUY HERE

9

Milk Makeup Cooling Water Jelly Tint

Sephora.gr BUY HERE