fbpixel

Search icon
Search
New in & out: Ποιες είναι οι νέες αφίξεις στο Netflix και τι θα αφαιρεθεί από την πλατφόρμα τον Ιούνιο
ARTS & CULTURE

New in & out: Ποιες είναι οι νέες αφίξεις στο Netflix και τι θα αφαιρεθεί από την πλατφόρμα τον Ιούνιο

Οι προσθήκες του νέου μήνα καταφθάνουν στο Netflix, αλλά μαζί τους θα αποχωριστούμε και μερικά classics από την πλατφόρμα περιεχομένου


Οι ζεστοί καλοκαιρινοί μήνες προκαλούν την πιο hot και ανανεωμένη λίστα στην πλατφόρμα του Netflix! Νέες αφίξεις προσγειώνονται από την πρώτη μέρα του Ιουνίου, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα. Πολυαναμενόμενες αλλά και διαχρονικές  ταινίες και σειρές θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο Netflix και και ανυπομονούμε να τις παρακολουθήσουμε. Ωστόσο, ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί την αποχώρηση αρκετών τίτλων, μεταξύ των οποίων παρατηρούμε πολλές κλασσικές ταινίες που δεν θα είναι πια διαθέσιμες.

Ας ανακαλύψουμε τις νέες προτάσεις του Ιουνίου, αλλά και όσα αξίζει να παρακολουθήσουμε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα πριν αποχωρήσουν.

What's New!

Hit Man

aaaaqfjebqeexotvmzjjlwg0cmmrttiqawoj1fapulrdomklkqrimf11nd0typ7hrc3ugsb8zzr5ial4h5xsxy-ybha5jw4a-7vgjb7pucfikhswtmptvzly-nd-0rpv-vu3-amf4r8ry36tsflescjp9ne.jpg
Image source: netflix.com
Η τελευταία ταινία του Richard Linklater βασίζεται, σε ένα "ριψοκίνδυνο φλερτ" μεταξύ του ψεύτικου εκτελεστή Gary Johnson, τον οποίο υποδύεται ο Glen Powell, και της δυνητικής πελάτισσάς του Maddy, την οποία υποδύεται η Adria Arjona. Εκείνος εργάζεται μυστικά ως ψεύτικος δολοφόνος, εκείνη είναι μια απελπισμένη νοικοκυρά που ψάχνει διέξοδο από τον καταχρηστικό γάμο της. Tι θα μπορούσε να πάει στραβά; Το Hit Man κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαΐου και θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 7 Ιουνίου.

Bridgerton Season 3, Part 2

aaaaqw84ufeinvelwv-hh8rqs4pseywjwn5cab-zf-lb96ynfbdz6iyajvhgq3jlk3zbw6iywmshp6u2m8rk9kzs1wlhudhbbo5ee110ksx-obebkizvqggim-x0forojqr5owsi7mhls3uexv0iycm1cigmgak.jpg
Image source: netflix.com
Η 3η season του Bridgerton χωρίζεται σε δύο μέρη, καθώς τα τέσσερα πρώτα επεισόδια έφτασαν στις 16 Μαΐου, ενώ τα τέσσερα τελευταία στις 13 Ιουνίου. "Αρχικά δεν είχαμε σχεδιάσει να υπάρξει ένα διάλειμμα στη μέση", λέει ο νέος showrunner της σειράς, Jess Brownell. "Το Netflix μας προσέγγισε για να χωρίσουμε τη σεζόν στα δύο. Είναι κάτι που νομίζω ότι δοκιμάζουν σε όλη την πλατφόρμα τους και στην πραγματικότητα λειτούργησε τέλεια. Είχαμε ένα φυσικό διάλειμμα στο τέλος του τέταρτου επεισοδίου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απογοητευτικό για κάποιους οπαδούς, αλλά είναι ωραίο να έχουμε αυτό το διάλειμμα για να κάνουμε εικασίες για το τι θα ακολουθήσει". Μπορούμε να περιμένουμε την απάντηση της Penelope στην έντονη πρόταση γάμου του Colin, κάποιες σημαντικές ανατροπές για τη μεσαία αδελφή τωνBridgertons, τη Francesca , έναν νέο μνηστήρα για τη μητέρα της οικογένειας, τη Violet, καθώς και περισσότερο καλό old-fashioned δράμα της Lady Whistledown.

A Family Affair

aaaaqd3vdrhkr6opmocbgsuyo3sm7vrvwwejbydrtuylkihojlqoszaab5fksajbtpw8xurq3aoeo-tjef1gniaoj1wo9kfj-awvhvbziebt1oh-lzcy-qdalogy-da6mmj2x9fwuegzt6sfuzt9r5vjohsi.jpg
Image source: netflix.com
Περισσότερο από μια δεκαετία αφότου πρωταγωνίστησαν μαζί στο "The Paperboy" του Lee Daniels, η Nicole Kidman και ο Zac Efron επανενώνονται ως εραστές σε μια νέα ρομαντική κομεντί του Richard LaGravenese. Η έλξη τους περιπλέκεται λόγω της Joey King, η οποία υποδύεται την κόρη της Kidman και πρώην υπάλληλο του Efron. Η σχέση αυτή μπορεί να είναι δύσκολα αποδεκτή και για την Kathy Bates, η οποία παίζει έναν αδιευκρίνιστο ρόλο στην ταινία. Η κυκλοφορία της αναμένεται στις 28 Ιουνίου.

What's Out!

Bullet Train

brad-pitt-bullet-train.jpg
Image source: netflix.com
Το Bullet Train του David Leitch είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό κωμικό θρίλερ δράσης των τελευταίων χρόνων, χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες των Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Ladybug, ένα δολοφόνο που αποφασίζει να αναλάβει μια μικρή δουλειά μετά από μια σειρά αποτυχημένων δουλειών. Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια και κατέληξε να επιβιβαστεί στο ταχύτερο τρένο του κόσμου στη σύγχρονη Ιαπωνία, μαζί με πολλούς άλλους δολοφόνους, ο καθένας με το δικό του κίνητρο. Το Bullet Train θα φύγει από το Netflix στις 3 Ιουνίου.

Kill Bill

2kg90b7-64f5e50532f9c.jpg
Image source: netflix.com
Η ταινία διαθέτει μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες και καλά αναπτυγμένους χαρακτήρες του Quentin Tarantino, ιδιαίτερα την πολύπλοκη και δυνατή πρωταγωνίστρια, τη Νύφη. Το Kill Bill αποτελεί παράδειγμα του χαρακτηριστικού ύφους του Tarantino, με στυλιζαρισμένη βία, σκηνές γεμάτες διάλογο και φόρο τιμής στις κινηματογραφικές του επιρροές. Πρωταγωνιστεί η Uma Thurman ως Νύφη, η οποία ορκίζεται να εκδικηθεί μια ομάδα δολοφόνων και τον αρχηγό τους, Bill, που υποδύεται ο David Carradine,  αφού προσπαθούν να σκοτώσουν την ίδια και το αγέννητο παιδί της. Το ταξίδι της την οδηγεί στο Τόκιο και η μάχη ξεκινάει. 

Good Will Hunting

will-hunting-05.jpg
Image source: netflix.com
Το "Good Will Hunting" είναι μια υπέροχη εξερεύνηση των ελαττωμάτων του αμερικανικού εκπαιδευτικού συστήματος, της απομόνωσης της ακαδημαϊκής κοινότητας και του προσωπικού ταξιδιού ενός νεαρού άνδρα που μαθαίνει να αποδέχεται τον εαυτό του και να σχετίζεται με τους ανθρώπους που νοιάζονται γι' αυτόν. Η αληθινή φιλία μεταξύ των δύο χαρακτήρων και η χημεία που έχουν ο Mat Damon και ο Robbin Williams στις κοινές τους σκηνές κάνει το "Good Will Hunting" μια πραγματικά ξεχωριστή ταινία που αξίζει να παρακολουθήσουμε στο Netflix για άλλη μία φορά.