fbpixel

Search icon
Search
Θαυμάζετε το μακιγιάζ της Kate Middleton; Έτσι θα αποκτήσετε το χαρακτηριστικό της look
MAKE UP

Θαυμάζετε το μακιγιάζ της Kate Middleton; Έτσι θα αποκτήσετε το χαρακτηριστικό της look

Όλα τα απαραίτητα προϊόντα & tips για αυτό το φυσικό μακιγιάζ


Η Kate Middleton είναι ένα σταθερό σύμβολο ομορφιάς και στυλ από τότε που εισήλθε στη δημοσιότητα, και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί: Από τα φουσκωτά της χτενίσματα μέχρι τα φρέσκα μανικιούρ της και τα ρούχα που προτείνει τόσο για επίσημες εκδηλώσεις όσο και για την καθημερινότητά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξέρει πραγματικά πώς να δείχνει αβίαστα κομψή. Ένα από τα πιο σταθερά μέρη της εμφάνισής της είναι το φυσικό μακιγιάζ της, το οποίο τη συνοδεύει σε αμέτρητες βασιλικές υποχρεώσεις, ενώ εμπνέει τους λάτρεις της ομορφιάς σε όλο τον κόσμο - και αν είναι αρκετά καλό για τους βασιλικούς, είναι αρκετά καλό και για εμάς. 

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς να αναδημιουργήσετε το διακριτικό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο look της για τον εαυτό σας, ήρθατε στο σωστό μέρος!

Σχετικά με το μακιγιάζ της Kate Middleton

Όποιο κι αν είναι το ντύσιμό της ή η εκδήλωση στην οποία παρευρίσκεται, το μακιγιάζ της Middleton είναι σταθερά εντυπωσιακό και εξυπηρετεί την ανάδειξη των χαρακτηριστικών της. Η Kate είναι γνωστή για το φυσικό μακιγιάζ της που αναδεικνύει το όμορφο, λαμπερό δέρμα με ένα πιο σκούρο μάτι και ένα φυσικό ροζ χείλος.

8bfa7837ac698627f04ce72dd2246b1c.jpg

Όταν πρόκειται για το μακιγιάζ της επιδερμίδας της Middleton, μπορείτε συνήθως να δείτε τη φυσική υφή του δέρματός της μέσα από το foundation της. Συνήθως έχει ένα ελαφρύ περίγραμμα σε όλο το πρόσωπο και ροδαλό χρώμα στα μάγουλα, δίνοντάς της μια φυσικά αναψοκοκκινισμένη λάμψη. Όσο για το μακιγιάζ των ματιών της, χρησιμοποιεί ένα μείγμα ουδέτερων σκιών, σε συνδυασμό με eyeliner και μάσκαρα. Μερικές φορές, προσθέτει ακόμη και ένα pop χρώμα στη γραμμή του νερού ή στη σκιά των ματιών της - διατηρώντας πάντα το βλέμμα εκλεπτυσμένο και διακριτικό. Τα κραγιόν της είναι συνήθως σε ροζ ή nude αποχρώσεις με ελαφρώς γυαλιστερό φινίρισμα.

Βασικά προϊόντα για το μακιγιάζ της Kate Middleton

Βάση

Ένα καλό skin tint δέρματος θα μειώσει την ερυθρότητα και προσφέρει μια οικοδομήσιμη, ελαφριά φόρμουλα που βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος, για αυτό συστήνεται από τους MUAs για να πετύχετε το φυσικό look της Middleton.

Concealer

Δεδομένου ότι το μακιγιάζ της Kate Middleton λειτουργεί καλύτερα με μια ελαφριά απόχρωση δέρματος αντί για ένα παχύ makeup, θα χρειαστείτε ένα καλό concealer, για να καλύψετε τυχόν ατέλειες ή σκούρα σημεία για μια ομαλή, ομοιόμορφη επιδερμίδα. Η Middleton φέρεται να χρησιμοποιεί το Touche Éclat All-Over Brightening Pen της YSL ως φωτεινό concealer για να πετύχει ένα λαμπερό φινίρισμα.

Bronzer και Highlighter

Όσον αφορά το bronzer, οι ειδικοί συστήνουν τα cream bronzers σε μορφή stick περιγράμματος για ένα χτιστό αποτέλεσμα που αναμειγνύεται εύκολα στο δέρμα. Για highlighter, ένα από τα αγαπημένα της Middleton είναι το Bobbi Brown Shimmer Brick Highlighter σε Bronze, το οποίο χρησιμοποιεί για να ενισχύσει τη φυσική της λάμψη.

5e14d316b85ae0dc39d36503d08885d0.jpg

Σκιά ματιών και eyeliner

Το καθημερινό μακιγιάζ της Middleton περιλαμβάνει συνήθως μια ουδέτερη σκιά ματιών με ένα πιο έντονο eyeliner για να τονίσει τα καστανά της μάτια. Ενίοτε, προσθέτει ένα χρώμα που ταιριάζει με το ντύσιμό της. 

Μάσκαρα

Η Middleton φέρεται να χρησιμοποιεί την Hypnôse Mascara της Lancôme ως βασική της μάσκαρα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η μάσκαρα με δυνατότητα δόμησης, που ενισχύει τον όγκο είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να τονίσουν τις φυσικές τους βλεφαρίδες.

Χείλη

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, η Middleton έχει χρησιμοποιήσει το Clarins Lip Perfector για να πετύχει τα χαρακτηριστικά ροζ χείλη της. Αυτό το προϊόν διατίθεται σε μια ποικιλία ροζ αποχρώσεων που συμπληρώνουν κάθε τόνο επιδερμίδας και αφήνουν τα χείλη σας να αισθάνονται γεμάτα και ενυδατωμένα από τη θρεπτική του φόρμουλα με βιταμίνη F και βούτυρο καριτέ.

Πώς να αποκτήσετε την εμφάνιση

Τώρα που ξέρετε ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, ήρθε η ώρα να καθορίσετε την τεχνική. Παρακάτω, αναλύουμε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να πετύχετε το φυσικό μακιγιάζ της Middleton!

22d38cccfe1ef67c08c17dbe33de87ac.jpg
  1. Ξεκινήστε με ένα skin tint για να εξισορροπήσετε τον τόνο του δέρματός σας - αυτό θα αφήσει την επιδερμίδα σας να αισθάνεται ανάλαφρη και όχι σαν "κέικ". Beauty editor's tip: Εφαρμόστε το tint δέρματος με τα χέρια σας για να ζεστάνετε το προϊόν και να το βοηθήσετε να βυθιστεί στο δέρμα σας.
  2. Εφαρμόστε concealer πάνω από τυχόν ατέλειες ή μαύρους κύκλους και, στη συνέχεια, αναμείξτε, ώστε το concealer και το tint να φαίνονται απρόσκοπτα και φυσικά.
  3. Χρησιμοποιώντας ένα μπρονζέ στικ, περιγράψτε ελαφρά το περίγραμμα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά σας που οδηγούν προς τα αυτιά σας και στην κορυφή του μετώπου, και στη συνέχεια αναμείξτε με ένα πινέλο.
  4. Εφαρμόστε μια ποσότητα κρέμας ή υγρού ρουζ σε μέγεθος μπιζελιού στα ζυγωματικά σας και αναμείξτε προς τα πάνω προς το αυτί, αφήνοντας λίγο στα μήλα των μάγουλών σας.
  5. Τοποθετήστε με ελαφρύ πινέλο λίγο highlighter κατά μήκος των κορυφών των ζυγωματικών σας, με κατεύθυνση προς τα αυτιά σας.
  6. Εφαρμόστε primer σκιάς ματιών στα βλέφαρά σας.
  7. Απλώστε μια ουδέτερη σκιά σκιάς που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας (ή είναι μια σκιά πιο ανοιχτή) κάτω από το φρύδι και στην εσωτερική γωνία κάθε ματιού. Φροντίστε να επιλέξετε μια ματ σκιά για αυτό το βήμα - τίποτα με λάμψη.
  8. Εφαρμόστε ένα ανοιχτό ροζ στο βλέφαρο και ένα ανοιχτό μοβ ή μωβ ακριβώς στην πτυχή - και αυτές θα πρέπει να είναι επίσης ματ αποχρώσεις.
  9. Χρησιμοποιήστε μαύρο υγρό μολύβι κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων στις επάνω βλεφαρίδες σας, από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική γωνία. Μια πρόσθετη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε μια έντονα χρωματιστή σκιά ως eyeliner κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σας ή ένα χρωματιστό eyeliner στη γραμμή του νερού.
  10. Ολοκληρώστε με δύο έως τρεις στρώσεις μάσκαρα.
Προσαρμόστε τα παραπάνω βήματα ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας και το ντύσιμό σας και σίγουρα θα έχετε μια αβίαστη λάμψη που θα κάνει τους ανθρώπους να ρωτούν πώς την πετύχατε!