fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά που επικρατούν φέτος το καλοκαίρι
MAGAZINE

Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά που επικρατούν φέτος το καλοκαίρι

Και θα σας πείσουν να κάνετε την αλλαγή


H άφιξη κάθε νέας εποχής φέρνει κι έναν δυνατό αέρα ανανέωσης στα μαλλιά μας. Ανατρέχουμε σε όλα τα hair trends που θα επικρατήσουν αυτήν την τόσο hot σεζόν.

Give them a try!

Χρώματα

img-5294.jpg

Αυτό το καλοκαίρι, οι ζεστοί και ουδέτεροι τόνοι κυριαρχούν. Οι φυσικές αποχρώσεις με διακριτικές αντιθέσεις αλλά και τα πιο σκούρα χρώματα έρχονται να προσδώσουν κομψότητα και μοντέρνα αισθητική στην κουπ σας, κάνοντάς σας να τραβάτε τα βλέμματα κυριολεκτικά, όπου κι αν βρίσκεστε. Οι πιο χρυσαφένιες χρωματικές παραλλαγές και οι μπεζ με φυσικές αντανακλάσεις του ξανθού ανήκουν στις πιο ανανεωμένες τάσεις της σεζόν, χαρίζοντας στα μαλλιά σας περισσότερη λάμψη και μια απόλυτα φυσική εμφάνιση.

Κουρέματα

02856025015-015-a1.jpg

Οι αντιθέσεις στα κουρέματα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στιλ. Το mini bob, συνοδευόμενο είτε από μακριές είτε από κοντές αφέλειες, ολοκληρώνει μια φρέσκια και ανέμελη εμφάνιση για το καλοκαίρι. Από την άλλη, τα μακριά μαλλιά με κίνηση και οι φυσικές μπούκλες συνδυάζονται ιδανικά με αξεσουάρ, προσφέροντας έναν κομψό τρόπο για να εμπλουτίσετε το look σας.

Κάθε αλλαγή στα μαλλιά πρέπει να συνοδεύεται από φροντίδα για την υγεία τους. Χαρίστε στον εαυτό σας μια εμπειρία απόλυτης περιποίησης με το Hair Spa Ritual στο Yianni Hair Spa.

Η Απόλυτη Εμπειρία Hair Spa

Στα Yianni Hair Spa θα απολαύσετε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων, μια ιεροτελεστία χαλάρωσης, ευεξίας και ανανέωσης! Όλες οι συνταγές που έχουν δημιουργηθεί για τα μαλλιά σας βασίζονται στον συνδυασμό φρέσκων φρούτων και αιθέριων ελαίων, με σκοπό την απελευθέρωση των ενεργών συστατικών τους για μια ολική αναζοωγόνηση. Αγνά εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια χαρίζουν ισορροπία και αρμονία στο σώμα και την ψυχή, ενώ τα μαλλιά σας αποκτούν την απαραίτητη υγεία και μια υπέροχη λάμψη που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!

Προϊόν του μήνα: Το Repair Shampoo της Hyper Therapy, με μανόλια, νερολί και βιταμίνη Ε, είναι ένα οργανικό ελιξίριο που καταπολεμά τη γήρανση και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα προσφέρει απίστευτη δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

bxatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: @yiannihairspa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024