fbpixel

Search icon
Search
To ελληνικό brand που περικλείει τη μαγική δύναμη των βοτάνων σε μια best-selling σειρά προϊόντων
WELLNESS

To ελληνικό brand που περικλείει τη μαγική δύναμη των βοτάνων σε μια best-selling σειρά προϊόντων

H Lavandia προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση περιποίησης με φυσικά beauty products βιολογικής καλλιέργειας


Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από μοναδικά αρώματα, εκτυφλωτική λάμψη και φυσικά... πολλή ενυδάτωση! Εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε καλά πόσο απαραίτητα είναι τα μυρωδάτα μπουκάλια των προϊόντων που έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο summer beauty bag μας. Άλλωστε, ποια από εμάς δεν θέλει υγιή και λαμπερή επιδερμίδα και πάντα με φυσικό τρόπο; Εκεί είναι που έρχονται τα αιθέρια έλαια και οι μαγικές ικανότητές τους. Τόσο για τα μαλλιά όσο και το σώμα -και συνολικά για την επιδερμίδα μας- η ελληνική εταιρεία Lavandia γνωρίζει καλά πώς να μας κρατά ενυδατωμένες και λαμπερές συνεχώς, από την παραλία έως και τις εξόδους μας. 

1-2B0r7.jpg

Επιμένοντας ελληνικά και έχοντας βαθιά αγάπη και γνώση για την πλούσια φύση και γη της χώρας μας, οι άνθρωποί της ξεχωρίζουν για την παράδοση χρόνων στην καλλιέργεια ελαιόδεντρων και βοτάνων. Ως μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργεί αγνά, φυσικά προϊόντα περιποίησης και διατροφής, είναι δεδομένο για εκείνους ότι ασχολούνται προσωπικά με κάθε στάδιο παραγωγής - από τη φροντίδα στα κτήματα έως τη συσκευασία των προϊόντων. Αντλώντας τα πολύτιμα οφέλη των ελληνικών βοτάνων και ελαιόδεντρων, μας τα προσφέρουν στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους, ενώ η προσωπική μας φροντίδα έχει γίνει κύριο μέλημά τους! 

3-hoC32.jpg

Επιπλέον, τα best-selling -σε όλη την Ελλάδα- προϊόντα τους είναι βιολογικής καλλιέργειας, vegan και cruelty free! Απευθύνονται σε όλους και αποτελούν την ιδανική προσθήκη σε κάθε ολοκληρωμένο νεσεσέρ, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Έλαιο για την φροντίδα των μαλλιών και για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, καθώς και έλαια για αναζωογόνηση και μυϊκή χαλάρωση, η υπέροχη σειρά περιποίησης της Lavandia, προσφέρει ευεξία, ενυδάτωση και θα χαρίσει σε κάθε πέρασμά σας σαγηνευτικό άρωμα...

Παρακάτω σας συστήνω τα ξεχωριστά beauty products της Lavandia, που αποτελούν πλέον must στην καθημερινή μου ρουτίνα. Εγώ τα προσέθεσα ήδη στη συλλογή μου, εσείς;

Για λαμπερά, δυνατά μακριά μαλλιά

elaio-frontidas-mallion.jpg


Το έλαιο φροντίδας μαλλιών βοηθά στην ενδυνάμωση και τη λάμψη των μαλλιών, με αγνά συστατικά όπως το βιολογικό αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου και το βιολογικό λάδι δάφνης. Θρέφει και αναζωογονεί το τριχωτό, παρέχει προστασία της δομής της τρίχας, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Και το καλύτερο; Καταπολεμά αποτελεσματικά την τριχόπτωση! Τι άλλο να χρειαστούμε; 

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


    Για αποτελεσματική σύσφιξη σώματος 

    elaio-sysfiksis-somatos.jpg


    Το έλαιο σύσφιξης σώματος με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό έλαιο κισσού, βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και βιολογικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, προσφέρει μείωση της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και της χαλάρωσης του δέρματος, προλαμβάνει τις φλεβίτιδες και τους κιρσούς, καταπραΰνει τους ρευματικούς πόνους, λειτουργεί ως απολυμαντικό δερματικών ερεθισμών και τσιμπημάτων εντόμων και τέλος ενισχύει την τοπική κυκλοφορία του αίματος. 

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ 


      Για να διατηρείστε φρέσκια όλες τις ώρες της μέρας 

      06.jpg


      Το έλαιο αναζωογόνησης είναι εξαιρετικό για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου. Περιέχει βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας, βιολογικό αιθέριο έλαιο ελίχρυσου, λεμονιού και πορτοκαλιού, και προσφέρει ενίσχυση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος, βοηθά στην ανάπλαση κυττάρων, ενυδατώνει το δέρμα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνει τα σημάδια του γήρατος και των διχρωμιών. 

      ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


        Για την καθημερινή σας χαλάρωση

        elaio-myikis-xalarosis.jpg


        Καταπραΰνετε τους πόνους από ρευματικά, κράμπες, ισχιαλγία και νευραλγία με αυτό το θαυματουργό έλαιο μυϊκής χαλάρωσης. Περιέχει βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό έλαιο βάλσαμου, βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και δενδρολίβανου και προσφέρει ενυδάτωση, χαλάρωση των μυών μετά από έντονη κόπωση, απάλυνση δερματικών ερεθισμών και εγκαυμάτων ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για θεραπευτικό μασάζ!

        ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

          Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Lavandia για να σας κατευθύνουν και να προτείνουν προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιδερμίδας σας!



          Info: lavandia.gr, Instagram: @lavandia_greece, Facebook: Lavandia