fbpixel

Search icon
Search
5 outdated fashion trends του καλοκαιριού και με τι τα αντικαθιστούμε φέτος
TRENDS & CATWALKS

5 outdated fashion trends του καλοκαιριού και με τι τα αντικαθιστούμε φέτος

Εντάσσοντας ταυτόχρονα, τα πιο διαχρονικά pieces στη γκαρνταρόμπα μας!


Με το καλοκαίρι 2024 να έχει καταφτάσει ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό της ντουλάπας σας και να αποφασίσετε τι νέο είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε και τι παλιό αξίζει να αφήσετε πίσω σας. Αν και θα υποστηρίξουμε πάντα την υιοθέτηση ενός micro-trend, αν είναι κάτι που μπορείτε να φανταστείτε να φοράτε συνέχεια, θα ήταν επίσης παράλειψη αν δεν αναφέραμε μερικές από τις μικρές βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι η αγορά σας δεν θα καταλήξει να κάθεται στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας. Το καλοκαίρι είναι, άλλωστε, η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου στα outfits, καθώς χαρακτηρίζονται από αυτό το effortless στιλ, με τα layers να γίνονται πιο ελαφριά και λιγότερο περίπλοκα. 

Παρακολουθώντας τα κομμάτια που οι άνθρωποι της μόδας φορούν σε επανάληψη ενόψει του καλοκαιριού και, εξίσου, αυτά που δεν φορούν καταλήξαμε σε μια λίστα που έχει ως στόχο να επικεντρωθεί στις διαχρονικές τάσεις στις οποίες αξίζει να επενδύσετε τώρα και για τα επόμενα χρόνια.

Ανακαλύψτε, λοιπόν, τα 5 καλοκαιρινά fashion trends κρατάμε και ποια αφήνουμε πίσω μας κατά τη διάρκεια του Summer '24!

OUT: Festival look

IN: Summer minimalism

possethelabel.jpeg
Image source: Possethelabel

Τα φτερά, τα tie-dye, τα glitter και τα κρόσσια είναι πάντα διασκεδαστικά για να πειραματιστείτε, αλλά αν ψάχνετε για ρούχα που θα αντέξουν στο χρόνο είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε ευέλικτα κομμάτια που μπορείτε να φοράτε on repeat. Εισάγετε τον πολυτελή μινιμαλισμό. Τα απλά πουκάμισα, σορτς, φορέματα και φούστες σε φρέσκα λευκά, μαύρα και ουδέτερα χρώματα είναι διαχρονικά και μπορείτε να τα φορέσετε και την επόμενη σεζόν.

OUT: Cut-off shorts

IN: Denim, or linen bermuda shorts

2e6ada6fe49719397d7326b554bd1bf2.jpg
Image source: @tamaramory

Σύμφωνα με τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας A-listers, τα παραδοσιακά micro τζιν σορτσάκια φοριούνται κυρίως στη θάλασσα και δίνουμε παραπάνω έμφαση στις μακρύτερες εκδοχές του. Οι denim βερμούδες φαίνεται να έχουν καταλάβει το street wear, δίνοντας ευελιξία και έναν πιο "preppy" χαρακτήρα. Εκτός αυτών, έμφαση δίνεται και στα tailored βαμβακερά ή λινά bermuda shorts.

OUT: Pleated midi skirts

IN: Long-line maxis & sets

ca76d9e2e91da3f2c9f87e90aa9e4d33.jpg
Image source: @monikh

Οι φούστες από jersey, σατέν, βαμβάκι, λινό και πλεκτό είναι ιδανικές για ένα καλοκαίρι που περνάμε σαρώνοντας στην πόλη ή στηρίζοντας ένα beach bar, και παίρνουν τη θέση των πλισέ midi που κυριαρχούσαν στις ντουλάπες μας πριν από μερικά χρόνια. Προτιμήστε τες επίσης και ως σετ, με ένα αντίστοιχο top και αποφύγετε τη διαδικασία του styling!

OUT: Thing straps

IN: Racerback style

b7ee45ecb752d0c01af35d4b2a9a582e.jpg
Image source: @anoukyve

Το συγκεκριμένο fact αφορά τα πολυαγαπημένα μας tank tops. Φέτος σας συστήνουμε να δοκιμάσετε το σχήμα του racerback, έναντι των πολύ λεπτών τιραντών. Σας εγγυόμαστε πως κολακεύει περισσότερο το άνω μέρος του σώματος και δίνει και ένα πιο quiet luxury effect. 

OUT: Over-the-top sunglasses

IN: Classic frames

go1h7rhwcaa0foz.jpeg
Image source: Rayban x Saint Laurent

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα λίγα αξεσουάρ που έχουν αλλάξει δραστικά τον τελευταίο χρόνο, με όλο και περισσότερα μοντέρνα στιλ να έρχονται στο προσκήνιο το 2024. Skinny γυαλιά, ορθογώνιοι φακοί σε διάφορες αποχρώσεις, vintage τετράγωνα και cat-eye στυλ; Αναμφισβήτητα πιο δημοφιλή από ποτέ. Και ενώ λατρεύουμε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να κάνει πραγματικό statement, φέτος επιλέγουμε απλούς, κλασικούς σκελετούς που ξέρουμε ότι θα ταιριάζουν με κάθε πιθανό σύνολο βγαλμένο από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Μια συνεργασία που σίγουρα μας επηρέασε σε αυτή τη στροφή είναι αυτή της Rayban με Saint Laurent. 

Feature image source: POSSE the label