fbpixel

Search icon
Search
Week Agenda: Ό,τι νέο θα απολαύσουμε αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη
AGENDA

Week Agenda: Ό,τι νέο θα απολαύσουμε αυτήν την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη

Ανακαλύψτε τις πιο updated προτάσεις


Η νέα εβδομάδα μάς βάζει σε καλοκαιρινό mood, φέρνοντας νέες προτάσεις στην πολιτιστική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Παρακάτω, καταγράψαμε τις καλύτερες προτάσεις σε δρώμενα και events για όλα τα γούστα, που θα σας κρατήσουν με αμείωτο το ενδιαφέρον.

Κρατήστε σημειώσεις...

Δευτέρα

«Ο Τυχαίος Θάνατος ενός Αναρχικού» του Ντάριο Φο στο Θέατρο Δάσους

o-tikhaios-thanatos-enos-anarkhikoy-theatro-aristoteleion1.jpg

Μέσα από μια έξυπνη και επίκαιρη κωμωδία, η εξουσία ξεγυμνώνεται και παρουσιάζονται τα «αδιάσειστα» στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ενοχοποίηση κάποιου. Ένα ανοιχτό παράθυρο στον έκτο όροφο μπορεί να αποτελέσει λύση όταν η ψυχραιμία χάνεται και ο θάνατος θα αρχειοθετηθεί απλώς ως «τυχαίος»! Ο Ντάριο Φο καταφέρνει να ξεσκεπάσει μέσα από το έργο του, τη δολοφονία του «αναρχικού σιδηροδρομικού» Τζουζέπε Πινέλι, που διαπράχθηκε από την ιταλική αστυνομία. Με σατιρικό και ειρωνικό τρόπο καταγγέλλει το τραγικό συμβάν, καυτηριάζει την κατάχρηση της εξουσίας και αν και γράφτηκε πριν από χρόνια για να ασκήσει κριτική στην ασύδοτη εξουσία του συστήματος δικαιοσύνης της Ιταλίας και της κυβερνητικής διαφθοράς, σήμερα, χρόνια μετά, ο θεατής δεν θα δυσκολευτεί να βρει πολλές –πάρα πολλές- ομοιότητες με την Ελλάδα του σήμερα. Σκηνοθεσία/Δραματουργική επεξεργασία: Γιάννης Κακλέας. Πρωταγωνιστούν: Πάνος Βλάχος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Κώστας Μαγκλάρας, Φοίβος Ριμένας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Στέλιος Πέτσος.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00.

«Μάσκες Νυκτός» στο Θέατρο Τ

877363.jpg

Μέτα από την πρώτη παρουσίαση και την ενθουσιώδη υποδοχή του κοινού στο πλαίσιο της Ανοιχτής Θεατρικής Σκηνής της Πόλης, ο vatiras επιστρέφει με την ονειρική κωμωδία Μάσκες Νυκτός, που ανεβαίνει στο Θέατρο Τ σε σύλληψη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Μιχαήλ. Μετουσιώνοντας τα αληθινά όνειρα και τα προσωπικά βιώματα των οκτώ ηθοποιών του θιάσου σε φαινομενικά παράταιρες εικόνες που ακροβατούν ανάμεσα στην κωμωδία και την ποίηση, οι Μάσκες Νυκτός είναι μια παράσταση αλλιώτικη, που δεν βασίζεται σε μια ιστορία με αρχή, μέση και τέλος. Είναι μια πρωτότυπη σκηνική αφήγηση που συνδυάζει μια πληθώρα θεατρικών ειδών (θέατρο της επινόησης, σωματική κωμωδία, θέατρο μάσκας, κλόουν, μπουρλέσκ κ.ά.) και, αξιοποιώντας κοστούμια και σκηνικά αντικείμενα κατασκευασμένα με υλικά καθημερινής χρήσης, δημιουργεί έναν ολόκληρο κόσμο που μας προσκαλεί να τον εξερευνήσουμε· έναν γρίφο που μας προκαλεί να τον ερμηνεύσουμε (ή και όχι)· μια μοναδική εμπειρία που εξάπτει τη φαντασία μας και ανανεώνει την αντίληψή μας για το τι είναι θέατρο. Σύλληψη – Σκηνοθεσία – Δραματουργική επιμέλεια: Αλέξανδρος Μιχαήλ. Παίζουν: Κωνσταντίνος Δράκος Μυσιρλόπουλος, Γιώργος Νέστωρας, Εύα Τσακίρη, Mαρία Φαμιλίτου, Αναστάσης Φιλοξενίδης, Μαρία Κυριακή Φωτιάδου, Μαρία Χασεκίδου, Μέλινα Ψαροπούλου.

Info: Θέατρο Τ (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16), Δευτέρα στις 21:30.

Ταινία "The Taste of Things"

taste-of-things-the-still-10.jpg

Η μαγειρική και το σινεμά είχαν ανέκαθεν μια σχέση αγάπης, με την πρώτη να χαρίζει έμπνευση και με τον δεύτερο να ανταποδίδει με φόρους τιμής που ερεθίζουν το μυαλό, το θυμικό και τους σιελογόνους αδένες. Καμία ταινία για το φαγητό όμως δεν αγγίζει το μεγαλείο και την ομορφιά, την πυκνότητα και τον πλούτο του Στη φωτιά, όπου ο Τραν Αν Χουνγκ μαγειρεύει με ιδανικά υλικά τη Ζιλιέτ Μπινός και τον Μπενουά Μαζιμέλ, παραδίδοντας ένα αριστοτεχνικό πιάτο για την κουζίνα, την καρδιά, τον έρωτα και την ελευθερία. Η Μπινός είναι η σπουδαία μαγείρισσα του γκουρμέ γαιοκτήμονα Ντοντέν Μπουφάν, με τον οποίο μοιράζεται την κουζίνα (και τη ζωή της, αλλά δίχως τα περιοριστικά δεσμά του γάμου), και μαζί συνθέτουν μια συμφωνία γεύσης και ενός αδάμαστου τρόπου ζωής σε μια μικρή Εδέμ ευδαιμονίας, ομορφιάς και σεβασμού. Ποτέ μια ταινία για τη μαγειρική δεν μίλησε με τόσο ήσυχο και γευστικό τρόπο για τόσα πολλά, και ποτέ η απόλαυση δεν κινηματογραφήθηκε τόσο φιλοσοφημένα και φιλοσοφικά. Σκηνοθεσία-σενάριο: Tran Anh Hung. Παίζουν: Juliette Binoche, Benoit Magimel, Emmanuel Salinger, Patrick D' Assumcao, Galatea Bellugi, Jan Hammenecker Frédéric Fisbach.

Info: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου και Παραλία), Δευτέρα στις 21:30.


Τρίτη

Αλκίνοος Ιωαννίδης Summer Tour στο Θέατρο Κήπου

ioannidis-alkinoos-2022-06-002-687x386.jpg

O Αλκίνοος Ιωαννίδης περιοδεύει και αυτό το καλοκαίρι σε διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα. Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και της ηχογράφησης του live album «Εκτός τόπου και χρόνου», οι σπουδαίοι μουσικοί συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τις εμφανίσεις τους σε ιδιαίτερους χώρους και φεστιβάλ, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση κι ενέργεια. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε.

Info: Θέατρο Κήπου (Νικολάου Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ), Τρίτη στις 20:00.

Ο ΑΓΩΝ ταξιδεύει στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

arhaiologiko-moyseio-thessalonikis.jpg

Φέτος ο ΑΓΩΝΑΣ, το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού ντοκιμαντέρ, συμπληρώνει 28 χρόνια. Η τεράστια συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ 1.250 ταινιών από 100 χώρες καταδεικνύει, τόσο την ανάγκη των ανθρώπων για επικοινωνία όσο και τη μοναδικότητα του πολιτισμού ως αγαθό που όταν το μοιράζεσαι ούτε στερείς, ούτε στερείσαι. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων ανάδειξης της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας σε διάλογο με την Αρχαιότητα για την επίτευξη του στόχου του Προστασία και ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, συνεργάζεται με το Φεστιβάλ ΑΓΩΝ, στηρίζοντας το πιλοτικό πρόγραμμα «Ο ΑΓΩΝ ταξιδεύει και σας ταξιδεύει». Το κοινό καλείται στο Αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης στις 11 και 12 Ιουνίου, 21:00, για να απολαύσει δεκαέξι ταινίες που διακρίθηκαν στη 12η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Info: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Μ. Ανδρόνικου 6), Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.

Στέλιος Καζαντζίδης – Βίκυ Μοσχολιού: Η λαϊκή τους ιστορία

pic-01.jpg

O Βασίλης Λέκκας και η Ιωάννα Εμμανουήλ επανέρχονται με το μουσικό αφιέρωμα: Στέλιος Καζαντζίδης – Βίκυ Μοσχολιού «Η λαϊκή τους ιστορία», μαζί με την 7μελή τους λαϊκή ορχήστρα. Τραγουδάμε και τιμάμε τον Στέλιο Καζαντζίδη και τη Βίκυ Μοσχολιού και τα τραγούδια που αποτυπώνουν τον λαϊκό μας πολιτισμό. Τραγούδια που αποκαλύπτουν την νεότερη ελληνική περιπέτεια. Μια περιπέτεια που μέσα από τις φωνές τους ταξίδεψε σε ολόκληρο τον κόσμο σκορπίζοντας παντού βαθιά συγκίνηση.

Info: Ελληνίς θερινός (Λεωφόρος Στρατού, στον χώρο της Έκθεσης), Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00.


Τετάρτη

Έκθεση «Αντωνία Παπατζανάκη: Απειροελάχιστοι Σχηματισμοί»

878343.jpg

Η Γκαλερί Donopoulos International Fine Arts παρουσιάζει την έκθεση «Αντωνία Παπατζανάκη: Απειροελάχιστοι Σχηματισμοί», που θα διαρκέσει από τις 6 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου 2024. Σε αυτήν την έκθεση η Αντωνία Παπατζανάκη εξετάζει τα μυστήρια της οργανικής ζωής που ενέπνεαν πάντα τους καλλιτέχνες να αναδημιουργήσουν, μέσω της τέχνης τους, μια τελετουργική αναπαράσταση των ανεπαίσθητων, φυσικών δομών που συνιστούν τους ζωντανούς οργανισμούς.

Info: Donopoulos International Fine Arts (Αγίας Θεοδώρας 3), Τετάρτη 11:00 - 14:00.

Nouvelle Vague στη Μονή Λαζαριστών

nouvelle-vague-1-1024x704.jpeg

Το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών & το Principal Club Theater μας προσκαλούν να γιορτάσουμε όλοι μαζί το φως, την ξεγνοιασιά, την αλμύρα... μας προσκαλούν να υποδεχτούμε επιτέλους το Καλοκαίρι. Την Τετάρτη 12 Ιουνίου λέμε όλοι μαζί "Hello summer" παρέα με τους Nouvelle Vague και τους Les Au Revoir. Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών για μια νύχτα μουσικής ευφορίας γεμάτη όνειρα, μελωδίες, χορό, αθωότητα, αλλά και ερωτισμό. Το καλοκαίρι είναι εδώ και η χαλαρωτική φρεσκάδα των Nouvelle Vague έρχεται να μας δροσίσει. Να φέρει το χαμόγελο στα πρόσωπά μας και να μας ταξιδέψει σε συναρπαστικές μουσικές διαδρομές. Πριν τους Nouvelle Vague οι Les Au Revoir θα ξεκινήσουν αυτή την υπέροχη βραδιά.

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), Τετάρτη στις 20:30.

Dali Cybernetics The Immersive Experience

221223-mw-fever-dali-241-print.jpg

Η επίσημη έκθεση Dali Cybernetics, μια παραγωγή που περιοδεύει ανά τον κόσμο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Ένα σύμπαν καθηλωτικών εικόνων, χρωμάτων και εφέ. Ο εικαστικός κόσμος του μεγάλου σουρεαλιστή ζωγράφου Salvador Dalí ζωντανεύει με καταπληκτικό τρόπο μαγεύοντας όλες τις ηλικίες.

Info: Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Γ', Τρίτη - Κυριακή 09:30 - 21:30.


Πέμπτη

«ἔαρ» στο Βασιλικό Θέατρο

b-41037-or-i-love-musical-final.webp

Τη νέα παραγωγή της ομάδας χορού ΕΝΘ αποτελεί η τελευταία δημιουργία της Νάντιας Κουτζιάμπαση - μία δική της, ιδιοσυγκρασιακή απόδοση της «Ιεροτελεστίας της Άνοιξης», πλήρως αναθεωρημένης και τοποθετημένης στον ελληνικό χωροχρόνο. Αντλώντας από τη μακραίωνη ελληνική παράδοση, το έργο εξερευνά αρχέγονους συμβολισμούς, μύθους, και δρώμενα της άνοιξης, εστιάζοντας σε πυρηνικές έννοιες, όπως η θυσία, η αναγέννηση, και η γονιμότητα.

Info: Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου), Πέμπτη στις 21:30.

Περιοδική έκθεση «Από εδώ και πέρα. Ιστορίες για το επόμενο αύριο»

875397.jpg

Με την έκθεση «Από εδώ και πέρα: Ιστορίες για το επόμενο αύριο» σηματοδοτείται ένας κύκλος επανεξέτασης των μόνιμων συλλογών του Μουσείου, με στόχο να δημιουργηθούν νέα σημεία επαφής και σύνδεσης του κοινού με τα έργα, το Μουσείο και την ιστορία του. Ιστορίες που προέκυψαν από τα ερευνητικά ή άλλα ενδιαφέροντα του συνόλου του προσωπικού του Μουσείου, αλλά και τα ενδιαφέροντα εκπαιδευτικών ομάδων, ιστορικών, καλλιτεχνών και άλλων προσωπικοτήτων του χώρου του πολιτισμού, θα λειτουργήσουν ως προτάσεις όχι άλλης μιας γραμμικής θεώρησης της ιστορίας της τέχνης και των σχετικών προσεγγίσεων, αλλά ως αφετηρία διαλόγου γύρω από τις κοινωνικές και καλλιτεχνικές σχέσεις που τα ίδια τα έργα, οι δημιουργοί και οι αποδέκτες τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν.

Info: Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης (Εγνατία 154, εντός ΔΕΘ), Πέμπτη 12:00 - 20:00.

Έκθεση Λάμπρου Ασημάκη και Άρη Παπαπασχάλη

874493.jpg

Η Athansiadou Gallery παρουσιάζει μια έκθεση γλυπτικών και ζωγραφικών έργων. Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε από τη γόνιμη συνεύρεση και συνεργασία δύο νέων καλλιτεχνών, του Λάμπρου Ασημάκη και του Άρη Παπαπασχάλη. Το έργο του Λάμπρου Ασημάκη διακατέχεται από το τυχαίο. Μία στιγμή, μία σκέψη, ένα τυχαίο, ασήμαντο συμβάν γίνονται εφαλτήριο για τη ζωγραφική του. Η θέα από ένα παράθυρο, τα μαζεμένα σύννεφα στον ουρανό, μια γάτα που κοιτάζει με απορία ακόμη κι ένα αμάξι που μυρίζει σαν τασάκι αποτελούν έμπνευση για τον καλλιτέχνη. Το έργο του Άρη Παπαπασχάλη εξερευνά την ανθρώπινη εμπειρία μέσα από τη δημιουργία καλλιτεχνικών παιχνιδιών και χαρακτήρων. Εμπνευσμένο από την κλασική χριστουγεννιάτικη ιστορία The Island of Misfit Toys το έργο του κάνει αναφορά σε θέματα συναισθηματικής απομόνωσης καθώς και την ανάγκη των ανθρώπων για αποδοχή από το κοινωνικό σύνολο. Το μέσο που χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης είναι η γλυπτική με πολυμερικό πηλό.

Info: Athansiadou Gallery (Παλαιών Πατρών Γερμανού 5), Πέμπτη 17:30 - 20:30.


Παρασκευή & Σαββατοκύριακο

«Μαρίκα με είπανε - Μαρίκα με βγάλανε» στο Θέατρο Δάσους

860863.jpg

Μαρίκα είναι η Παπαγκίκα, Μαρίκα είναι η Νίνου, για το έργο όμως Μαρίκα είναι κάθε λαϊκή τραγουδίστρια του πρώτου μισού του εικοστού αιώνα. Το έργο και η παράσταση είναι ένας φόρος τιμής στις αρχετυπικές γυναικείες μορφές που επηρέασαν το Ελληνικό Λαϊκό και Ρεμπέτικο τραγούδι του περασμένου αιώνα. Οι γυναίκες του Τραγουδιού μας, ηρωίδες της σκηνής και της ζωής, με την τέχνη τους και την πίστη τους στο θαύμα, υψώθηκαν σε θαυμαστά πρόσωπα του Ελληνικού Πολιτισμού. Οι φωνές τους έχουν συντροφέψει και σημαδέψει την ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού. Τα τραγούδια που ερμήνευσαν αλλά και οι ζωές που έζησαν, αποτελούν πολύτιμη μαρτυρία και πνευματική παρακαταθήκη. Σκηνοθεσία: Αστέριος Πελτέκης. Παίζουν: Λίλη Αδρασκέλα, Παναγιώτα Βιτετζάκη, Ηρώ Δημητριάδου κ.ά.

Info: Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου), Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15.

Μιχάλης Χατζηγιάννης «Καλοκαίρι 2024» στη Μονή Λαζαριστών

711932.jpg

O Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους συνθέτες - ερμηνευτές του σήμερα, έρχεται αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με ρυθμούς και μελωδίες όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που αγαπήθηκαν εδώ και 2,5 δεκαετίες. Μουσικές δημιουργίες χαραγμένες στην καρδιά μας, έτοιμες να ξυπνήσουν συναισθήματα και να μας ταξιδέψουν στο πιο μελωδικό καλοκαίρι!

Info: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 25-27, Σταυρούπολη), Παρασκευή στις 21:30.

Βάλια Λολίδου, Kyklothymia - Έκθεση "Barely Perceptible"

879326.jpg

Το The Eye Altering φιλοξενεί το "Barely Perceptible", μια διατομική έκθεση της Βάλιας Λολίδου και της Kyklothymia. Η καλλιτεχνική τους συνεργασία παράγει ένα πολυφωνικό περιβάλλον όπου το γυναικείο σώμα γίνεται ο πυρήνας μιας αφήγησης που αφορά τη δυαδική, αντιθετική, ακόμα και ανταγωνιστική σχέση μεταξύ υποκειμένου και αντικειμένου, μέσα και έξω, εαυτού και άλλου. Οι καλλιτέχνιδες μεταμορφώνουν τον χώρο της γκαλερί σε έναν τόπο συμβάντων που το κέντρο του καταλαμβάνεται από μια συνδημιουργημένη γυναικεία φιγούρα. Το σώμα αυτής της φιγούρας δεν θα μπορούσε να είναι απλώς ένα σώμα. Αποτελεί μια αμφισβητούμενη περιοχή σύγκλισης όπου οι υπάρχουσες προκαταλήψεις σχετικά με τις σωματικές και κοινωνικές λειτουργίες του γυναικείου κορμιού καταρρίπτονται.

Info: The Eye Altering (Παϊκου 2, εντός στοάς), Παρασκευή 17:00 - 21:00, Σάββατο 11:00 - 15:00.

Έκθεση «Πες μας την ιστορία σου»

poster-2-square-web-e1712579486528.jpg

Η "The Basket Gallery", μπαίνοντας στους τρεις τελευταίους μήνες της δεύτερης της μεγάλης έκθεσης με τίτλο «1923-2023: Ιστορίες αναγκαστικού εκτοπισμού», παρουσιάζει την παράλληλη έκθεση «Πες μας την ιστορία σου». Η έκθεση αποτελεί συνεργασία της γκαλερί με το κοινό της: Επισκέπτες και φίλοι μοιράστηκαν τις προσωπικές ιστορίες των οικογενειών τους που εκτοπίστηκαν στο παρελθόν από τις πατρίδες τους καθώς και φωτογραφίες ή και αυθεντικά αντικείμενα που πήραν μαζί τους στους νέους τόπους όπου κατέληξαν να διαμείνουν ή που οι ιδιοκτήτες τους άφησαν πίσω.

Info: The Basket Gallery (Καραολή και Δημητρίου των Κυπρίων 36), Σάββατο και Κυριακή 11:00 - 15:00.

''On-Of'' στο Θέατρο Σοφούλη

home-theatro.jpg

Η θεατρική ομάδα Ερ.Ο.Σ. παρουσιάζει το νέο έργο της Μαριάνας Αλεξανδρή, μια σύγχρονη κοινωνική κωμωδία, με τίτλο ''On-Of''. Ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει να παντρέψει τον ξάδερφό του Παύλο, για να μην χάσουν την κληρονομιά που τους άφησαν οι γονείς του δεύτερου. Με πονηριά, κανονίζει ραντεβού με πέντε γυναίκες, μέσω εφαρμογής στο διαδίκτυο. Έλα όμως που στο σπίτι του βρίσκονται ξαφνικά επτά γυναίκες! Ποιες είναι όλες αυτές οι γυναίκες και γιατί δέχτηκαν τόσο εύκολα να παντρευτούν έναν άγνωστο; Και τι θα γίνει με τις συνεχείς διακοπές ρεύματος που πραγματοποιούνται λόγω της χθεσινοβραδινής καταιγίδας; Πώς φωτίζονται οι ζωές όλων τους μέσα από τις διακοπές αυτές; Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μαριάνα Αλεξανδρή. Παίζουν: Σάββας Καμπέρογλου, Εβλύν Κολοκοτρώνη, Γρηγόρης Βλάχος κ.ά.

Info: Θέατρο Σοφούλη (Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη), Σάββατο στις 21:00, Κυριακή στις 20:30.