fbpixel

Search icon
Search
Το νέο café του Αρχαιολογικού Μουσείο Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε όαση δροσιάς φέτος το καλοκαίρι
CITY VIBES

Το νέο café του Αρχαιολογικού Μουσείο Θεσσαλονίκης μετατρέπεται σε όαση δροσιάς φέτος το καλοκαίρι

Στο Mouseio Cafe θα βιώσετε μια άκρως γευστική εμπειρία


Η άφιξη του καλοκαιριού μάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε την πιο γοητευτική πλευρά της πόλης. Στην προκειμένη περίπτωση, οι αυλές αποτελούν μονόδρομο και είναι ιδανικές για ανάσες δροσιάς και στιγμές ηρεμίας, μακριά από το πολύβουο αστικό τοπίο, παραμένοντας ωστόσο στο ιστορικό κέντρο, δίπλα απ' όλα τα must-visit σημεία που αγαπάμε. Είτε για έναν πρωινό καφέ πριν το γραφείο είτε για lunch break, ακόμα και για χαλαρά after work drinks, εμείς βρήκαμε το τέλειο περιβάλλον που πρόκειται να επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά φέτος το καλοκαίρι - και όχι μόνο.

Αυτό δεν είναι άλλο πέρα από το Mouseio Cafe, το οποίο βρίσκεται στον καταπράσινο κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, λίγα μόλις βήματα από την καρδιά της πόλης. Πίσω από αυτό βρίσκεται η ομάδα του Brothers in Law, που με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που τη διακατέχει, στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες μια συνολική εμπειρία που σίγουρα μένει αξέχαστη.

Η fresh άφιξη του καλοκαιριού που ήρθε να αφήσει το αποτύπωμά της!

The perfect place to be

22-xSdCd.jpg

Το Mouseio Cafe δίνει την αίσθηση σε κάθε επισκέπτη πως έχει «δραπετεύσει» σε μια σαγηνευτική τοποθεσία και σε ένα περιβάλλον που κατακλύζεται από το πράσινο της φύσης, που αυτήν την εποχή φαντάζει πιο γοητευτική από ποτέ άλλοτε. Έχοντας για θέα τον πύργο του ΟΤΕ και δίπλα στα ιστορικά μνημεία του Αρχαιολογικού Μουσείο, πρόκειται να βιώσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, την οποία θα ανυπομονείτε να ζείτε on-repeat αυτό το καλοκαίρι. Plus, η αισθητική του είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τον χώρο, σεβόμενη την ιδιαιτερότητα του αρχαιολογικού χώρου, με minimal στοιχεία που συμβάλουν στη δική σας χαλάρωση.

The unique experience

22-gSzfm.jpg

Οι απολαύσεις στο Mouseio Cafe ξεκινούν το πρωί και τελειώνουν το βράδυ. Για να θεωρηθεί ένα all day στέκι επιτυχημένο, θα πρέπει να διαθέτει το τέλειο συνδυασμό ενός όμορφου περιβάλλοντος με υπέροχες γεύσεις που ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο και απογειώνουν τις αισθήσεις. Η ομάδα έχει φροντίσει να προσφέρει αποκλειστικά και μόνο ποιοτικά, άριστα προϊόντα. Κάτι που επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό και μπορεί να κερδίσει τον επισκέπτη, δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από την πλήρη εξυπηρέτηση και τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρει το προσωπικό - κάτι στο οποίο το team έχει δεσμευτεί γι' αυτό το project.

22-1-9vuxc.jpg


Εάν βρεθείτε εκεί, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα premium cocktails, καθώς και κάποιο από τα κρασιά - η λίστα είναι ενημερωμένη και συνεχώς ανανεώνεται. Το καθένα από τα ποτά συνδυάζεται εκπληκτικά με μια εκλεκτή ποικιλία ελληνικών παραδοσιακών τυριών και αλλαντικών, καθώς και πολλές επιλογές σε finger food.

It's museum time

22-3-Chl0G.jpg

Πριν ή μετά την επίσκεψη στις εκθέσεις ή απλώς ως τόπος συνάντησης, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει πολλών ειδών μυρωδάτους καφέδες, δροσιστικούς χυμούς, πρωτότυπα αφεψήματα, cocktails, snacks κι ελαφριά νόστιμα γεύματα, σαλάτες και φρούτα, σε άμεση εγγύτητα με σημαντικά αρχαία γλυπτά στο αίθριο του μουσείου και τη μόνιμη υπαίθρια έκθεση «Μνήμη και λίθοι».

Σε περιβάλλον που εξασφαλίζει νηφαλιότητα και ηρεμία με απαλή μουσική κατά τη διάρκεια της μέρας ή με επιλεγμένα σύνολα ζωντανής μουσικής για εκλεκτά βραδινά θα προκύψει μία εμπειρία αξέχαστη και θα δημιουργήσει επιθυμία επανάληψης!

Info: Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Μανόλη Ανδρόνικου 6), τηλ. 2312 314658.