fbpixel

Search icon
Search
Beauty swaps: Τι πρέπει να αλλάξετε στο makeup bag σας για το καλοκαίρι
MAKE UP

Beauty swaps: Τι πρέπει να αλλάξετε στο makeup bag σας για το καλοκαίρι

6 προϊόντα που θα απογειώσουν τα καλοκαιρινά σας looks


Αν το σκεφτείτε καλά, το "οπλοστάσιο" ομορφιάς μοιάζει πολύ με την γκαρνταρόμπα, από πολλές απόψεις. Όλοι έχουν τα αγαπημένα τους. Ορισμένα είδη κάνουν τακτικά - ακόμη και καθημερινά - την εμφάνισή τους, ενώ άλλα απλά κάθονται στο πίσω μέρος ενός ντουλαπιού ή ενός ραφιού στην περίπτωση που τα χρειαστούμε. Σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο σκέψης, το μακιγιάζ και η περιποίηση του δέρματος, όπως και τα ρούχα, θα πρέπει πραγματικά να αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Βέβαια, κάποια πράγματα - όπως το τέλειο τζιν, ένα σακάκι που πάει από το γραφείο στο happy hour και ένα καλό αντηλιακό προσώπου που δεν αφήνει πίσω του λευκές κηλίδες - είναι αειθαλή.

snapinstaapp-441369118-18432613324054887-6672914264012608488-n-1080.jpg


Με τον ζεστό καιρό να έχει εισέλθει στην καθημερινότητά μας, είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να σκέφτεστε τις αλλαγές στο καλοκαιρινό μακιγιάζ και την περιποίηση της επιδερμίδας. Δεν θα φορούσατε ένα πουλόβερ από κασμίρ οκτώ στρώσεων και ένα πουπουλένιο μπουφάν στη μέση του καλοκαιριού, σωστά; Γιατί, λοιπόν, να βάζετε μια παχιά, χειμερινή ενυδατική κρέμα ή ένα foundation πλήρους κάλυψης με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει σταθερά προς τους 35 βαθμούς;

Αυτά είναι τα product swaps που πρέπει να κάνετε το συντομότερο δυνατόν!

Ανταλλάξτε την κανονική μάσκαρα με την αδιάβροχη μάσκαρα

Η υγρασία και ο ιδρώτας μπορούν γρήγορα να ξεπεράσουν τα όρια της κανονικής μάσκαρα. Και αν σκοπεύετε να βουτήξετε στην πισίνα ή τον ωκεανό, το φοβερό μάτι ρακούν γίνεται σχεδόν αναπόφευκτο. Ευτυχώς, η λύση για να αποφύγετε τις μαύρες μουτζούρες που τρέχουν στο πρόσωπό σας είναι απίστευτα απλή. Ο πιο απλός τρόπος να αποφύγετε όλα αυτά είναι να αλλάξετε σε μια αδιάβροχη φόρμουλα για το καλοκαίρι.

The Mascara Swap

Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara

3614271774712-p-2.jpg


Αυτή η cult-favorite φόρμουλα παρέχει την τέλεια ενίσχυση όγκου και δεν θα στάζει στο πρόσωπό σας μέχρι το μεσημεριανό γεύμα.

BUY HERE: Lancôme Monsieur Big Waterproof Mascara, Hondoscenter.com

Αντικαταστήστε το foundation σας με ένα skin tint

Το τελευταίο πράγμα που θέλει κανείς στη ζέστη είναι κάτι βαρύ να κάθεται στο δέρμα του και να φράζει τους πόρους. Όσον αφορά το καλοκαιρινό μακιγιάζ, ψηφίζω όχι στο foundation. Ένα skin tint με SPF δίνει λίγη κάλυψη και προστατεύει από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες, ενώ παράλληλα αφήνει το δέρμα να αναπνέει.

The Foundation Swap

ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30

stighmiotipo-othonis-519.png


Μια λατρεμένη φόρμουλα που είναι τόσο ελαφριά, που θα ξεχάσετε ότι φοράτε μακιγιάζ!

BUY HERE: ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30, Sephora.gr

Αντικαταστήστε το ρουζ σε πούδρα με κρεμώδες ρουζ

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ έχει να κάνει με την ηλιοκαμένη λάμψη. Η χρήση ενός κρεμώδους ρουζ δίνει στο δέρμα αυτό το φυσικό χρώμα. Μου αρέσει που προσθέτει μια δροσερή υποψία χρώματος και απλά φωτίζει το πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται να φορέσετε άλλο μακιγιάζ.

The Blush Swap

Rms Beauty Lip2Cheek

stighmiotipo-othonis-520.png


Το αγαπημένο μας κρεμώδες ρουζ αφήνει την επιδερμίδα σας εξαιρετικά λαμπερή.

BUY HERE: Rms Beauty Lip2Cheek, Sephora.gr

Ανταλλάξτε το κρεμώδες καθαριστικό προσώπου με ένα απαλό καθαριστικό gel

Μεταξύ του ήλιου, της ζέστης και της υγρασίας, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα το καλοκαίρι. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η επιδερμίδα σας είναι ένα σκληρό καθαριστικό προσώπου που θα επιδεινώσει την ευαισθησία ή κάτι εξαιρετικά κρεμώδες, παχύρρευστο και βαρύ.

The Cleanser Swap

Mielev La Pluie Pure Skin Natural Cleanser

apalo-katharistiko-proswpou-fysiko-online-1110x1400-550x700h-1-removebg-preview.png


Αυτό το ήπιο, οργανικό, και απαλό καθαριστικό προσώπου δεν ξηραίνει και δεν προκαλεί ερεθισμούς στην επιδερμίδα, ενώ αφαιρεί ακόμη και το πιο επίμονο μακιγιάζ.

BUY HERE: Mielev La Pluie Pure Skin Natural Cleanser

Αντικαταστήστε το matte lipstick με ένα tinted balm

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ πρέπει να είναι φρέσκο και ανάλαφρο. Και πάλι, δεν πρόκειται να φορέσετε ένα μάλλινο πλεκτό όταν το δελτίο καιρού απαιτεί ένα μπλουζάκι. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα που τελειοποιούν τα χείλη. 

The Lipstick Swap

Clinque Almost Lipstick Black Honey

10-46.webp


Το iconic Black Honey είναι γνωστό για την ιδιαίτερη ικανότητά του να κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας, χαρίζοντας διαφορετικό αποτέλεσμα σε κάθε χείλη.

BUY HERE: Clinque Almost Lipstick Black Honey, Atticadps.com

Αντικαταστήστε τη βαριά ενυδατική κρέμα με μια εξαιρετικά ελαφριά λοσιόν

Μια πλούσια ενυδατική κρέμα μπορεί να είναι ό,τι πρέπει το χειμώνα, αλλά καθώς έρχεται το καλοκαίρι, αυτές οι βαριές φόρμουλες αρχίζουν να μοιάζουν σαν να φοράτε μάσκα του σκι σε λάθος εποχή. Έτσι, συνιστώ να πάρετε μια εξαιρετικά ελαφριά λοσιόν που είναι γεμάτη με ενυδατικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ και τα κεραμίδια για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας το καλοκαίρι δροσερή και άνετη. Ειδικά οι φόρμουλες σε μορφή τζελ είναι ιδανικές για τη ζέστη του καλοκαιριού.

The Moisturizer Swap

Summer Fridays Cloud Dew Oil-Free Gel Cream

stighmiotipo-othonis-521.png

Αυτό το υβρίδιο τζελ-κρέμα είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες που εξακολουθούν να χρειάζονται άφθονη ενυδάτωση στη ζέστη του καλοκαιριού.

BUY HERE: Summer Fridays Cloud Dew Oil-Free Gel Cream, Sephora.gr