fbpixel

Search icon
Search
Το ελληνικό fashion brand AnnieP παρουσιάζει τη νέα πιο stylish boutique στο Κολωνάκι
MAGAZINE

Το ελληνικό fashion brand AnnieP παρουσιάζει τη νέα πιο stylish boutique στο Κολωνάκι

Αναδεικνύοντας την colorful & elegant SS24 συλλογή για το φετινό καλοκαίρι


Το brand που ξεκίνησε από την ανησυχία της designer υφασμάτων Άννυς Παπαδημητρίου να μεταφέρει την τέχνη της σε ρούχα, με την Αφροδίτη Ζαφείρη να στηρίζει αυτό το όραμα, έχει προσθέσει άπειρη φαντασία στον κόσμο της μόδας. Οι πολύχρωμες συλλογές της AnnieP κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται χαρούμενες και δυναμικές, τις οποίες πλέον μπορείτε να θαυμάσετε στη νέα μοναδική boutique της στο Κολωνάκι της Αθήνας! 

b24a9120.jpg

Έχετε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να προσεγγίζετε τη μόδα, καταφέρνοντας το brand AnnieP να έχει δημιουργήσει μια δική του, μοναδική ταυτότητα. Τι ακριβώς πρεσβεύει αυτή και πάνω σε ποιες βάσεις στηρίζεται;

Η ταυτότητα της εταιρίας στηρίζεται στη σχέση μας με τον ίδιο τον πελάτη. Προσπαθούμε να δημιουργούμε διαχρονικά, ποιοτικά ρούχα, τα οποία συγχρόνως κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική, όπως και είναι. Έχουμε πολλές returning clients και η καθεμία έχει μια ξεχωριστή ιστορία μέσα στην οποία θέλει να αισθάνεται όμορφα. 

b24a9112.jpg

Καθώς εξελίσσεστε, ποια στοιχεία μπορείτε να πείτε τώρα πια πως αφήνουν το δικό σας «αποτύπωμα» στον χώρο της μόδας;

Σίγουρα τα εμπριμέ ρούχα είναι η εξειδίκευσή μας. Κάθε σεζόν προσπαθούμε να εξελισσόμαστε στον σχεδιασμό του τυπώματος και στις τεχνοτροπίες. Κάτι που σίγουρα είναι στο DNA μας και υποστηρίζουμε είναι ότι το εμπριμέ ρούχο δεν είναι ποτέ too much.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής σας για το καλοκαίρι που έρχεται, που την κάνουν να ξεχωρίζει; 

Η συλλογή SS ’24 έχει μια μη επιτηδευμένη κομψότητα. Πειράξαμε κάποια κλασικά τυπώματα, όπως το καρό, καθώς και τις πολύχρωμες ρίγες, οι οποίες απευθύνονται και σε ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει να επιλέγουν το εμπριμέ. Φυσικά, έχουμε όπως πάντα και τα πιο έντονα τυπώματα, όπως είναι οι ελέφαντες. Όλα βρίσκουν τη θέση τους πάνω σε απλές γραμμές ρούχων που κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη και συγχρόνως ομορφότερη.

23-0915-anniep-lookbook-0722.jpg

Σύμφωνα με τις τάσεις που επικρατούν, ποιες είναι οι πιο δυναμικές σας προτάσεις για το φετινό καλοκαίρι;

Το mix n’ match των τυπωμάτων είναι ένα χαρακτηριστικό του brand. Ίδιο τύπωμα σε άλλο χρώμα ή και δύο εντελώς διαφορετικά τυπώματα είναι κάτι που προτείνουμε και μας φτιάχνει τη διάθεση. Βαμβακερά παντελόνια και βουάλ βαμβακερά πουκάμισα είναι για όλες τις ώρες που μας προστατεύουν και από τη ζέστη του καλοκαιριού.

annieafroditi.jpg
Άννυ Παπαδημητρίου & Αφροδίτη Ζαφείρη

Έχετε κάποιο όραμα που αφορά στην πορεία σας στον κόσμο της μόδας;

Το μέλλον για εμάς έχει σίγουρα την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ώστε να ολοκληρωθεί όμορφα ο κόσμος του brand και η αισθητική που προσπαθούμε να αναδείξουμε.

Info: Γλύκωνος 6-8, Αθήνα, τηλ.: 213 03 74 522, anniep.gr, Facebook: AnnieP.Concept, Instagram: @anniep_official

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024