fbpixel

Search icon
Search
Τα στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα για ολοκληρωμένα festive looks
STYLING TIPS

Τα στοιχεία που θεωρούνται απαραίτητα για ολοκληρωμένα festive looks

Κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τις εμφανίσεις σας


Η γιορτινή περίοδος αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για να δώσουμε λίγο περισσότερη προσοχή στην εικόνα μας, να περάσουμε αρκετό χρόνο μπροστά στον καθρέφτη μας και να εντυπωσιάσουμε με τα σύνολά μας, ακόμα κι όσα θα μας συνοδεύσουν στις day to night εμφανίσεις. Όσο πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στα Χριστούγεννα, έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Για να είστε απόλυτα στο εορταστικό κλίμα και να δημιουργήσετε με ασφάλεια, festive outfits, υπάρχουν μερικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να μαγνητίσετε τα βλέμματα και να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.

Ανακαλύψτε τα!

Glam

17010bdd5bbfe070f1ffd3b075655f60.jpeg

Η μόδα έχει ανάγκη από λάμψη, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Οι σχεδιαστές και οι οίκοι μας έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, ότι μπορούμε να εντάξουμε τα glam pieces σε ολα τα σύνολά μας, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Συνδυάστε το glittery παντελόνι σας είτε με ένα πουλόβερ είτε με το σακάκι και το t-shirt σας ή επιλέξτε φορέματα με έντονα λαμπερά στοιχεία. Από την αλλά η πλευρά, αν ανήκετε στην κατηγορία των τολμηρών, έχετε την ευκαιρία να το κάνετε all the way, με total sequin look. Όποιον τρόπο κι αν αποφασίσετε να παρουσιάστε, η λάμψη θα πρέπει να υπάρχει στα περισσότερα σύνολά σας.

Iconic accessories

and-now-winter-birthday-outfits-actually-worth-celebrating.jpg

Τα αξεσουάρ "παίζουν" σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των συνόλων και μάλιστα είναι τα στοιχεία εκείνα που μπορούν να απογειώσουν τη δυναμιή τους. Χρησιμοποιήστε τα ως πρωταγωνιστές και να είστε σίγουρες πως η επιτυχία είναι δεδομένη. Με ποιον τρόπο θα τα πετύχετε; Δημιουργήσετε μία statement εμφάνιση επιλέγοντας τα πιο απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και προσθέστε iconic accessories, όπως ένα ζευγάρι από εντυπωσιακά παπούτσια, boots, pumps ή slingback. Αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για τις γυναίκες που αγαπούν περισσότερο τη minimal αισθητική. Επιλέξτε ένα απλό total black look, το οποίο θα αποτελείται από χειμερινά essentials και ολοκληρώστε με it shoes. 

Touch of red

88891088c3894d03294539cdd60a7879.jpeg

Δεν μπορούμε να μιλάμε για festive looks και να μην αναφερθούμε στο πιο φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας, στο κόκκινο. Ένας «άτυπος» κανόνας στον χώρο της μόδας είναι ότι η παρουσία του απογειώνει κάθε γιορτινή εμφάνιση. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε υπερβολές, καθώς μπορεί να είναι απλά το κραγιόν σας. Ωστόσο αν επιθυμείτε το κόκκινο να κυριαρχεί στην εικόνα σας τότε αυτό θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο φαντασμαγορικό. Συνδυάστε πολλά red pieces είτε στην ίδια απόχρωση είτε σε διαφορετικές, κάτι που θα ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας και θα κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό.

Velvet, my love

cb29c507adf8e09fb1e4766406ac4c96.jpeg
Image source: @nymag

Απολύτα συνυφασμένο τόσο με τον χειμώνα όσο και με τα Χριστούγεννα, το βελούδο θεωρείται must την περίοδο που διανύουμε. Μάλιστα έχει την μαγική ικανότητα να χαρίζει chic αισθητική, ακόμα και στα πιο απλά κομμάτια.  Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα item σε έντονη απόχρωση όπως είναι το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο ή το μπλε. Ένα velvet trouser ή blazer θα σας βοηθήσει πολύ να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο σύνολο. Plus, θα συναντήσετε πολλά βελούδινα κοστούμια για πανέμορφες και ασφαλείς εμφανίσεις αλλά και για τα πρωινά στο γραφείο.

Jewels

ab076e81fb136ced9f9f915b4e5d57a7.jpeg

Τα κοσμήματα θα σας βοηθήσουν να παρουσιάσετε μοναδικές «στιγμές» λάμψης. Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος της υπερβολής οπότε όλα επιτρέπονται. Επιλέξτε μεγάλα και εντυπωσιακά κοσμήματα που θα απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό look. Λατρεύουμε ιδιαιτέρως τα σκουλαρίκια, οπότε ένα ζευγάρι από glam designs θα συμπληρώνει κάθε σύνολό σας, ακόμα και το πιο basic.