fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο stylish κοσμήματα, ιδανικά και για δώρα τη γιορτινή περίοδο
THE LOOK

Τα πιο stylish κοσμήματα, ιδανικά και για δώρα τη γιορτινή περίοδο

Μαζί με το Κasparianjewels.gr βρήκαμε τις κατάλληλες επιλογές


Τα κοσμήματα αποτελούν σύμβολο της γυναικείας εμφάνισης. Είναι τα στοιχεία εκείνα που ολοκληρώνουν μια εικόνα, ενώ παράλληλα έχουν την ικανότητα να απογειώσουν και να αναδείξουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο. Προσδίδουν κομψότητα και την λάμψη που όλες χρειαζόμαστε. Με την εορταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών, αυτή η glittery αισθητική γίνεται πιο έντονη κι έτσι τα κοσμήματα μπαίνουν για ακόμα μία φορά δυναμικά στο «παιχνίδι». Εκτός αυτού, τα gatherings και τα parties διαδέχονται το ένα το άλλο, οπότε τα δώρα θα ξεκινήσουν να κάνουν σιγά-σιγά την εμφάνισή τους. Τι καλύτερο από το να προσφέρετε ένα κόσμημα στις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σας, το οποίο όχι μόνο θα τους χαρίσει στιλ αλλά θα μπορούν να το έχουν στη συλλογή τους για πολλά χρόνια; 

Ο καλύτερος «σύμμαχος» αυτής της διαδικασίας είναι το μοναδικό kasparianjewels.gr, το οποίο προσφέρει τις πιο μοντέρνες και stylish επιλογές. Μπορείτε να διαλέξετε τα απόλυτα σχέδια, ιδανικά και για Christmas Gifts μέσα από μία τεράστια ποικιλία επιλογών που θα σας ξετρελάνουν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο hot choices!

1. Ring 

Τα δαχτυλίδια μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις και να συμπληρώσουν το σύνολό σας με τον πιο διακριτικό τρόπο. Οι τάσεις των τελευταίων σεζόν έχουν στρέψει την προσοχή μας τόσο σε πολύχρωμες επιλογές που θα προσφέρουν μία πιο fun πινελιά στην εικόνα μας, όσο και σε λεπτεπίλεπτες προτάσεις που μπορούν να φορεθούν μαζί, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό layering. Μη διστάσετε να προσφέρετε ένα δαχτυλίδι ή έναν συνδυασμό από αυτά σαν το απόλυτο δώρο για τα Χριστούγεννα. 


Ολόβερο emerald
Δαχτυλίδι μάτι γαλάζιο

2. Earrings 

Τα σκουλαρίκια μπορούν να μετατραπούν πολύ εύκολα σε σήμα-κατατεθέν. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν σχέδια, τα οποία μπορούν να ταιριάξουν με όλα και να φορεθούν day-to-night. Οι επιλογές είναι πολλές, από minimal designs μέχρι earring hoops και κρεμαστά, με στόχο να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Μπορείτε και σ' αυτήν την κατηγορία να δοκιμάσετε το layering, συνδυάζοντας πολλά μαζί και σε διαφορετικά μεγέθη. Ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για Christmas gifts. 


Κρίκοι με λακάκι large
Σκουλαρίκια κρεμαστά μπίλιες

3. Bracelets 

Ιδανικός τρόπος για να χαρίσετε ανανέωση ακόμα και στα πιο all time classic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, όπως είναι το λευκό πουκάμισο. Από την άλλη πλευρά μοιάζουν υπέροχα και στο γυμνό δέρμα. Τα statement pieces ανάμεσά τους οι χρυσές αλυσίδες, τα διαμαντένια βραχιόλια αλλά και τα πολύχρωμα που προσφέρουν μία πιο fun πινελιά είναι αυτά που θα σας συνοδεύσουν σε κάθε σας εμφάνιση. Για τις γυναίκες της ζωής σας μπορείτε να διαλέξετε ένα διαχρονικό σχέδιο που δεν θα το αποχωριστούν ποτέ. 


Αλυσίδα κλασική τύπου
Χειροπέδα με μαργαριτάρι και μπίλια

4. Necklace 

Μπορεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα το μεγαλύτερο μέρος του δέρματός μας να είναι καλυμμένο αλλά σκεφτείτε πόσο υπέροχο μοιάζει ένα super chic κολιέ πάνω από ένα ζιβάγκο; Παρόλο που είναι αυτά που επιλέγουμε λιγότερο συχνά από τα υπόλοιπα, ένα necklace σίγουρα θα προσφέρει έξτρα πόντους σε οποιαδήποτε εικόνα. Δημιουργήστε ένα tonal neutral look και αφήστε το κολιέ σας να πρωταγωνιστήσει. Θεωρείται ένα συμβολικό δώρο, καθώς μπορούμε να το φοράμε συνεχώς και να το έχουμε κοντά στην καρδιά μας. 


Μαργαριταρένιο κολιέ γραβάτα
Κολιέ rosegold κορόνα

Info:

Κατάστημα: Τσιμισκή 88, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 220022

Online shop: kasparianjewels.gr

Instagram: @kasparianjewels

Facebook: @Kasparian.jewels