fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το απόλυτο ύφασμα των γιορτών
THE LOOK

Πώς θα φορέσετε το απόλυτο ύφασμα των γιορτών

Το βελούδο θα μετατραπεί στον καλύτερό σας σύμμαχο


Η γιορτινή περίοδος έχει ξεκινήσει και κι εμείς αναζητάμε συνεχώς τρόπους για να μπούμε όλο και περισσότερο στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μία εύκολη και ασφαλής λύση είναι μεταξύ άλλων και τα κομμάτια που επιλέγουμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν στοιχεία και κομμάτια που ταιριάζουν ιδιαίτερα στις εορταστικές ημέρες και το βελούδο βρίσκεται πρώτη σ' αυτήν τη λίστα. Η μαλακή υφή αλλά και η κομψότητα που αποπνέει είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του. Φυσικά και μπορούμε να το εντάξουμε στα every day looks μας και να εντυπωσιάσουμε με την πρώτη ματιά, ακολουθώντας μερικά έξυπνα στιλιστικά μυστικά.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα!

Blazer

paris-fashion-week-shop-best-velvet-blazers-for-fall-winter-2019-street-style-via-collage-vintage-e1606912735986.jpg

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στις στιλιστικές επιλογές του απόλυτο fashion icon, Caroline de Maigret; Αυτήν τη φορά αντλούμε έμπνευση από την ξεχωριστή εμφάνιση που είχε κάνει με το πράσινο βελούδινο σακάκι. Τα σακάκια είναι πλέον παντού και εσείς καλείστε να τους δώσετε την απαραίτητη προσοχή που τους αναλογεί. Τις φετινές γιορτές μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Μετατρέψτε το velvet blazer σας σε πρωταγωνιστή, επιλέγοντας έντονα χρώματα και συνδυάζοντας μ' ένα tailored trouser. Ιδανικό ακόμα και για office looks αλλά και after work festive parties!

Dress

cb2d78090539925a95f977bcbbc06fe9.jpg

Ακόμα ένας ασφαλής τρόπος για επιτυχημένες εμφανίσεις είναι η επιλογή των φορεμάτων και κυρίως των midis, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Αν λοιπόν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις, χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, ένα βελούδινο φόρεμα θα σας χαρίσει αυτό που αναζητάτε. Κινηθείτε σε αποχρώσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Προτιμήσετε αέρινες σιλουέτες μαζί με καλσόν και μποτάκια για να αναδείξετε την πιο cool εκδοχής τους. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

Co-ord 

95cbdd6b979e774fa98a6113dd64d35d.jpg

Τα σετ έχουν κερδίσει μία σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπας μας τις τελευταίες σεζόν. Η φήμη τους αυξάνεται συνεχώς και έτσι και φέτος μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Επιλέξτε ένα wide leg trouser μαζί με το αντίστοιχο oversized πουκάμισο σε βελούδινη εκδοχή και ετοιμαστείτε να σας «λύσει» τα χέρια, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συνδυάστε τα με τα sneakers σας και μία statement desginer bag. Για να προσθέσετε περισσότερη λάμψη, διατηρώντας όμως το casual στοιχείο, δεν έχετε παρά να προσθέσετε ένα ζευγάρι shiny σκουλαρίκια.

Statement piece

1d087d1300995a1a0523bd0931c4d94f.jpg
Image source: @whowhatwear

Είναι γνωστό, πως ένα κομμάτι αρκεί για να κάνετε τη διαφορά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σας προτείνουμε αυτό να είναι το παλτό σας. Καταλαμβάνει τη μεγαλύτερη επιφάνεια στις χειμερινές μας εμφανίσεις και σίγουρα είναι το σχέδιο που κάνει την πρώτη εντύπωση. Γι' αυτούς του λόγους, η επιλογή του θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή. Ένα βελούδινο statement coat θα σας δώσει αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Διατηρήστε τα υπόλοιπα κομμάτια σας σε μονοχρωμίες, κυρίως μαύρες, και αφήστε το outerwear σας να «κλέψει» τις εντυπώσεις. 

Suit it Up

22a445fb4e625d2a0c6fc42210e23b30.jpg

Τα κοστούμια έχουν μετατραπεί σε heroe pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πλέον μπορούν να σταθούν σε όλες τις εμφανίσεις κι όχι μόνο στα office looks. Προσφέρουν πάντοτε μία classy και formal αισθητική, ενώ η επιτυχία είναι δεδομένη, χωρίς να πρέπει να περάσετε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας. Ιδανικό για τις ημέρες που θα είστε out of home, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης. Το μπλε είναι ιδανικό για σύνολα, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για μεγαλύτερη άνεση δεν έχετε παρά να προτιμήσετε oversized γραμμές, οι οποίες αποτελούν και hot trend τη φετινή σεζόν.