Στο Hyatt Regency Thessaloniki, το Ambrosia restaurant γράφει τη δική του ιστορία στη γαστρονομική σκηνή της πόλης. Το ζεστό και κομψό περιβάλλον, με θέα την πισίνα και τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου και οι αυθεντικές ελληνικές γεύσεις του εστιατορίου απογειώνουν τη ζεστασιά της μεσογειακής φιλοξενίας.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ
Η κουζίνα του Ambrosia εστιάζει στη σύγχρονη ελληνική γαστρονομία, τιμώντας την εποχικότητα και την εντοπιότητα των πρώτων υλών. O executive chef Δημήτρης Φατίσης με εμπειρία από βραβευμένα εστιατόρια σε Ελλάδα, Ισπανία και Μέση Ανατολή, συνδυάζει καθαρές γεύσεις με σύγχρονες τεχνικές. Η φιλοσοφία του βασίζεται στη συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και στη δέσμευση για βιωσιμότητα, με όραμα τη δημιουργία ιδιόκτητου κήπου στο ξενοδοχείο για απόλυτη φρεσκάδα. Το μενού αποτελεί γαστρονομική γέφυρα ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία.

ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Βραβευμένο με 1 Αστέρι FNL, το Ambrosia προσφέρει μια ολοκληρωμένη fine-dining εμπειρία από το μεσημέρι έως το βράδυ για όσους αναζητούν έναν γευστικό προορισμό με σεβασμό στην παράδοση και όραμα για το μέλλον.

Info:
Διεύθυνση: 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας, Θέρμη Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο: 2310 401418
Instagram: @hyattregencythessaloniki
Facebook: Hyatt Regency Thessaloniki
ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2025
