fbpixel

Search icon
Search
5 τρόποι για να φορέσετε τα glam κομμάτια στα every day σύνολα
STYLING TIPS

5 τρόποι για να φορέσετε τα glam κομμάτια στα every day σύνολα

Πώς να λάμψετε από το πρωί μέχρι το βράδυ


Αν πιστεύετε ότι οι παγέτες και οι πούλιες έχουν θέσει μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά και σε μερικά party λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο φετινός χειμώνας αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να αναθεωρήσετε. Οι σχεδιαστές και οι fashion insiders αποφάσισαν πως τα glam κομμάτια μπορούν να σταθούν σε κάθε εμφάνιση, από το πρωί μέχρι το βράδυ και ανεξαρτήτως περίστασης. Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να αντλήσετε έμπνευση από τις disco balls και να δημιουργήσετε σύνολα, τα οποία θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις μπορείτε να το κάνετε εύκολα και αποτελεσματικά. Με την εορταστική περίοδο να βρίσκεται προ των πυλών θα συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία από shiny pieces για να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 τρόπους για να λάμψετε, day to night.

Συνδυάστε τις παγέτες με sporty πινελιές

viva-italia-street-style-from-milan.jpg
Image source: @harpersbazaar

Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να φορέσετε ένα glam items από το να το ταιριάξετε με sporty & casual κομμάτια που θα «κατεβάσουν» τη δυναμική του και θα το μετατρέψουν σε πιο χαλαρό. Επιλέξετε ένα glittery trouser και «παντρέψτε» το με bomber jacket και sneakers, ακόμα και για τα πρωινά σας look. Για καλύτερο αποτέλεσμα προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο, καθώς διατηρεί μια πιο «ήσυχη» λάμψη.

Προτιμήστε statement pieces μαζί με staples

nyfw-ss19-street-style.jpg

Το τζιν παντελόνι σας θα μοιάζει υπέροχο αν το συνδυάσετε με ένα glam top κι εσείς θα μπορείτε να φορέσετε αυτό το statement look κάθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα. Για να κάνετε την εικόνα σας ακόμα πιο cool προτιμήστε slouchy denim pants, τα οποία αποτελούν και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας τη φετινή σεζόν. Όσον αγορά τα παπούτσια σας, ένα ζευγάρι chunky boots ή ankle boots με λίγο τακούνι θα συμπληρώσουν υπέροχα την εικόνα σας.

Τα αξεσουάρ κάνουν πάντα τη διάφορα

unknown.jpg

Σε περίπτωση που δεν νιώθετε ακόμα έτοιμες να εξετάσετε το λαμπερό στοιχείο το έντονα στα βασικά σας κομμάτια, τα αξεσουάρ μπορούν να σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε αυτήν την τάση. Μεγάλη δημοφιλία τους μήνες που διανύουμε έχουν οι knee high boots, οι οποίες συνδυάζονται με όλα τα κομμάτια της συλλογής σας. Επιλέξτε sparkling designs για να κάνετε τη διάφορα. Από την άλλη πλευρά, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε minimal tonal looks και να τα ολοκληρώσετε με metallic ή sequined bag ανάλογα το στιλ σας.

Φορέστε ένα λαμπερό φόρεμα

all-of-the-best-street-style-details-from-paris-fashion-week-ss23.jpg

Αν λατρεύετε τους πειραματισμούς και δεν διστάζετε να δημιουργείτε maximal εμφανίσεις τότε αυτή η κατηγορία θα μετατραπεί στην αγαπημένη σας. Κι όμως, αν το επιθυμείτε μπορεί να φορέσετε το λαμπερό σας φόρεμα ακόμα και στα πρωινά σας outfits. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο styling για να μην φαίνεστε υπερβολική και out of concept. Συνδυάστε το με flat leather boots κι ένα oversized blazer σε μαύρες αποχρώσεις. Φροντίστε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα σας να είναι minimal έτσι ώστε να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και αφήσουν το φόρεμα να πρωταγωνιστήσει.

Μετατρέψτε την party skirt σας σε casual piece


32-winter-outfits-to-wear-when-youre-bored-of-your-clothes.jpg
Image source: @whowhatwear

Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάζοντας την λαμπερή σας φούστα με λευκό πουκαμισο, t-shirt ή cozy jumper, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ σας. Ολοκληρώστε την εικόνα σας με μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, flat ή με λίγο τακούνι και παρουσιάστε τις πιο dazzle εμφανίσεις που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και πολλοί θα θέλουν να μιμηθούν!

Glam it up girls!