fbpixel

Search icon
Search
Winter is coming: Stylish τρόποι για να φορέσετε το πουλόβερ όλες τις ώρες της ημέρας
THE LOOK

Winter is coming: Stylish τρόποι για να φορέσετε το πουλόβερ όλες τις ώρες της ημέρας

Συνδυασμοί που θα χαρίσουν μοναδικό αποτέλεσμα


Με τη θερμοκρασία να έχει πέσει ασθητά, τα χειμερινά κομμάτια αποτελούν πλέον την πρώτη μας επιλογή. Τα αέρινα και πιο ελαφριά υφάσματα, αντικαθιστούνται από ζεστές και cozy items, τα οποία μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πρώτα στις προτιμήσεις δεν είναι άλλα από τα πουλόβερ. Σήμα-κατατεθέν της winter season, συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα υπάρχοντα σχέδια της γκαρνταρόμπας. Από ουδέτερες μέχρι πιο έντονες αποχρώσεις, από πιο στενά μέχρι oversized, τα σχέδια είναι πολλά για να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε τους πιο fresh τρόπους για να τα φορέσετε. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τους!

The neutral way

2b67928c792307f967a0db204ab2c7f4.jpeg

Οι ουδέτεροι τόνοι έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι της σεζόν που διανύουμε κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να τους δώσουμε την προσοχή που τους αξίζει. Οι τόνοι του καφέ, του μπεζ αλλά και το off white έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Go neutrals, λοιπόν, συνδυάζοντας ένα πουλόβερ σ' αυτά τα χρώματα με το αντίστοιχο wide-leg trouser. Άνεση και στιλ σε μία εμφάνιση.

Denim is always a good idea

6faf42fb04bea1d5b6541fcfa8cc0ee5.jpeg

Ένα τζιν παντελόνι είναι πάντοτε το κομμάτι εκείνο που θα διαλέξετε, ακόμα και τις πιο απαιτητικές ημέρες. Δεν υπάρχει πιο ωραίο και cool "πάντρεμα" από το jumper μαζί με το denim σας. Η πιο φαρδιά εκδοχή του πουλόβερ σας θα σας προσφέρει περισσότερη άνεση, όπου κι αν βρίσκεστε. Casual & chic μπορεί να σταθεί σε πολλές περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για πιο frenchy style συνδυάστε το μ' ένα ζευγάρι μπαλαρίνες... et voila!

Preppy time

sweaterhowto-03.jpeg

Το preppy style έχει γίνει must τις τελευταίες σεζόν και τα it girls δεν σταματούν να μας χαρίζουν συνεχώς νέους τρόπους και να παρουσιάζουν μοναδικά σύνολα. Μία ιδανική πρόταση είναι να ταιριάξετε το πουλόβερ σας με μία midi skirt. Επιλέξτε μία παιχνιδιάρικη φούστα με prints κι ένα πιο "ήσυχο" jumper. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, μη διστάσετε να φορέσετε ένα ζευγάρι κομψά slinbacks. Κατάλληλο σύνολο και για polished πρωινά στο γραφείο. 

Leather Power

ae378bd83a2742d09c2a795d32e7c8ce.jpeg
Image source: @whowhatwear

Μία από τις top choices του χειμώνα δεν είναι άλλη από τα δερμάτινα κομμάτια. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς εκτός από το στιλ, προσφέρουν και έξτρα θερμότητα, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες. Για day-to-night εμφανίσεις, ανεξαρτήτως ώρας και περίστασης συνδυάστε το πουλόβερ σας μ' ένα leather trouser που θα αναδείξει και την πιο δυναμική πλευρά του εαυτού σας. Ολοκληρώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι μπότες, ψηλοτάκουνες ή flat ανάλογα με τη διάθεσή σας. 

Jumper on jumper

314911451-5497864170310415-5595138278925821531-n.jpg
Image source: @modedamour

Αυτή η πρόταση δεν μας είναι άγνωστη, διότι ήδη από τις προηγούμενες σεζόν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορείτε να την πετύχετε με δύο τρόπους. Επιλέξτε ένα jumper και ρίξτε από πάνω ένα πλεκτό πουλόβερ. Από την άλλη πλευρά και σε περίπτωση που η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή φορέστε και τα δύο πουλόβερ κανονικά. Μπορείτε το ένα να είναι roll neck για να φαίνεται περισσότερο. Κινηθείτε σε neutrals αποχρώσεις και «παίξτε» με τις αντιθέσεις, όπως είναι το μπεζ με το μαύρο. Αφήστε τα υπόλοιπα κομμάτια του συνόλου σας να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και τα πουλόβερ σας να κυριαρχήσουν.