fbpixel

Search icon
Search
Tank Tops: Πώς θα φορέσετε την τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες
STYLING TIPS

Tank Tops: Πώς θα φορέσετε την τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες

Οι πιο updated τρόποι για stylish looks


Αποτελούσαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του street style κατά τη διάρκεια της δεκαετίας των '90s. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα, επέστρεψαν και μετατράπηκαν σε big trend των εμβληματικών οίκων και των catwalks. Fashion houses, όπως οι Prada και Bottega Veneta, τα κατέταξαν στα must haves της γυναικείας γκαρνταρόμπας, με τις απανταχού fashionistas να μην χάνουν ευκαιρία για να τα εντάξουν στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Λειτουργουν σαν λευκός καμβάς που μας επιτρέπει να ζωγραφίσουμε ότι επιθυμούμε επάνω τους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. 

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τους πιο fashionable τρόπους για να φορέσετε τα tank tops φέτος το καλοκαίρι!

1. With denim 

02bf9d55a8dcb8b57a03331a65149c3d.jpg
Image source: @glamour

Ο πιο απλή και παράλληλα η πιο επιτυχημένη επιλογή για να φορέσετε το tank top σας είναι μαζί με τζιν κομμάτια. Έτσι θα του χαρίσετε την πιο casual & cool εκδοχή του και θα μπορεί να σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανεξαρτήτως περίστασης. Αν είστε fan των denim pants το καλοκαίρι, προτιμήστε πιο loose γραμμές με χαλαρό τελείωμα κι ένα ζευγάρι λευκά sneakers, τα οποία συνδυάζουν την άνεση και το στιλ. Από την άλλη, σε περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών, που επιλέγουν να αφήνουν τα τζιν παντελόνια στην άκρη τους ζεστούς μήνες, μπορείτε να κινηθείτε σε jean skirts ή shorts. Ό,τι κι αν διαλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.  

2. With suits 

674e30fb38efc1b8bfbf4054e7cf41be.jpg
Style du monde

Τα φαινομενικά -απλά- tank tops μπορούν να έχουν θέση και στα office looks. Πώς θα το πετύχετε; Συνδυάζοντας τα μαζί με τα κοστούμια σας και δημιουργώντας ένα υπέροχο tailored outfit. Η λευκή επιλογή του top θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και θα μπορείτε να τα ταιριάξετε με περισσότερες χρωματικές επιλογές στο κοστούμι σας. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι loafers ή slippers και μια oversized tote bag, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε περισσότερα από τα απαραίτητα. 

3. With midi skirt

b2637774bf538fe3f16fd8d02c9a713c.jpg

Η φούστες μπορούν να αντικαταστήσουν πολύ εύκολα και γρήγορα τα φορέματά σας, χαρίζοντας σας την ανανέωση που επιθυμείτε. Η πιο safe εκδοχή; Μα φυσικά μια midi skirt που μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις και να την «παντρέψετε» σχεδόν με όλα τα shoes' designs που έχετε στη συλλογή σας. Ακόμα και για τις πρωινές σας βόλτες αλλά και για τις βραδινές εξόδους είναι υπέροχη μ' ένα tank top. Για τις πρώτες προτιμήστε ένα ζευγάρι slides μαζί με γυαλιά ηλίου. Για το night out σας, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα μαζί με statement earrings κάνουν την διαφορά στο minimal outfit. 

4. Total white 

e888ea91e7e1d991cb9920e35d141265.jpg

Το φετινό καλοκαίρι δεν έχετε να κάνετε τίποτα καλύτερο από το να ποντάρετε στη γοητεία που προσφέρει το total white. Λευκό tank top, λευκό παντελόνι και λευκά mules και είστε έτοιμη για τις all day long εμφανίσεις σας του Σαββατοκύριακου. Όσον αφορά τα αξεσουάρ σας, μπορείτε να διατηρήσετε τη τσάντα σας στην ίδια χρωματική απόχρωση, αλλά αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις, επιλέξτε μια μαύρη handbag ή ένα μαύρο clutch. Αυτό το σύνολο θα αναδείξει την ήδη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. 

5. Baggy pants

60a2656ca43e45f0cde60c8feff3013e.jpg

Εξισορροπήστε τους όγκους στην εμφάνισης σας, ταιριάζοντας ένα baggy trouser μαζί μ' ενα tank top. Προσθέστε μία ζώνη στη μέση για να τονίσετε τη σιλουέτα σας και να φαίνεστε πιο ψηλή. Το συγκεκριμένο top design έχει τη μαγική ικανότητα να αναδεικνύει τους ώμους και το λαιμό, τα πιο θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος. Πετύχετε το ιδανικότερο αποτέλεσμα, κάνοντας τα μαλλιά σας ένα επιμελώς ατημέλητο ponny tail. Ένα ζευγάρι clogs θα σας χαρίσουν έξτρα πόντους.