fbpixel

Search icon
Search
5 shoes' designs που ταιριάζουν με τα jeans σας
STYLING TIPS

5 shoes' designs που ταιριάζουν με τα jeans σας

Αν είστε denim lover δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας


Αν θέλουμε να βρούμε ένα κομμάτι που υπάρχει σε κάθε γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως στιλ και ηλικίας, τότε αυτό είναι σίγουρα το τζιν παντελόνι. Τα στιλ τους πολλά και διάφορα, με στόχο να ταιριάζουν σε κάθε fashion lover. Πρώτα στις επιλογές βρίσκονται τα boot-cut, τα flared, τα boyfriend ενώ παράλληλα και τα skinnys κατέχουν μια θέση στις πιο εμβληματικές denim silhouettes. Το μαγικό με τα τζιν παντελόνια είναι ότι μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις και ταιριάζουν πραγματικά με όλα τα pieces που έχετε στη συλλογή σας και το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά shoes designs που συνδυάζονται λίγο καλύτερα απ'ο τα υπόλοιπα. 

Για να είστε πάντοτε to the point συλλέξαμε παρακάτω τα σχέδια στα παπούτσια για να φορέσετε με το τζιν παντελόνι σας. Ανακαλύψτε τα!

1. Strappy sandals

shoes-to-wear-with-mom-jeans-292660-1618397247788-image500x0c.jpg
Image source: @smythsisters

Πριν από μερικές σεζόν, τα ψηλοτάκουνα σανδάλια τα συναντούσαμε ως επί τω πλείστον κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Οι fashionistas πλέον δεν μπορούν να τα αποχωριστούν, ανεξαρτήτως εποχής, χαρίζοντας μας υπέροχες ιδέες για να τα φορέσουμε. Μπορεί να μην είναι το ζευγάρι που θα επιλέξετε όταν θα πάτε για shopping ή μια μεγάλη βόλτα αλλά η αλήθεια είναι ότι αναδεικνύουν τα τζιν με ιδιαίτερο τρόπο και ταιριάζουν καταπληκτικά με τα mom's style. Προσθέστε ένα πουκάμισο και είστε έτοιμες για day-to-night εμφανίσεις.

2. Trainers 

41427fe3b13951a2255abfa46a4dac91.jpg

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να απογειώσετε την cool αισθητική που χαρακτηρίζει τα τζιν παντελόνια δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε από το να επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers. Ιδανικός συνδυασμός για τις πρωινές σας βόλτες -κι όχι μόνο- ενώ όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion. Για να ακολουθήσετε τις τάσεις κατά γράμμα, προσθέστε ένα λευκό tank top και μια shoulder bag. 

3. Slides 

shoes-to-wear-with-mom-jeans-292660-1618397245989-image500x0c.jpg
Image source: @shotfromthestreet

Ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια στα σανδάλια είναι τα slides. Βασισμένα στις αρχές του μινιμαλισμού κι έχοντας ως γνώμονα την άνεση, θα κερδίσουν μία σημαντική θέση στα καθημερινά σας σύνολα. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα αναδείξετε. Αρκεί απλώς να τα «παντρέψετε» με το αγαπημένο denim pants σας κι ένα λευκό t-shirt. Για να κάνετε την εμφάνισή σας ακόμα πιο καλοκαιρινή, μπορείτε να προσθέσετε μία raffia tote bag. Οι ουδέτερες αποχρώσεις στα σανδάλια θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. 

4. Loafers

6a6c5770a5f67b28378915da96a52df1.jpg

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε το tailred style από το να προτιμήσετε ένα denim trouser σε πιο loose γραμμές και να το συνδυάσετε μ' ένα ζευγάρι loafers. Μάλιστα, μ' αυτό το styling έχετε την ευκαιρία να φορέσετε το τζιν σας στο γραφείο, δημιουργώντας ένα fashionable office look. Για την περίοδο που διανύουμε, επιλέξτε ένα top ή ένα πουκάμισο σε έντονες αποχρώσεις αλλά και σε pritns. Από την άλλη πλευρά για να αποφύγετε τα συνηθισμένα και κάνετε τη διαφορά, επενδύστε σε λευκά loafers. 

5. Dad sandals

c96ec2a883c5420df7307cfb2292e7da.jpg
Αποτελούν μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις των τελευταίων σεζόν αλλά όλες οι fashionistas έχουν ένα ζευγάρι στη γκαρνταρόμπα τους. Δεν είναι οι διάσημοι οίκοι, οι οποίοι μας έχουν χαρίσει υπέροχα σχέδια. Σε περίπτωση που είστε fan και δεν θέλετε να τα αποχωρίζεστε, ταιριάζουν εξαιρετικά με το τζιν σας κι ακόμα περισσότερο με τα mom's style. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το ζευγάρι sandals που σας αρέσει.