fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το white denim το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το white denim το καλοκαίρι

5 stylish τρόποι για να το απογειώσετε


Δεν υπάρχουν πιο χρηστικά items, ανεξαρτήτως εποχής, από τα denim. Όταν μάλιστα παρουσιάζονται στη λευκή εκδοχή τους, τότε η πρακτικότητα γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Τόσο φρέσκο και clean, το λευκό τζιν θα κερδίσει μία θέση στη ντουλάπα σας, ακόμα και τις πιο ζεστές ημέρες για να σας βοηθήσει να παρουσιάσετε super fresh looks που θα εντυπωσιάσουν. Οι τρόποι και οι συνδυασμοί για να το φορέσετε πολλοί και διάφοροι από το κλασικό denim short, μέχρι ένα πιο μοντέρνο twist που μπορείτε να πετύχετε με μία ολόσωμη φόρμα ή μια mini skirt.  

Ανακαλύψτε τους!

1. «Έκρηξη» χρωμάτων

w950-q65.jpeg

Συγκαταλέγεται πρώτος στη λίστα μας και αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μας. Το λευκό έχει τη μαγική ικανότητα να ταιριάζει και να αναδεικνύει τα πάντα. Τις ηλιόλουστες ημέρες δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, από ένα white total look. Συνδυάστε το λευκό τζιν παντελόνι σας σε ίσια γραμμή μαζί με αντίστοιχο tank top -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν- η μ' ένα white shirt. Απογειώστε την εικόνα σας μ' ένα ζευγάρι bold shoes, mules ή slides για να προσφέρετε τη δυναμική που χρειάζεστε. Από την άλλη πλευρά αν διστάζετε να επιλέξετε τις έντονες αποχρώσεις στα παπούτσια σας μπορείτε να τις επιλέξετε στην τσάντα σας. 

2. Tailored style 

463ff5b68d2fa334d365cd3208ebf2a6.jpg
Image source: @whowhatwear

Το κλασικό blue jean μαζί μ' ένα σακάκι αποτελεί την ιδανική επιλογή για πιο «χαλαρές» ημέρες στο γραφείο. Χαρίστε μία ανανέωση σ' αυτό το look, επιλέγοντας ένα λευκό παντελόνι σε πιο slouchy εκδοχή κι ένα λινό blazer. Από μέσα μπορείτε να διατηρήστε το πουκάμισό σας ή για το ανταλλάξετε μ' ένα t-shirt. Όσον αφορά τα παπούτσια σας, για να διατηρήσετε την tailored αισθητική, κινηθείτε σε high heels, όπως strappy ή thong sandals. Φυσικά, μία tote bag είναι δεδομένη. 

3. Other way

33fab71cd5c709aeb115a17ed8f1341c.jpg

Αν επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα δεν έχετε παρά να αντικαταστήσετε το λευκό τζιν παντελόνι σας με την αντίστοιχη denim skirt. Οι φούστες και πιο συγκεκριμένα οι mini έχουν επιστρέψει δυναμικά το φετινό καλοκαίρι κι έχουν κερδίσει επάξια την παρουσία τους σε κάθε look. Η '90s αισθητική που χαρίζουν κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό το αποτέλεσμα, ενώ το κοντό μήκος τους θα αναδείξει ακόμα καλύτερα την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα σας. Διατηρήστε το σύνολο σας σε classic μονοχρωμίες συνδυάζόντας την με καφέ ή μαύρα αξεσουάρ. 

4. Vacation mood

277821837-926225464717708-5077752962009918409-n.jpg
Image source: @juliesfi

Ετοιμάζεται τη βαλίτσα των διακοπών σας; Ανατρέξτε για ακόμα μια φορά στα late '90s και early '00s και προσθέστε, χωρίς δεύτερη σκέψη, το white denim shorts σας. Κι όμως δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Για τις βόλτες σας στο νησί μπορείτε να ακολουθήσετε την πεπατημένη, που δεν είναι άλλη από τον shorts & shirt combo μαζί με slides. Για τις εμφανίσεις σας στην παραλία, ταιριάζει τέλει με το bikini σας ή με το ολόσωμο μαγιό σας κι ένα ζευγάρι flip flops. 

5. S is for Stripe 

2df9b5e013d5513aef3fadb4b7722937.jpg
Image source: @whowhatwear

Επιθυμείτε να προσθέσετε μία γαλλική φινέτσα στην εικόνα σας; Ένα striped item είναι αυτό που χρειάζεστε. Συνδυάστε το white flared denim σας με ένα ριγέ top ή πουκάμισο. Σας προτείνουμε να επιλέξετε κλασικές μπλε-λευκές ρίγες που ταιριάζουν τέλεια με την εποχή. Μια straw bag θα ολοκληρώσει την εικόνα σας, ενώ αν θέλετε να κάνετε το σύνολο σας... total parisian διαλέξετε μπαλαρίνες ή espdadrilles. Διαφορετικά, ένα ζευγάρι σανδάλια θα είναι υπέροχα.