fbpixel

Search icon
Search
Είστε καλεσμένη σε γάμο; 5 chic looks με φορέματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε
STYLING TIPS

Είστε καλεσμένη σε γάμο; 5 chic looks με φορέματα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Το Blanchette Concept Store μετατρέπεται στον κατάλληλο shopping προορισμό


Με την είσοδο του καλοκαιριού, ξεκινάει κι επίσημα η "wedding season". Καθώς τα προσκλητήρια καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο, ένα ερώτημα μας ταλανίζει, κι αυτό δεν είναι άλλο από το «τι θα φορέσουμε;». Η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή, ανεξαρτήτως στιλ, προσωπικότητας, ηλικίας και μέρος που λαμβάνει χωρά ο γάμος είναι τα φορέματα. 

Για πολλές δεκαετίες τα formal dresses αποτελούσαν έναν άτυπο κανόνα για τις γυναίκες που ήταν προσκεκλημένες αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει. Τα φορέματα που θα στρέψετε την προσοχή γι' αυτήν τη μέρα ποικίλουν ενώ τα σχέδια που κυριαρχούν κολακεύουν κάθε σωμαμτότυπο και μπορούν να παρουσιαστούν με εναλασσόμενους τρόπους. Σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του super wow wedding look «παίζει» και το styling. Καλύτερος σύμμαχος σε όλη αυτήν την προσπάθεια δεν είναι άλλος από το Blanchette Concpet Store, το οποίο θα σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε. 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 ολοκληρωμένα σύνολα με φορέματα με τα οποία θα «κλέψετε» την παράσταση. Ανακαλύψτε τα!

1. Minimal way

Παρόλο που ο κόσμος της μόδας χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια και maximal αισθητική, ο μινιμαλισμός πάντα θα εντυπωσιάζει και θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κερδίσετε διακριτικά τις εντυπώσεις από ένα φόρεμα σε ουδέτερες αποχρώσεις, ακόμα και σε λευκό - η στερεοτυπική αντίληψη πως μόνο η νύφη μπορεί να επιλέξει white dress έχει ξεπεραστεί. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτεπίλεπτα λουράκια θα ολοκληρώνουν αρμονικά το απλό αλλά παράλληλα stylish σύνολο που θα έχετε δημιουργήσει. Φυσικά και μία hand bag θα δώσει το final touch στην εικόνα σας.  


Maxi dress, Twenty 29
Leather sandals, So chic
Quiltet borsa, Love Moschino

2. Slip dress

Image source: @fashionactivation

Συζητώντας για φορέματα δεν γίνεται να μην αναφερθούμε σ' ένα design που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κι έχει λειτουργήσει πολλές φορές ως μπαλαντέρ σε πλήθος περιστάσεων. Τα sleep dresses εκπέμπουν μία chic αισθητική ενώ παράλληλα το silk ύφασμά τους προσφέρει extra λάμψη. Παράλληλα μπορεί να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε. Κινηθείτε στις αποχρώσεις του πράσινου -από πιο σκούρες μέχρι πιο ανοιχτές- για να αναδείξετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Συνδυάστε το με neutral αξεσουάρ ώστε το φόρεμα σας να μετατραπεί σε  πρωταγωνιστή της εμφάνισή σας. Extra tip: Μη διστάσετε να πάρετε μαζί σας ένα blazer, ειδικότερα αν η γαμήλια τελετή ή η δεξίωση είναι σε μέρος με χαμηλότερη θερμοκρασία. 


Sleep dress, Tensione in
Josh bow shoes
Blazer, Twenty 29

3. Total black

Image source: @carodaur

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα μαύρο φόρεμα και πόσο μάλλον αν το συνοδέψετε με black items, head to toe. Η άποψη ότι αυτό το χρώμα δεν έχει θέση στο καλοκαίρι έχει καταρριφθεί. Μάλιστα συμβαίνει το άκρως αντίθετο, διότι κάνει αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα σας, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Επιλέξτε black dress σε ίσια γραμμή που θα κολακέψει τη σιλουέτα σας και θα τονίσει τα «δυνατά» σας σημεία. Ολοκληρώστε μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules. Τα σκουλαρίκια θα είναι η στιλιστική πινελιά που θα απογειώσει την εικόνα σας, γι' αυτό τα gold earrings θα προσφέρουν αυτό που αναζητάτε!


Lingerie dress, ΖΟΥΑ
Adel mules, So chic
Gold earrings, Pold

4. Sexy mini

Image source: @juliesfi

Τα mini dresses έχουν τη τιμητική τους τη φετινή σεζόν κι εσείς δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία για να τα εντάξετε στις εμφανίσεις σας. Αποτελεί μία φανταστική επιλογή για τα looks των γάμων. Φυσικά και μπορείτε να τα φορέσετε σε πιο επίσημες περιστάσεις, αποδίδοντας ανεπιτήδευτα chic outfits μ' ένα sexy twist. Τα έντονα χρώματα σίγουρα κερδίζουν περισσότερη προσοχή, ενώ τα πέδιλα σε ουδέτερες αποχρώσεις και κυρίως στους τόνους του μπεζ θα σας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα προσδώσουν με ευκολία έξτρα πόντους στο στιλ σας αλλά θα σας προστατέψουν και από τον ήλιο, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε που το φως του ήλιου κυριαρχεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. 


Crazy linen dress, Kaftani
High heel sandals, So chic
Sunglasses, Myth Optical

5. Casual chic 

Image source: @laura_eguizabal

Πολλές από εσάς θα έχετε βρεθεί ή θα κληθείτε σε γάμους με πιο «χαλαρή» διάθεση. Αυτό σας επιτρέπει να κινηθείτε σε πιο casual εκδοχές, όπως είναι τα maxi dresses σε slouchy γραμμές, με λαχούρια ή prints. Την ίδια φιλοσοφία καλείστε να υιοθετήσετε και στα αξεσουάρ σας γι' αυτό μη διστάσετε να επιλέξετε ένα ζευγάρι flat sandals που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Όσον αφορά τη τσάντα, σας προτείνουμε να προτιμήσετε μία hand bag που εκπέμπει την casual chic αισθητική που χρειάζεστε. 


Maxi tribal dress, Zoya
Sandals, Josh V
Classic hand bag, Love Moschino

Info: Blanchette Concept Store, Λεωφ. Κομνηνών 3, Πανόραμα, Τηλ. 2316018493, blanchettestore@gmail.com