fbpixel

Search icon
Search
Τα 5 most-wanted power suits που θα απογειώσουν το coolness σας την άνοιξη
STYLE PEOPLE

Τα 5 most-wanted power suits που θα απογειώσουν το coolness σας την άνοιξη

Οι fashionistas μας αποδεικνύουν το how to


Το κοστούμι εδώ και μερικές σεζόν έχει κερδίσει μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στη γκαρνταρόμπα μας για all-day long εμφανίσεις. Το άλλοτε -αποκλειστικά- office σύνολο επέστρεψε φέτος πιο δυναμικά από ποτέ. Ο συνδυασμός των δύο πιο trendy pieces της χρονιάς -το υφασμάτινο παντελόνι και το oversized σακάκι- συνθέτουν το outfit που επιλέγει κάθε fashionista, η κάθε μία με τον δικό της χαρακτήρα. Έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και νέες μοντέρνες επιλογές, όπως το suit skirt αλλά η δυναμική του suit pant θα μείνει αναλλοίωτη. Αρμόζει σε κάθε περίσταση από τα πρωινά looks για το γραφείο μέχρι τις απογευματινές μας βόλτες αλλά και τις βραδινές εξόδους. «Παντρεύει» μ' έναν μοναδικό τρόπο τη θηλυκότητα και την masculine αισθητική, οδηγώντας σ' ένα powerful αποτέλεσμα. 

Δεν είναι λίγες οι celebrities, οι οποίες έχουν κάνει statement εμφανίσεις, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, απλά με το power suit τους. Από την εκθαμβωτική Zendaya στο πάρτι του Vanity Fair μετά την τελετή των Όσκαρ, μέχρι τη «βασίλισσα» του preppy style, Caroline De Maigret, ανακαλύψτε παρακάτω τα πιο ωραία looks με κοστούμι.

1. Zendaya 

Είναι το απόλυτο fashion icon της εποχής. Όπου κι αν βρεθεί μαγνητίζει τα βλέμματα με τις στιλιστικές της επιλογές. Η Zendaya έχει αποδείξει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορεί μια γυναίκα να είναι πάντοτε κομψή και καλοντυμένη. Μετά την glittery παρουσία της στο κόκκινο χαλί των Oscars με το two-pieces Valentino look της, η εμφάνιση της στο party του Vanity Fair με το Sportmax κουστούμι της έκανε τους πάντες να μιλούν γι' αυτήν. Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια androgynous outfits και ίσως γι' αυτό να μας εντυπωσίασε λίγο περισσότερο. Η εικόνα της απογειώθηκε με το βυσσινί πουκάμισο που προτίμησε. 


2. Lilly Collins 

Επιθυμείτε να φορέσετε την τελευταία λέξη της μόδας και να κερδίσετε τον τίτλο της fashionista για την άνοιξη; Αν ναι, η Lilly Collins μας δείχνει το how to. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στη Νέα Υόρκη λίγες ημέρες πριν, η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, κέντρισε το ενδιαφέρον μ' ένα Cabriela Hearst κουστούμι, στο απόλυτο χρώμα της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί. Η Lilly επέλεξε ένα σταυρωτό σακάκι και ένα ασορτί παντελόνι σε loose γραμμή, από τη Resort 2022 collection του sustainable brand, τα οποία ταίριαξε μ' ένα μπεζ ριμπ top. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με handbag Cartier και nude γόβες. 


3. Black Lively 

Η διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός μας έχει συνηθίσει στις δυναμικές εμφανίσεις, τις οποίες όλες μας επιθυμούμε να αντιγράψου,ε. Μάλιστα το 2018, στην περιοδεία για την ταινία "A Simple Favor" κέρδισε τις καλύτερες κριτικές για τα looks της, το οποίο ήταν όλα με κοστούμια. Επιστρέφοντας στo σήμερα, πριν λίγες εβδομάδες στο The Music Man στη Νέα Υόρκη, μαγνήτισε τα βλέμματα με το μοβ suit του Sergio Hudson. Αντί για το αναμενόμενο πουκάμισο, αποφάσισε να ολοκληρώσει την εικόνα της μ' ένα άκρως sexy silk bodysuit και oversized σκουλαρίκια. Το wide-leg trouser έκανε τη σιλουέτα της ακόμα πιο ιδανική. 


4. Victoria Beckham 

Η αλήθεια είναι πως η Victoria Beckham έχει κερδίσει τον τίτλο του «πρωταθλητή των κουστουμιών» πολύ πριν γίνουν τάση. Λατρεύει τις μονοχρωμίες, τις δυναμικές γραμμές και μπορεί να φορέσει τα masculine items πολύ καλύτερα από έναν άνδρα. Το γκρι κοστούμι εμπνευσμένο από τα '70s που είχε επιλέξει να φορέσει στους δρόμους της Νέας Υόρκης αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αισθητική της. Το πιο εντυπωσιακό στη συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν το sheer navy πουκάμισο, το οποίο χάρισε μια ροκ πινελιά και πολλοί το παρομοίωσαν μ' αυτά του David Bowie.


5. Caroline De Maigret 

Τα λόγια είναι περιττά για το απόλυτο fashion icon Caroline De Maigret. Η Γαλλίδα fashionista αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση πως το ανεπιτήδευτο είναι πάντοτε το πιο πετυχημένο. Το στιλ της είναι εμφανώς επηρεασμένο από την ανδρική μόδα. Τα κοστούμια είναι μία από τις πιο συχνές της επιλογές. Μας τα έχει παρουσιάσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους από looks με feminine touch μέχρι πιο strict εκδοχές. Εμείς λέμε «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη, στην total white επιλογή της, η οποία μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ.