fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε το παντελόνι σας για να φαίνεστε πιο ψηλή
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε το παντελόνι σας για να φαίνεστε πιο ψηλή

Τα μυστικά που θα σας χαρίσουν μοναδικό αποτέλεσμα


Υπάρχουν μερικά κομμάτια, τα οποία μόλις τα φορέσουμε σκεφτόμαστε πόσο διαφορετικά θα έδειχναν αν η σιλουέτα μας είχε μερικούς πόντους παραπάνω. Ένα από αυτά είναι τα παντελόνια και ακόμα περισσότερο, τη φετινή σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας τα wide leg και τα oversized pants κυριαρχούν. Αν ανήκετε στις γυναίκες μετρίου αναστήματος καταλαβαίνεται απόλυτα την ανάγκη των extra πόντων. Για καλή μας τύχη υπάρχουν κάποια εύκολα και γρήγορα μυστικά, τα οποία αν το ακολουθήσετε θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα. 

Ανακαλύψτε τα!

1. High waisted

e4360970718a7727d51ce29fe81f473e.jpg
Image source: @glamour

Για όλες εσάς που αναζητάτε τρόπους για να χαρίσετε πόντους στη σιλουέτα σας, δεν υπάρχει πιο ιδανική επιλογή από τα ψηλόμεσα παντελόνια. Τα συγκεκριμένα σχέδια τονίζουν με μοναδικό τρόπο τη μέση και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είστε πιο ψηλή. Μπορείτε να επιλέξετε τόσο denim εκδοχές, όσο υφασμάτινες και δερμάτινες. Για να κάνετε την εικόνα σας ακόμα πιο επιτυχημένη συνδυάστε το μ' ένα second skin top ή roll neck που θα αγκαλιάσουν υπέροχα το σώμα σας και θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο. 

2. Pointy shoes

ae400af2a7c7e83cc212346231d513e8.jpg

Κι όμως τα μυτερά παπούτσια μπορούν να κάνουν «θαύματα». Το συγκεκριμένο σχέδιο βοηθάει τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα, από slingback και ballet flats μέχρι ankle αλλά και knee high boots, που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις φετινής σεζόν. Extra tip: Για μεγαλύτερη επιτυχία συνδυάστε τα pointy shoes σας με cropped παντελόνια που αφήνουν ένα σημείο του δέρματος ακάλυπτο. Η ψευδαίσθηση θα είναι πιο έντονη. 

3. Flared trousers

228126fe11bc68fdca9ab5c3ea4991df.jpg

Ένα μυστικό, το οποίο είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες. Τα παντελόνια καμπάνα είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες μετρίου αναστήματος. Το έντονο άνοιγμα στο τελείωμα χαρίζει έξτρα πόντους στην εικόνα σας. Με τις τάσεις των '70s να βρίσκονται για ακόμα μια χρονιά στο επίκεντρο, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Για καθημερινά casual looks προτιμήστε ένα flared jean και συνδυάστε το με πουλόβερ και statement jackets. Μια day-to-night πρόταση.

4. Tonal looks

67ba3c2ef74d13c103cf2ce0db6578ab.jpg
Image source: @thezoereport

Κινηθείτε σε total black outfits ή σε tonal looks. Η ανάμειξη πολλών και έντονων χρωμάτων όσο in fashion και αν θεωρείται μπορεί να μειώσει το ύψος σας. Η επιλογή μιας απόχρωσης head to toe ή ο συνδυασμός διαφορετικών τόνων του ίδιου χρώματος θα δημιουργήσει αρμονία και ομαλή συνέχεια στην εμφάνισή σας. Για τη σεζόν που διανύουμε οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι must. Προτιμήστε ένα γκρι παντελόνι και «παντρέψτε» το με αντίστοιχο σακάκι και top. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. 

5. Minimal looks 

9e3320a16e63f344e37d671db69d574a.jpg

Κι όμως, αυτήν τη φορά θα σας συμβουλέψουμε να αποφύγετε το layering - όσο fashionable κι αν θεωρείται - και να στρέψετε την προσοχή σας στη δημιουργία minimal outfits. Κι αυτό γιατί τα πολλά κομμάτια μαζί θα προσθέσουν όγκο στην εμφάνισή σας και θα σας «κλέψουν» πόντους. Συνδυάστε το παντελόνι σας απλά μ' ένα top ή ένα jumper και τα παπούτσια σας. Για πιο stylish εμφανίσεις μπορείτε να «παίξετε» με τα αξεσουάρ σας, προσθέτοντας headpieces, φουλάρι αλλά και κοσμήματα

*Φυσικά, αν σε όλα τα παραπάνω ενσωματώσετε κι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, η τελική εικόνα σας θα είναι και πιο επιτυχημένη!