fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο stylish τρόποι για να κάνετε layering στις χειμερινές σας εμφανίσεις
STYLING TIPS

Οι πιο stylish τρόποι για να κάνετε layering στις χειμερινές σας εμφανίσεις

Τα looks που θα σας κάνουν να εντυπωσιάσετε


Ο χειμώνας μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργούμε σύνολα από άνετα και cozy κομμάτια, ενώ παράλληλη μας επιτρέπει να φορέσουμε πολλά pieces ταυτόχρονα. Αν τα συνδυάσετε σωστά το αποτέλεσμα εκτός από extra θερμότητα, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες, θα προσφέρει και πολλούς πόντους στο στιλ σας αλλά και ευέλικτα σύνολα, τα οποία θα μπορείτε να επιλέγετε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, από τα office looks μέχρι τις βόλτες μετά τις 5 το απόγευμα. Το μόνο που χρειάζεται για να παρουσιάσετε επιτυχημένες εμφανίσεις είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε μικρά στιλιστικά «μυστικά» που θα σας οδηγήσουν στη δημιουργία του τέλειου layering. 

Ανακαλύψτε τα!

Δώστε στα φορέματά σας μία χειμερινή πινελιά

3b330c831edcdfb020ffb0a354e6751b.jpg
Image source: @fashionista

Το γεγονός ότι έχει ο χειμώνας δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να αποχωριστείτε τα καλοκαιρινά σας φορέματα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να του δώσετε μία πιο wintery πινελιά και πιστέψτε μας αυτό είναι κάτι αρκετά εύκολο. Πώς θα το πετύχετε; Προσθέστε ένα ζιβάγκο μέσα από το φόρεμα σας κι από πάνω ένα ζεστο, super stylish cardigan. Όσον αφορά τα παπούτσια, εννοείται ότι οι knee-high boots θα προσφέρουν και στιλ και extra θερμότητα. Μόλις το δοκιμάσετε δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

Τα δύο πουλόβερ κάνουν τη διαφορά

314370972-163348069667669-9151058891148603595-n.jpg
Image source: @modedamour

Τα πουλόβερ αποτελούν ένα από τα βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Άνεση, ζεστασιά και cozy αισθητική είναι τα βασικά στοιχεία που τα χαρακτηρίζουν. Τα παραπάνω τα κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές των καθημερινών μας συνόλων. Χαρίστε τους έναν φρέσκο χαρακτήρα, δημιουργώντας το κατάλληλο layering. Επιλέξτε δύο jumpers και φορέστε τα μαζί, είτε το ένα πάνω από το άλλο είτε το ένα πάνω από το παλτό σας. Κινηθείτε σε μονοχρωμίες και συνδυάστε δύο διαφορετικούς τόνους του ίδιου χρώματος, όπως είναι το μαύρο ή το γκρι. 

Αναβαθμίστε τα πανωφόρια σας

w950-q65-2.jpeg
Image source: Net-a-porter

Τα blazers είναι ένα βασικό σχέδιο για όλες τις εποχές, ωστόσο μόλις η θερμοκρασία πέσει δεν μπορούν να σταθούν στα looks ως το μοναδικό outerwear. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να τα αφήσετε στην άκρη. Γιατί να το κάνετε αυτό άλλωστε; Δημιουργήστε ένα σύνολο, το οποίο θα αποτελείται από t-shirt, λεπτό πουλόβερ, σακάκι κι ένα ιδιαίτερο παλτό. Κινηθείτε σε ουδέτερη χρωματική παλέτα, όπως είναι οι τόνοι του μπεζ ή του καφέ και παρουσιάστε ένα outfit, το οποίο θα μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε απολύτως τίποτα. 

Στρέψτε την προσοχή σας σε sporty essetials 

w950-q65-3.jpeg

Τα αθλητικά κομμάτια έχουν αυξήσει κατά πολύ τη φήμη τους τη φετινή σεζόν. Τo φούτερ είναι μία ιδανική επιλογή ακόμα και για τις ημέρες με περισσότερο κρύο. Οι τρόποι για να τα φορέσετε αλλά και για να τους δώσετε μία πιο tailored αισθητική είναι πολλοί. Συνδυάστε τα μ' ένα blazer, loose pants κι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για πιο πρωινές εμφανίσεις. Ποιος είπε όμως ότι ένα hoodie δε μπορεί να σταθεί και σε μία βραδινή έξοδο; Ταιριάξτε το με cargo pants, ένα ζευγάρι high heels, κοσμήματα κι ένα μεταξωτό φουλάρι στο λαιμό. Το σωστό «πάντρεμα» δύο ή περισσότερων στιλ είναι πάντοτε εντυπωσιακό. Last but not least, η προσθήκη ενός baseball hat που εκτός από θερμότητα θα χαρίσει μοναδικό στιλ.

Τα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσουν

46d52f0622d1dcecbbe6d239d94a3084.jpg
Image source: @instyle

Τα αξεσουάρ κατέχουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση και μάλιστα είναι κι αυτά που μπορούν να την απογειώσουν. Must have για τη χειμερινή περίοδο δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό κασκόλ. Επιλέξτε ένα oversized μάλλινο σχέδιο, το οποίο θα μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βραδύ αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να το τυλίξετε πάνω από το παλτό σας όταν το κρύο θα είναι πολύ. Οι πολύχρωμες και έντονες εκδοχές θα σας χαρίσουν μία πιο fun διάθεση ενώ τα neutrals θα έχουν πάντοτε μία θέση στα winter outfits.