fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Oι top 5 προτάσεις στα παπούτσια για την πιο updated συλλογή

Μαζί με την Αdam's shoes παρουσιάζουμε τα σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν από τη γκαρνταρόμπα σας


Oι top 5 προτάσεις στα παπούτσια για την πιο updated συλλογή

Η winter season επιζητά basic boots που μπορούν να μας συνοδεύσουν στις day-to-night εμφανίσεις, από knee high boots που αποτελούν ένα από το μεγαλύτερο trend της σεζόν, από loafers που προσφέρουν διαχρονικότητα και από high heels, τα οποία αποτελούν την ιδανική προσθήκη για βραδινές εξόδους και κομψά σύνολα. Αναρωτιέστε που θα βρείτε τα πιο updated designs; Μα φυσικά στην Adam's Shoes, η οποία είναι εδώ για να κάνει τις επιλογές μας πιο εύκολες, εντυπωσιακές και πολύ ξεχωριστές.

ico00571.jpg
Aνακαλύψτε τα πιο fashionable σχέδια που δεν πρέπει να λείπουν από την collection σας τους επόμενους μήνες!

Ankle boots

befunky-collage-91.jpg

Πρώτα στη λίστα δεν θα μπορούσαν να είναι αλλά από τα basic αρβυλάκια, τα οποία εδώ και χρόνια ακολουθούν κάθε μας... βήμα σε πλήθος εμφανίσεων. Έχουν τη μαγική ικανότητα να μπορούν να μας συνοδεύσουν σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας την απόλυτη άνεση. Οι επιλογές είναι πολλές για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Από δέρμα, λουστρίνι μέχρι και καστόρ, καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε ενδιαφέροντα designs. Με φερμουάρ, κορδόνι ή ελαστική κάλτσα που αγκαλιάζει όμορφα το πόδι, τα μποτάκια αποτελούν σταθερή «αξία» της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Είτε τα συνδυάσετε με denim pants για πιο casual looks είτε με φόρεμα για πιο formal, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό.

Loafers

befunky-collage-92.jpg

Αποπνέουν διαχρονικότητα και συγκαταλέγονται στις ιδανικότερες προσθήκες όχι μόνο της μεταβατικής περιόδου αλλά και του χειμώνα. Τα loafers προσδίδουν κομψότητα και ευελιξία, ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλ. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε να ολοκληρώνουν τα καθημερινά office looks μαζί μ' ένα κοστούμι, midi skirts αλλά και A-line φορέματα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να αναδείξετε τον street style χαρακτήρα τους συνδυάζοντας τα με high-waisted παντελόνια και ένα ζευγάρι λευκές ή πολύχρωμες κάλτσες. Η μαύρη εκδοχή τους θα χαρίσει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς θα μπορεί να σταθεί σε περισσότερα σύνολα. 

Sneakers

befunky-collage-93.jpg

Ένα ζευγάρι sneakers είναι πάντοτε επίκαιρο, μοντέρνο και συνδυάζεται εύκολα με όλα τα στιλ και τα σχέδια. Αυτά είναι και τα στοιχεία που τα κατατάσσουν must προσθήκη κάθε συλλογής. Τις τελευταίες σεζόν έχουν μετατραπεί σε essentials, καθώς μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων. Έχουν την ικανότητα να «μεταμορφώνονται» και να παίρνουν τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το styling. Συνδυάστε τα με wide leg trousers, maxi φορέματα αλλά και mini φούστες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και η Adam's Shoes γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι!

Knee high boots

ico00336.jpg


Θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα trend του φετινού χειμώνα. Οι μπότες και πιο συγκεκριμένα αυτές μέχρι το γόνατο, βρίσκονταν πάντοτε στις top επιλογές του χειμώνα, αλλά φέτος έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερη ποικιλία, με εντυπωσιακά σχέδια και σε μοναδικές αποχρώσεις. Οι flat boots θα προσφέρουν άνεση, ενώ οι ψηλοτάκουνες θα αναδείξουν τη σιλουέτα και θα χαρίσουν έξτρα πόντους, μεταφορικά και κυριολεκτικά. It's your choice!

High heels

befunky-collage-94.jpg

Όταν δημιουργούμε μία shoe collection δεν γίνεται να παραλείψουμε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνη που δεν θα τα επιλέγετε στην καθημερινότητά σας, είναι απαραίτητα για βραδινές εξόδους αλλά και πιο κομψές εμφανίσεις. Ιδιαιτέρως τώρα που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την εορταστική περίοδο, η παρουσία τους θα είναι πιο έντονη. Στην Adam's καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων από γόβες, ψηλοτάκουνα μποτάκια αλλά και slingback, τα οποία θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Παρακολουθήστε το video της F/W '22 collection!


1

Chunky sole boots

Adam's shoes SEE MORE

2

Boots

Adam's shoes SEE MORE

3

Loafers

Adam's shoes SEE MORE

4

Loafers

Adam's shoes SEE MORE

5

Sneakers

Adam's shoes SEE MORE

6

Casual boots

Adam's shoes SEE MORE

7

Sneakers

Adam's shoes SEE MORE

8

High heels

Adam's shoes SEE MORE

9

Pumps

Adam's shoes SEE MORE

10

High heel boots

Adam's shoes SEE MORE

Info

Official Site: adamsshoes.gr

Facebook: adamsshoes.gr

Instagram: @adamsshoes.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Αθήνα: 210 9024435, Θεσσαλονίκη: 2310 682222