fbpixel

Search icon
Search
Τα κοσμήματα-επένδυση που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της
THE LOOK

Τα κοσμήματα-επένδυση που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της

Διαχρονικά κομμάτια που θα φοράμε για μια ολόκληρη ζωή


Η «δύναμη» των διαχρονικών κοσμημάτων είναι απαράμιλλη. Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε μια jewellery collection, η οποία θα αποτελείται από πολυτελή και κομψά σχέδια, που θα μπορούν να μας συνοδεύσουν στις εμφανίσεις μας για πολλά χρόνια. Σκεφτείτε πόσες αναμνήσεις και συναισθήματα μπορούν να συνδυαστούν μ' ένα κόσμημα. Υπάρχουν εκείνα τα σχέδια που συνδυάζονται με τα πάντα, έχουν τη δυνατότητα να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων, απογειώνουν την κομψότητα μας και μετατρέπονται σε signature πινελιά του στιλ μας.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα κοσμήματα, στα οποία αξίζει να επενδύσετε και που θα τα έχετε μια ζωή!

1. Hoop earrigns

Οι κρίκοι αποτελούν ένα διαχρονικό στιλ και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Καμία συλλογή δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρης, αν δεν υπάρχει σ΄αυτήν έστω ένα ζευγάρι από τα λεγόμενα hoop earrings. Τους συναντάμε σε πλήθος σχεδίων από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους, αλλά και σε διάφορες αποχρώσεις, με τις πιο διαδεδομένες να είναι οι ασημένιες και οι χρυσές. Τις τελευταίες σεζόν, τα έντονα χρώματα έχουν μπει δυναμικά και στα κοσμήματα και γι' αυτό έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε ένα ζευγάρι κρίκους με πολύχρωμες πέτρες ή με λεπτομέρειες σε έντονα χρώματα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας τα hoop earrings θα σας κρατούν συντροφιά και θα απογειώνουν την εικόνα σας, για πολλά χρόνια ακόμα.


Medium hoop earrings, Kasparian Jewellery
Nuvia Hoop Earrings, Lalaounis
Gold hoop earrings, Kalfidis Jewellery

2. Chain necklace 

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων σεζόν. Έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν την εικόνα και να προσφέρουν δυναμική ακόμα και στο πιο basic look. Πιο συγκεκριμένα, τα κολιέ αλυσίδες ήρθαν για να μείνουν. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί μόνο να τις συνδυάσετε μ' ένα μονόχρωμο top ή t-shirt κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το μαύρο αλλά και με πουλόβερ τις ημέρες με χαμηλότερες θερμοκρασίες. Λατρεύουμε τις χρυσές εκδοχές στην αλυσίδας καθώς θα προσφέρουν την απαραίτητη λάμψη που χρειάζεστε. Extra tip: Δείχνουν πολύ πιο ωραίες όταν τις ταιριάζετε με χαλαρά κομμάτια αλλά και όταν φοριούνται δύο ή τρεις μαζί. 


Necklace, Zolotas
Necklace silver rhodium plated with diamonds, Polina Ellis
Chain necklace, Bejewel by Thaleia Exarchou

3. Colored gemstones

Όπως αποφασίσατε να προσθέσετε χρώμα στα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, καλείστε να κάνετε το ίδιο και στα κοσμήματα. Το μυστικό της επιτυχίας σ' αυτήν την κατηγορία είναι να ανακαλύψετε την απόχρωση την οποία σας ταιριάζει. Τις τελευταίες σεζόν, οι πολύχρωμες πέτρες, που θα προσφέρουν και μία πιο «παιχνιδιάρικη διάθεση στα σύνολά σας, δηλώνουν «παρούσες» σε όλα τα σχέδια, από κολιέ και σκουλαρίκια, μέχρι βραχιόλια και δαχτυλίδια. Αναβαθμίστε τη συλλογή σας με τέτοιες προσθήκες. 


Ring, Kosmima Doro
Confidence bangle, Lito, Link Jewellery
Earrings, Be jewel by Thaleia Exarchou

4. Diamond bracelet 

Ένα διαμαντένιο βραχιόλι είναι από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της συλλογής κοσμημάτων. Είναι ιδιαίτερα «έξυπνο» για τις εμφανίσεις στο γραφείο και όσο πρέπει λαμπερό για τις επίσημες βραδινές εξόδους. Θα προσθέσουν την απαραίτητη glam αισθητική που χρειάζεται κάθε γυναίκα. Ταιριάζουν σε όλες και δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion. Για minimal εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε ένα κομμάτι, ενώ σε περίπτωση που θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο μη διστάσετε να συνδυάσετε πολλά μεταξύ τους. It's your choice!


Helen of Troy bracelet, Lalaounis
Charnières fleures sauvages bracelet, Yannis Sergakis, Link Jewellery
Bracelet with diamonds, Keep it simple collection, Katerina Ioannidis

5. Classic watch 

Ένα ρολόι είναι το απόλυτο καθημερινό πολυτελές αξεσουάρ. Είναι η τελευταία πινελιά που θα κάνει ένα σύνολο ολοκληρωμένο. Κάθε watch collection θα πρέπει να έχει ένα κλασικό σχέδιο, από ένα luxury brand που θα βρίσκεται σ' αυτήν μια ολόκληρη ζωή και εκτός από στιλ θα προσθέτει και κύρος. Επιλέξτε το χρώμα που θα φοράτε περισσότερο και επενδύστε στα καλύτερα υλικά και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Μην ξεχνάτε ότι αρκεί ένα ρολόι για ξεχωρίσει η εμφάνισή σας. 


Aquaracer, Tag Heuer, Gofas Jewelry
Oyster, Rolex, Art of Style Vildiridis
Yellow gold watch, Tudor, Tempus