fbpixel

Search icon
Search
Τα πιο hot styling tips για να φορέσετε τις knee-high boots με απόλυτη επιτυχία
STYLING TIPS

Τα πιο hot styling tips για να φορέσετε τις knee-high boots με απόλυτη επιτυχία

Οι συνδυασμοί που θα απογειώσουν την εικόνα σας


Με τη θερμοκρασία να μειώνεται αισθητά έχουμε ξεκινήσει να επιλέγουμε σταδιακά τα κομμάτια που θα μας συνοδεύουν τις πιο κρύες ημέρες. Για ακόμα μία σεζόν στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας βρίσκονται οι all time classic μπότες μέχρι το γόνατο. Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχουν γίνει «σύμμαχος» πολλών γυναικών σε day-to-night εμφανίσεις, καθώς ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και κολακεύουν όλες τις σιλουέτες. Ιδιαίτερα chic, μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο κομψή επιλογή ανάμεσα στις over the knee αλλά και τις ankle boots. Μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα από τα υπάρχοντα κομμάτια τις συλλογής σας -παντελόνια, φορέματα, φούστες, denim items - ενώ τα σχέδια τους ποικίλουν, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashion styling tips για να φορέσετε τις knee high boots σας φέτος το φθινόπωρο - κι όχι μόνο!

1. Mini skirt

9da71cde96cdcf08f5f0af20468f8c91.jpg

Για ακόμα μία σεζόν οι mini skirts θα κυριαρχήσουν στις καθημερινές μας επιλογές. Άνετες, ευέλικτες και πολύ stylish θα μας συνοδεύσουν όπου κι αν κανονίσουμε να παρεβρεθούμε. Ταιριάζουν υπέροχα με τις μπότες μέχρι το γόνατο, καθώς αφήνουν εκτεθειμένο ένα μέρος του σώματός μας, γεγονός που χαρίζει θηλυκότητα και απογειώνει το sexyness με πολύ διακριτικό τρόπο. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε πιο casual looks, μπορείτε να επιλέξετε flat boots ενώ για πιο tailored εικόνες οι ψηλοτάκουνες εκδοχές είναι αυτό που χρειάζεστε. 

2. Oversized shirts or blazers 

2e26bebf96b049c41a269cbf8ffb6fb8.jpg
Image source: @popsugar

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να αφήσετε για λίγο τα φορέματα στην άκρη, χωρίς όμως να χάσετε τη δυναμική και το στιλ που σας προσφέρουν δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα φαρδιά πουκάμισα ή σακάκια, τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε... like a dress! Συνδυάστε τα μ' ένα ζευγάρι cowboy knee high boots, οι οποίες αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Για να τονίσετε τη σιλουέτα σας μπορείτε να προσθέσετε μία ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας. Εμείς, σας προτείνουμε να «δανειστείτε» τα πουκάμισα και τα blazers του συντρόφου ή του αδερφού σας για να πετύχετε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

3. Midi dress 

4048d1e2b7180c11d65ac8a309dae539.jpg
Image source: @whowhatwear

Φυσικά η πιο εύκολη και επιτυχημένη επιλογή δεν είναι άλλη από τα midi dresses μαζί μ' ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Ιδανικό για τα office looks σας, αυτός ο συνδυασμός θα σας προσφέρει την απόλυτη tailored αισθητική. Προτιμήστε ένα floral design για πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση και μπότες σε neutrals αποχρώσεις για μεγαλύτερη ευελιξία. Τα κοσμήματα ολοκληρώνουν την εικόνα και προσθέτουν πόντους στις εμφανίσεις σας.

4. Bermuda shorts

ddc5fb096d38a24b9be18571133d9357.jpg
Image source: @whowhatwear

Απογειώστε το στιλ σας δοκιμάζοντας καινούρια πράγματα και διαφορετικά items. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να είναι ένα bermuda short κοστούμι, το οποίο θα το συνδυάσετε με μυτερές ψηλοτάκουνες knee high boots. Για να ταιριάζετε απόλυτα με την εποχή, κινηθείτε στις αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Φροντίστε οι ανοιχτοί τόνοι να είναι στο μέρος του συνόλου σας για να σας φωτίζουν περισσότερο.

5. Colour Blocking

298686913-1047320849478497-5885365025723835044-n.jpg

Πρόκειται για ένα στιλ, το οποίο μας το έχουν συστήσει τα κορίτσια από την Βόρεια πλευρά της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα από τη Σκανδιναβία. Τα Scanish girls, παρόλο που έχουν σαν αρχή τον μινιμαλισμό, λατρεύουν να συνδυάζουν έντονες αποχρώσεις μεταξύ τους, δημιουργώντας με τον καλύτερο τρόπο το πολυπόθητο colour blocking. Τη φετινή σεζόν τολμήστε να επενδύσετε σε knee high boots και να τις συνδυάσετε με εξίσου έντονα χρωματικά κομμάτια. Το μοβ, το πράσινο, το κόκκινο, το ροζ και το κίτρινο θα γίνουν οι καλύτεροί σας σύμμαχοι.