fbpixel

Search icon
Search
Πώς θα φορέσετε τα φορέματά σας για να παραμείνετε ζεστές τον χειμώνα
STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε τα φορέματά σας για να παραμείνετε ζεστές τον χειμώνα

Έξυπνα στιλιστικά μυστικά για τις ημέρες με πολύ κρύο


Για πολλές γυναίκες ο χειμώνας αποτελεί πρόκληση όσον αφορά τα καθημερινά σύνολα που θα δημιουργήσουν. Οι έντονες καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν αυτήν τη διαδικασία ακόμα πιο απαιτητική, καθώς χάνουμε τη στιλιστική μας φαντασία ή δυσκολευόμαστε να συνδυάσουμε πολλά και ογκώδη ρούχα. Παρόλα αυτά, η περίοδος που διανύουμε δεν χρειάζεται να αποτελεί τροχοπέδη για τα looks μας, καθώς υπάρχουν έξυπνα στιλιστικά tips που θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε το στιλ μας.

Πρώτα στην κατηγορία των hero-items δεν είναι άλλα από τα φορέματα, τα οποία είναι απόλυτα ευέλικτα, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε πετυχημένα σύνολα μέσα σε λίγα λεπτά. Αναρωτιέστε πως θα φορέσετε τα dresses σας και παράλληλα θα διατηρηθείτε ζεστές; Εμείς σας έχουμε τις απαντήσεις. 

Ανακαλύψτε τες!

Statement coat

dresswinter-07.jpg

Τα παλτό αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε χειμερινής εμφάνισης. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς εκτός από τη θερμότητα χαρίζουν και έξτρα πόντους στο στιλ μας. Συνδυάστε ένα statement coat μαζί με το φόρεμα σας και δημιουργήστε το πιο επιτυχημένο σύνολο, που θα μπορεί να σας συνοδέυσει σε day to night looks. Τη φετινή σεζόν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις είναι οι faux fair. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις στη γούνα σας για να έχετε περισσότερη ευελιξία. Παρουσιάστε αντιθέσεις, όπως ένα printed skirt μαζί με neutral outerwear.

Denim trouser

de5e8ca20dd1137e016ca8f946ebac9e.jpg

Επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να κάνετε τη διαφορά; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το παράδειγμα που παρουσίασε ο οίκος Marni το 2015 και που από τότε εξελίσσεται κάθε σεζόν. Και ποιο είναι αυτό; Να «παντρέψετε» το φόρεμα με το παντελόνι σας και πιο συγκεκριμένα με το τζιν σας. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. Όχι μόνο θα έχετε δημιουργήσει επιτυχημένα το πολυπόθητο layering αλλά παράλληλα θα διατηρήσετε και την απαραίτητη θερμοκρασία.

Oversized blazer

dresswinter-01.jpg

Τις τελευταίες σεζόν έχει γίνει απόλυτα αντιληπτό πως ένα oversized blazer μπορεί να σταθεί σε κάθε εμφάνιση και να ταιριάξει με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια της συλλογής μας. Ο ρόλος του είναι πολλαπλός, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πανωφόρι τις μεταβατικές περιόδους, ως βασικό piece σ' ένα κοστούμι αλλά και ως συχνό στοιχείο όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε layering. Συνδυάστε το μαζί με το φόρεμα σας κι ένα ζευγάρι μπότες και διατηρήστε τη ζεστασιά αλλά και το στιλ σας, ανεξαρτήτως θερμοκρασίας. Θα το λατρέψετε!

Tights

8fbc709d15f489814fd3fb80e2cab69a.jpg

Τα καλσόν αποτελούν, χωρίς δεύτερη σκέψη, βασικό αξεσουάρ των χειμερινών εμφανίσεων. Πριν από μερικά χρόνια τα προσθέταμε στα σύνολα μας καθαρά για πρακτικούς λόγους, ωστόσο τις τελευταίες σεζόν έχουν μεταμορφωθεί σε κομμάτια που θα προσθέσουν έξτρα πόντους στο στιλ μας. Για τον χειμώνα του 2023, οι τάσεις στα καλσόν είναι πολλές και μία από αυτές είναι οι έντονες αποχρώσεις, με το ροζ να βρίσκεται πρώτο στη λίστα. Αν δεν έχετε ήδη ένα τέτοιο σχέδιο στη συλλογή σας, τώρα είναι μία μεγάλη ευκαιρία για να το αποκτήσετε. «Παντρέψτε» τα με τα φορέματά σας και είστε έτοιμες!