fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα φορέματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις στα φορέματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά

Και πρέπει να γνωρίζουμε από τώρα


Τα φορέματα αποτελούν εκείνο το heroe-item που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως ηλικίας, προσωπικότητας και στιλ. Όποια περίοδο και εποχή κι αν διανύουμε οι τάσεις και τα σχέδια που θα επικρατήσουν κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Πλησιάζοντας ολοένα και περισσότερο στη νέα χρονιά, αυτό που μας απασχολεί είναι τα trends που θα αποτελέσουν βασικά συστατικά για τα επιτυχημένα σύνολά μας. Για καλή μας τύχη, οι επιλογές είναι πολλές από πιο casual μέχρι πιο formal για να καλύψουν όλες τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις τάσεις στα φορέματα που θα επικρατήσουν το 2023 και θα μας εντυπωσιάσουν!

1. Knit dress

748cbfc089e4e7854917afd6e61a7108.jpg


Διανύοντας την χειμερινή περίοδο δεν θα γινόταν τα πλεκτά φορέματα να μην βρίσκονται για ακόμα μία χρονιά στις πρώτες θέσεις των τάσεων. Σε περίπτωση, λοιπόν που επιθυμείτε να διατηρείτε τη ζεστασιά που σας χαρίζει το πάπλωμα, ακόμα και όταν κλείνετε την πόρτα του σπιτιού πίσω σας, τότε αυτά τα σχέδια θα γίνουν ο ιδανικός σας σύμμαχος σας. Θα σας συνοδεύσουν από τα πρωινά office looks σας μέχρι τις βόλτες και τις εξόδους σας μετά τις 5 το απόγευμα. Η oversized γραμμή θα σας προσφέρει την άνεση που αναζητάτε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτιμήστε μονοχρωμίες στο φόρεμα σας και μαγνητίστε τα βλέμματα με statement leather knee boots. Τα ουδέτερα χρώματα θα σας χαρίσουν μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα.

2. Glam dress 

319020788-202190942174548-499802620877117866-n.jpg
Image source: @lucywilliams02

Για τις βραδινές μας εξόδους - κι όχι μόνο τις γιορτές - η προσοχή μας στρέφεται στα φορέματα με λάμψεις και glitter αλλά και στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως τα φτερά, τα κρόσσια και οι διαφάνειες. Τα λεγόμενα party dresses θα μετατραπούν στον πιο fashionable σύμμαχό μας και τη νέα χρονιά γι' αυτό θα πρέπει να τους δώσετε την προσοχή που τους αναλογεί. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα ολοκληρώσει μοναδικά την εικόνα σας.

3. Velvet dress

dfdb4e4152a34a8fa034c17d66cc7880.jpg


Παραμένοντας στο festive mood, τα βελούδινα φορέματα, τα οποία αυτές τις ημέρες βρίσκονται στα «καλύτερά» τους, θα συνεχίσουν να θεωρούνται απαραίτητα και τη νέα χρονιά. Ιδανικά για τον χειμώνα, καθώς προσφέρουν την απαραίτητη ζεστασιά, ακόμα και τις ημέρες με πολύ κρύο. Αρκεί ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ και είστε έτοιμες. Για τις πρωινές εμφανίσεις προτιμήστε loafers ή μπότες μέχρι το γόνατο αλλά και sneakers για πιο casual chic looks, ενώ για πιο formal outfits στρέψτε την προσοχή σας στις ψηλοτάκουνες γόβες και στα slingbacks.

4. Leather dress

1a2aab9ce7367ed05df96885e50e1054.jpg
Image source: @refinery29

Πρόκειται για το απόλυτο ύφασμα για το χειμώνα. Ο ρόλος τους είναι διπλός, διότι προφυλάσσει από το κρύο και παράλληλα προσθέτει ιδιαίτερο στιλ. Σε περίπτωση που νιώθετε έτοιμες να εξωτερικεύσετε τον δυναμισμό που κρύβεται μέσα σας και να απογειώσετε τη θηλυκότητά σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπο από ένα δερμάτινο φόρεμα, το οποίο θα σας συνοδεύσει, day-to-night. Ναι, το μαύρο αποτελεί την πιο συχνή και ασφαλή επιλογή αλλά εμείς σας προτείνουμε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέες πράγματα. Ένα χακί, καφέ ή μπορντό φόρεμα θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Το 2023 του δείχνει απλόχερα τον δρόμο προς την επιτυχία!

5. Animal print dress

5d25668f206078113507b4b76f99cc54.jpg
Image source: @refinery29

Τα animal prints αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση του χειμώνα. Ένα φόρεμα σ' αυτά τα fashionable και άκρως δυναμικά μοτίβα θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε με μία μόλις κίνηση. Πώς θα το πετύχετε; Βρείτε το μοτίβο που σας αρέσει και επενδύστε σ' αυτό. Οι midi εκδοχές ταιριάζουν πολύ περισσότερο στον χειμώνα. Όσον αφορά τα παπούτσια, σε περίπτωση που ανήκετε στις τολμηρές αντίστοιχες animal boots θα κάνουν τη διαφορά. Από την άλλη πλευρά, οι ουδέτερες μονοχρωμίες και τα combat boots θα προσφέρουν ένα πιο «ήσυχο» look.