fbpixel

Search icon
Search
TRENDS & CATWALKS

Οι top τάσεις στα καλσόν και τις κάλτσες που κάνουν τη διαφορά

Οι λεπτομέρειες που απογειώνουν κάθε winter outfit


Οι top τάσεις στα καλσόν και τις κάλτσες που κάνουν τη διαφορά

Για να θεωρηθεί ένα σύνολο πετυχημένο και ολοκληρωμένο «παίζουν» ρόλο πολλά στοιχεία. Αν μας έχουν μάθει κάτι οι σχεδιαστές τις τελευταίες σεζόν είναι πως ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει και είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Τα αξεσουάρ κατέχουν τις πρώτες θέσεις σ' αυτήν τη διαδικασία και η αλήθεια είναι πως ο χειμώνας μας χαρίζει μεγάλη ποικιλία από αυτά. Οι fashionistas και οι fashion insiders δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στα καλσόν και στις κάλτσες, καθώς φέτος, πιο πολύ από ποτέ δεν αποτελούν απλά ένα κομμάτι που θα προσφέρει θερμότητα, αλλά εκείνη την προσθήκη που θα προσφέρει έξτρα πόντους στο σύνολό μας και θα απογειώσει τη δυναμική του. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις μεγαλύτερες τάσεις και σας τις παρουσιάζουμε. Ανακαλύψτε τες!

Tights 

Animal print

a85ea5012b2aeb968c1ac7b0ac45bee2.jpeg
Image source: @whowhatwear

Μιλώντας για τάσεις δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε πρώτα μία από τις μεγαλύτερες του φετινού χειμώνα. Η προσοχή την περίοδο που διανύουμε είναι στραμμένη στο απόλυτο animal μοτίβο. Τα σχέδια που είναι επηρεασμένα από τις τίγρεις, τα jacquard και τις λεοπαρδάλεις βρίσκονται στο επίκεντρο σε όλα τα κομμάτια. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στα καλσόν. Αν θέλετε να εντυπωσιάστε δεν έχετε παρά να προχωρήσετε σε μία τέτοια προσθήκη. Συνδυάστε τα με tonal looks για να λειτουργήσουν ως πρωταγωνιστές ή μη διστάσετε να δοκιμάσετε το πολυπόθητο total animal print.

Pink

4c8834fee3f5d60e2b1d9f75c32922fd-jZ1OA.jpeg


Από την στιγμή που ο Pierpaolo Piccioli παρουσιάσε την Pink collection για τον οίκο Valentino την περασμένη άνοιξη, το ροζ έχει μετραπεί στο απόλυτο χρώμα για όσες επιθυμούν να είναι πάντοτε in fashion. Έχει έρθει η στιγμή να το τολμήσετε και στα καλσόν σας. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε με μία μόλις προσθήκη. Σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις κατά γράμμα ένα total pink look θα "κλέψει" τις εντυπώσεις. Από την άλλη πλευρά ταιριάζει υπέροχα με το μαυρό. Plus, επιλέξτε high heeled sandals που θα αφήσουν "ελεύθερη" ακόμα μεγαλύτερο μέρος από το καλσόν σας.

The sexy way

3700ebfcb3cc33df235adda725e6b37c.jpeg


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τη θηλυκότητα και το sexyness από ένα διαφανές καλσόν και φέτος αυτή η επιλογή είναι πολύ... hot. Θα το συναντήσετε τόσο σε μονοχρωμίες όσο και σε διάφορα σχέδια, όπως ρίγες ή polka dots. Φυσικά και η μαύρη εκδοχή τους είναι η ιδανικότερη. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες τις ημέρας. Αν θέλετε να το παρουσιάσετε διακριτικά midi skirts και φορέματα θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Από την άλλη, για total sexy εμφανίσεις τα minis είναι must. 

Socks 

Do it like Michael Jackson

4784bb26f22b0a61e439ca5288abf929.jpeg


Αντλώντας έμπνευση από τον βασιλιά της pop, τα it girls έχουν καταφέρει να εντάξουν με άριστη δεξιοτεχνία τις λευκές κάλτσες στην εικόνα τους και να τις μετατρέψουν στο απόλυτο trend του χειμώνα. Μας προτείνουν να τις φορέσουμε -εννοείται- με loafers και να συνδυάσουμε αυτό το ιδιαίτερο duo με τζιν παντελόνια, tailored trousers και κοστούμια. Θα ξετρελαθείτε.

Funny way 

a3f730c68d2cfc2e41f3f929bb0c5e4a.jpeg


Όσες θέλετε να χαρίσετε μία πιο παιχνιδιάρικη διαθέση στην εμφάνισή σας, θα λατρέψετε αυτήν την τάση. Τα έντονα χρώματα αλλά και τα εκκεντρικά μοτίβα στις κάλτσες έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ. Έχετε την ευκαιρία να τις φορέσετε μαζί με τα αθλητικά για πιο cool looks αλλά και με ψηλοτάκουνα και slingbacks για σύνολα που θα μείνουν αξέχαστα. Το μόνο που μένει είναι να βρείτε το σχέδιο και τα χρώματα που σας ταιριάζουν και να τα απογειώσετε.

Glam it Up

c4325adcff5943b81fad175177d8fc61.jpg


Η γιορτινή περίοδος έχει ανάγκη από λάμψη. Η μόδα μας δίνει μία μεγάλη γκάμα επιλογών σε όλα τα κομμάτια, ακόμα και στις κάλτσες μας. Για τα φετινά Χριστούγεννα -κι όχι μόνο- δημιουργήστε super glam looks σε όλα τα επίπεδα. Επιλέξτε ένα ζευγάρι glittery socks και χαρίστε έξτρα πόντους. Οι metallic εκδοχές θα σας χαρίσουν όλα όσα επιθυμείτε. 

1

Animal prints tight

Calzedonia BUY HERE

2

Vivian tight

Pierre Mantoux, Elegance BUY HERE

3

Pink tight

Calzedonia BUY HERE

5

White socks

Levi's, notos.gr BUY HERE

6

Socks

Happy socks, Atticapds.gr BUY HERE

7

Socks

Pierre Mantoux, Elegance BUY HERE

8

Glittery socks

Calzedonia BUY HERE