Πολυταξιδεμένος, αντισυμβατικός, απρόβλεπτος και θερμός λάτρης της καινοτομίας και των τολμηρών γευστικών συνδυασμών. Ο Paul Pairet αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα chef, ο οποίος κυνηγά την τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Γεννημένος και εκπαιδευμένος στη Γαλλία, διευθύνει τρία εστιατόρια διαφορετικής ταυτότητας στη Σαγκάη: το εστιατόριο "Mr & Mrs Bund", το γαλλικό καφέ "Polux" και το πρωτοποριακό restaurant "Ultraviolet", το οποίο έχει λάβει 3 αστέρια Michelin από το 2017 και κατατάσσεται στα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου από το 2015.
Και αυτή τη φορά ξεχωρίζει, χάρη στη δημιουργική επιμέλειά του στο "Nonos & Comestibles par Paul Pairet" του πολυτελούς "Hôtel de Crillon", προσφέροντας υψηλής ποιότητας θαλασσινά, αλλαντικά, καπνιστά ψάρια και τυριά. Μια μεγάλη βιτρίνα χαρίζει την ευκαιρία στο κοινό να θαυμάσει τις εξαιρετικές γαστριμαργικές επιλογές. Η ταυτότητα του main menu του επικεντρώνεται στη γαλλική σχάρα, οδηγώντας κάθε dish στον ιδανικό λαχταριστό προορισμό. Ο ίδιος, πριν λίγο καιρό μοιράστηκε για την καινούργια αυτή συνεργασία: "Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος και χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτό το εμβληματικό παλάτι. Θεωρώ το Hôtel de Crillon ως ορόσημο στο Παρίσι και στη Γαλλία. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Γαλλία για να μοιραστώ την γνήσια κουζίνα μου. Ανυπομονώ να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση με την ομάδα του Palace".
The eclectic culinary adventure
Το Nonos by Paul Pairet αποτελεί μια ζωντανή, αστική τραπεζαρία που σερβίρει παραδοσιακή γαλλική κουζίνα με ένα twist. Δίπλα στο Nonos, το Comestibles par Paul Pairet είναι ένας πάγκος delicatessen, ο οποίος συμπληρώνει σε αρμονία τη ροή της εκλεπτυσμένης γευσιγνωσίας. Και τα δύο αποτελούν την επιστροφή του chef στη Γαλλία και την Ευρώπη, γενικότερα, από τη δεκαετία του 2000.
Μια ευρεία γκάμα υποδέχεται τους θερμούς ακόλουθους της γαστρονομικής φιλοσοφίας του. Στην κορυφή της λίστας, οι λάτρεις του είδους θα ανακαλύψουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία κρεατικών, με πρωταγωνιστή ένα εξαιρετικό entrecote. Πέρα, όμως, από αυτά, οι βαθιές επιρροές από τον φινετσάτο χαρακτήρα των παραδοσιακών γαλλικών μπρασερί κυριαρχεί και αντανακλάται σε συνταγές, όπως το σουφλέ από γραβιέρα, τα λαχταριστά αυγά μιμόζα με τόνο και γαύρο, η κρεμμυδόσουπα και ο αστακός στη σχάρα. Χωρίς να ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στην Ασία, ο chef προτείνει επίσης λιωμένο μαύρο μπακαλιάρο, σπανάκι με σουσάμι, αλλά και ένα entrecote μαριναρισμένο για πέντε ώρες σε σάλτσα teriyaki.
Πέρα, όμως, από τον συγκεκριμένο χώρο, την παράσταση κλέβει και το exclusive bar, το οποίο επαναφέρει επίσης αγαπημένα all-time-drinks, συμπεριλαμβανομένης μιας πικάντικης μαργαρίτας με καπνιστή mezca, καθώς και ένα ιδιαίτερο menu επιδόρπιων με τα γλυκά κομψοτεχνήματα του executive pastry chef του ξενοδοχείου, Matthieu Carlin.