fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα νύχια ανάλογα με το σχήμα σας είναι το επόμενο big trend
HAIR & NAILS

Οι τάσεις στα νύχια ανάλογα με το σχήμα σας είναι το επόμενο big trend

Εσείς τι χρώμα θα τα κάνετε για το Πάσχα;


Υπάρχουν πολλές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν όταν επισκέπτεστε το αγαπημένο σας nail studio. Όμως, ενώ μιλάμε πολύ για την επιλογή ενός χρώματος, τα σχήματα των νυχιών είναι εξίσου σημαντικά -αν όχι περισσότερο. Όχι μόνο τα διαφορετικά σχήματα νυχιών μπορούν να αλλάξουν την όψη των χεριών σας, αλλά μπορούν επίσης να φτιάξουν τη διάθεση σας κάνοντας σας να ξεχωρίζετε με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Σκεφτείτε το ξανά, δεν είναι το ίδιο να έχετε απλά στρόγγυλα νύχια με το να έχετε στιλέτο που λίγες τολμούν. Αν και το σχήμα νυχιών που θα  επιλέξετε εξαρτάται κυρίως από τις προτιμήσεις και την προσωπικότητά σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας πριν δοκιμάσετε το επόμενο χρώμα.

Almond Shaped

Τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου έχουν λεπτές πλευρές προς το τέλος και στρογγυλεμένη άκρη. Αν και αυτή η κομψή φόρμα δεν λειτουργεί σε κοντά νύχια, φαίνεται υπέροχη σε μεγαλύτερα μήκη. Τα αμυγδαλωτά είναι ιδανικά για να φαίνονται πιο κομψά τα φαρδιά δάχτυλα και για να δημιουργήσετε την όψη αδύνατων χεριών.

Όλα γεωμετρικά

geometric-art-nails-1.webp

Για νύχια που κάνουν μια «δήλωση» από μόνα τους, δοκιμάστε τη γεωμετρική τέχνη. Αυτό το σχέδιο αφορά αιχμηρές γραμμές και έντονα σχήματα. Μην φοβάστε να γίνετε πραγματικά δημιουργικοί εδώ με διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι.

90s

90s-nails-2.webp

Αγκαλιάστε τη δεκαετία των '90s με αυτή την ολόγραφη επιλογή εμπνευσμένη από τα CD. Αυτή η εντυπωσιακή εμφάνιση επιτυγχάνεται εύκολα με μια ειδική χρωστική ουσία που αποτελείται από μικροσκοπικά ανακλαστικά σωματίδια. Ξεκινήστε με γυμνά νύχια ή με το επιθυμητό χρώμα βάσης, εφαρμόστε μια στρώση της χρωστικής και ολοκληρώστε με ένα διαφανές gel.

Round shaped

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε την εμφάνιση μακρύτερων δακτύλων, αλλά σας αρέσει να κρατάτε τα νύχια σας κοντά, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα στρογγυλό σχήμα. Τα round design nails, τα οποία έχουν μικρό μήκος με φυσικά κυρτή άκρη, είναι ιδανικά για να επιμηκύνουν διακριτικά κοντά και φαρδιά δάχτυλα. Είναι μάλιστα ιδανικά για όσες από εσάς δεν θέλετε να περνάτε περισσότερη ώρα στο nail salοn.

Διαγώνια και παστέλ

nail-pastels.jpg

Άλλη μια απλή ιδέα για τέχνη νυχιών που ξεχωρίζει είναι τα pastel colours που συνδυάζονται. Είτε χρησιμοποιείτε την ίδια παστέλ απόχρωση σε κάθε νύχι είτε κάνετε μετάβαση μεταξύ πέντε, είναι βέβαιο ότι θα λατρέψετε την τελική εμφάνιση. Το καλύτερο από όλα, είναι εύκολο και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο σπίτι απλώς με μια ταινία που θα κόψει το νύχι στα δύο.

Μίνιμαλ

nude-minimal-nails4.webp

Αγαπάμε τις εξαιρετικά λεπτές λεπτομέρειες αυτού του γυμνού και λευκού σχεδίου. Διατηρήστε τα πράγματα απλά με διαφανές βερνίκι πάνω από καλά διατηρημένα νύχια και προσθέστε μια πινελιά white tone σε ένα ή δύο νύχια, όπως θέλετε για ένα καλόγουστο μανικιούρ που είναι τέλειο για το γραφείο.

Square Shaped

Όπως τα στρογγυλά σχήματα, τα τετράγωνα νύχια είναι επίσης τέλεια σε πιο κοντές εκδοχές. Χαρακτηριζόμενο από ίσιες και τετράγωνες άκρες, αυτό το σχήμα νυχιών φαίνεται τακτοποιημένο και κομψό. Ενώ οι κυρίες που προτιμούν μακρύτερα νύχια θα πρέπει να επιλέξουν ένα σχήμα που λεπταίνει περισσότερο, όσες τους αρέσει μια κοντή, αλλά κομψή εμφάνιση θα λατρέψουν αυτό το στυλ. Τα τετράγωνα είναι ιδιαίτερα κολακευτικά για όσους έχουν λεπτά χέρια και μακριά δάχτυλα.

Γαλαξίας

nail-trends-galaxy.webp

Για κάτι έξω από αυτόν τον κόσμο, ρίξτε μια ματιά στην τάση των galaxy nail! Η σχεδίαση εμπνευσμένη από το διάστημα έχει εμφανιστεί στα σεμινάρια του YouTube σε όλο το διαδίκτυο, καθιστώντας την τάση για παρακολούθηση. Τα νύχια Galaxy είναι εκπληκτικά εύκολο να τα κάνετε στο σπίτι και λόγω της αφηρημένης φύσης τους, δεν μπορείτε να τα χαλάσετε!

Γαλλικό

square-shaped-french-manicure.jpg

Θα λέμε πάντα πως το εναλλακτικό γαλλικό είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει απόλυτα τη σχέση σας με τα nail trends. Εδώ όχι μόνο το χρώμα που επιλέγεται είναι bold και δείχνει μια δυναμική προσωπικότητα αλλά και το σχήμα κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο έντονο και ξεχωριστό.

Oval Shaped

Χάρη στις επιμηκυντικές τους ικανότητες, τα οβάλ νύχια είναι ιδανικά τόσο για κοντά όσο και για φαρδιά νύχια και για δάχτυλα. Το μεσαίο προς μακρύ σχήμα, που καταλήγει σε ημικύκλιο, μοιάζει με αμύγδαλο, εκτός από το πιο αμβλύ και πιο λεπτό στην εμφάνιση. Το αποτέλεσμα είναι ένα θηλυκό σχήμα νυχιών που βοηθάει τα φαρδιά δάχτυλα να φαίνονται πιο λεπτά και τα κοντά για να φαίνονται πιο μακριά.

Παστέλ κουκίδες

nail-trends.webp

Εδώ είναι μια ιδέα παστέλ για τα νύχια που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ξανά μόνοι σας. Ξεκινήστε με διάφανο βερνίκι ή μια γυμνή βάση και χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο κουκκίδων για να βάλετε ένα διαφορετικό χρώμα παστέλ βερνίκι σε κάθε νύχι. Μην ξεχάσετε μια στρώση τελικής επίστρωσης για να σφραγίσετε το σχέδιό σας.

Το απόλυτο χρώμα

red-nails.jpg

Όσο κλασικό και αν είναι το κόκκινο χρώμα ποτέ δε θα φύγει από τη μόδα. Είναι έντονο, προσθέτει χαρακτήρα και ταιριάζει σε όλα τα σχήματα, δίνοντάς σας ταυτότητα. Το κόκκινο δε χρειάζεται να είναι προκλητικό και ούτε να το κρατάτε για ειδικές περιστάσεις. Απολαύστε το κάθε μέρα.