fbpixel

Search icon
Search
HAIR & NAILS

Πώς ένα βαρετό nail trend έγινε η καλύτερη πρόταση για το 2022 στα νύχια

Μπορείτε και εσείς να το επαναφέρετε στα νύχια σας


Πώς ένα βαρετό nail trend έγινε η καλύτερη πρόταση για το 2022 στα νύχια

Στην ετήσια έκθεση ομορφιάς του Pinterest που περιγράφει τις προβλέψεις για τις τάσεις για το 2022, η ομάδα ειδικών της πλατφόρμας προέβλεψε ότι τα μαξιμαλιστικά μανικιούρ θα είναι σύντομα σε όλη τη ροή σας. Πιο συγκεκριμένα, περιμένουν περίπλοκα σχέδια να κυριαρχούν στα nail saloons. Και ενώ ορισμένες νέες τάσεις ξεκινούν, όπως το τρισδιάστατο αποτέλεσμα, με stars όπως η Dua Lipa ήδη να πρωτοστατούν, άλλες πηγαίνουν ενάντια και εισάγουν κάτι που οι περισσότερες έχετε δοκιμάσει εδώ και χρόνια. Φαίνεται ότι τα nude νύχια είναι το It girl μανικιούρ της στιγμής — και έτσι συνεχίζεται η παλιά κόντρα μεταξύ μινιμαλιστών και μαξιμαλιστών.

nude-nails.jpg
@lisa_kon_

Ήδη από τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, οι celebrities και οι nail artists έχουν πάρει τη γραμμή και τοποθετούν όσο λιγότερο προϊόν και χρώμα γίνεται. Για παράδειγμα, η Zendaya φωτογραφήθηκε με μια ουδέτερη απόχρωση βερνικιού νυχιών που είναι ο τέλειος συνδυασμός χαμηλών τόνων και σοφιστικέ. Οι fans επίσης έριξαν μια κλεφτή ματιά στο νέο mani της σταρ της Euphoria για το 2022 τη Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου. Η nail artist Lisa Kon με έδρα το Λος Άντζελες -της οποίας οι πελάτες είναι η Kendall Jenner, η Hailey Bieber και τη Miranda Kerr, μεταξύ άλλων- ήταν υπεύθυνη για τα γυαλιστερά νύχια της ηθοποιού, ντυμένα σε ημιδιαφανή λευκή γαλακτώδη απόχρωση. Στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησης της, ονόμασε την τελειωμένη εμφάνιση «the perfect nude manicure» — και ήταν ακριβώς έτσι. Το ουδέτερου χρώματος βερνίκι συνοψίζει τέλεια την ιδέα ενός διαχρονικού μανικιούρ.

Την ίδια μέρα που η Kon δημοσίευσε το mani της Zendaya, ο διάσημος μανικιουρίστας Tom Bachik δημοσίευσε ξανά μια φωτογραφία ενός από τα nude νύχια που δημιούργησε για τη Margot Robbie. Σε αντίθεση με το Zendaya, τ αστέρια του Suicide Squad φαίνεται να έχει τα φυσικά νύχια της ντυμένα με μερικές στρώσεις διαφανές, γυαλιστερό βερνίκι. "First #ManiMonday of the year!" έγραψε ο ειδικός στη λεζάντα δίνοντας μια 90s πινελιά στο feed μας.

nude-nails-19pnE.jpg
@tombachik

Τα κλασικά nude nails νύχια δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Πολλοί άνθρωποι επιστρέφουν σε αυτά επιλέγοντας στην χαμηλής συντήρησης που θα τους βοηθήσει να τα κρατήσουν περισσότερο καιρό. Οι έντονες αποχρώσεις μπορεί να είναι must αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά για μια επιστροφή στο "γυμνό" αποτέλεσμα. Αυτό αντικατοπτρίζεται άλλωστε και στις πρόσφατες κυκλοφορίες από πολλές διάσημες εταιρίες με μανό. Μην ξεχνάτε ακόμη πως nude δε σημαίνει πως δε μπορείτε να τοποθετήσετε από πάνω κάποια διακριτικά σχέδια. 

nude-nails-lO85l.jpg
@betina_goldstein

Είτε αποφασίσετε να πάτε με ένα μαξιμαλιστικό σχέδιο για τη νέα χρονιά, είτε με ένα απλό διαφανές βερνίκι, και τα δύο είναι στη μόδα για το 2022. Με άλλα λόγια, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνετε λάθος, οπότε κάντε ό,τι θέλετε! Αλλά να ξέρετε ότι η Zendaya σίγουρα θα ενέκρινε μια εμφάνιση στα νύχια σας.

 Vitamin E

Vitamin E

Envy Sensitive & Peeling, Opi Nail, Attica

BUY ME
 Extra-nutritional composition

Extra-nutritional composition

Nail & Cuticle Oil, Opi, Attica

BUY ME
 In need

In need

Dripdry, Opi, Attica

BUY ME
 Maximum empowerment

Maximum empowerment

Envy Original, Opi, Attica

BUY ME
 Celebration collection

Celebration collection

Infinite Shine Snow Day in LA, Opi, Attica

BUY ME
 Icy me

Icy me

Nail Lacquer Snow Day in LA, Opi, Attica

BUY ME