fbpixel

Search icon
Search
Nature Strong: Μεγάλη διάρκεια & extra λάμψη στα νέα eco-friendly βερνίκια νυχιών
MAGAZINE

Nature Strong: Μεγάλη διάρκεια & extra λάμψη στα νέα eco-friendly βερνίκια νυχιών

H πρώτη σειρά βερνικιών φυτικής προέλευσης της OPI είναι γεγονός


H πρώτη σειρά βερνικιών φυτικής προέλευσης είναι γεγονός. Η μακράς διάρκειας συλλογή “Nature Strong” είναι εδώ και η OPI κυριαρχεί για ακόμη μία φορά!

The Conscious Polish

g-t-simplyradishing-letnaturetakeitsquartz-makemydaisy-hand-2030-v2-master-key-visual-db-2-nohand.jpg

Έτσι έγινε και συναντάμε για πρώτη φορά υψηλή απόδοση σε μια eco σύνθεση για τα νύχια, η οποία συνιστά πλέον την απόλυτη καινοτομία. Με τα φυτικά συστατικά των βερνικιών της να προέρχονται από ζαχαροκάλαμο, μανιόκα, σιτάρι, πατάτες και καλαμπόκι, η σειρά “Nature Strong” της OPI προσφέρει χρώματα μεγάλης διάρκειας, με εξαιρετική απόδοση και λάμψη. Αυτή η premium συλλογή δεν περιέχει συστατικά και υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης. Συγκεκριμένα, η OPI συνεργάστηκε με τη “The Vegan Society”, τον παλαιότερο και πρωτότυπο vegan οργανισμό στον κόσμο, για να βελτιώσει την ετικέτα των προϊόντων της.

A Palette by Nature!

Earthly Inspired

1-NnUCU.jpg

Οι αποχρώσεις της -εμπνευσμένες από τη φύση- επικοινωνούν τον μοναδικό ρόλο που κατέχει το χρώμα στα στοιχεία της γης. Ένα σκονισμένο τριαντάφυλλο, ένα ροζ γαρίφαλο κι ένα έντονο κίτρινο (Knowledge is Flower, Big Bloom Energy, Make My Daisy) ενσαρκώνουν την αγάπη για τις μεγάλες και μικρές ανθίσεις. Το μπλε κοβαλτίου, το γκρι της λεβάντας και το ψυχρό μπλε (Shore Is Something!, Right as Rain, Raindrop Expectations) ξεδιπλώνουν τους διαφορετικούς χρωματισμούς που έχει το νερό του ωκεανού. Το βαθύ μοβ, το αστραφτερό μπορντό και το λαμπερό ροζ (A Great Fig World, Raisin Your Voice, Simply Radishing) αποτυπώνουν τους δροσερούς τόνους των καλοκαιρινών φρούτων και λαχανικών.

Color Trends

1-284.jpg

Από τους ουδέτερους γήινους τόνους, τις φωτεινές χροιές του ροζ, του μπλε, του κίτρινου και του μοβ, μέχρι και τις έντονες, διαχρονικές αποχρώσεις σε κρεμ και ιριδίζον εφέ, και τα 30 βερνίκια της νέας ανοιξιάτικης σειράς αναδεικνύουν την ομορφιά και το θαύμα της φύσης σε μια eco σύνθεση που μπορεί να γίνει ακόμη πιο λαμπερή με την προσθήκη ενός Top Coat. Η υψηλή ποιότητα είναι αδιαμφισβήτητη, κι αυτά τα φυσικά προϊόντα ενδείκνυνται για εύκολη εφαρμογή και λαμπερό αποτέλεσμα, με χρωματική ένταση που διαρκεί!

opi.com

Instagram: @opi_greece

Facebook: @OPIGreece

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022