fbpixel

Search icon
Search
Nail trends: 8 προτάσεις για τα νύχια που δεν πρέπει να υποτιμάτε
HAIR & NAILS

Nail trends: 8 προτάσεις για τα νύχια που δεν πρέπει να υποτιμάτε

Χρώμα, nude ή οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση


Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους περίπου, η τέχνη των νυχιών είχε πραγματικά φτάσει στη μεγάλη της στιγμή. Είδαμε έντονα χρώματα, έντονα μοτίβο και ψυχεδελικούς στροβιλισμούς να κυριαρχούν την περασμένη άνοιξη/καλοκαίρι. Το 2022, ωστόσο, ξεκινά μια επανάσταση στα nail designs που δημιουργεί ακόμη πιο ιδιαίτερες εντυπώσεις. Ναι, είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τα τολμηρά, λαμπερά σχέδια και να καλωσορίσουμε τη διακριτική λεπτότητα με τη μορφή μικρών και λεπτών, αλλά εντυπωσιακών, δημιουργιών. Οι εποχές που τα απλά νύχια ήταν βαρετά έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό. Συνεχίστε λοιπόν να κάνετε scroll down και θα βρείτε όλα όσα θα σας αλλάξουν το mood. 

Με αγάπη

nails-nude.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Αν νομίζατε ότι τα νύχια με σχήμα καρδιάς προορίζονται αποκλειστικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ξανασκεφτείτε το. Ξεκινήστε με μια nude, καθαρή βάση και ζητήστε από τον τεχνικό των νυχιών σας να δημιουργήσει μικρές κόκκινες καρδιές στη βάση του νυχιού για μια εξαιρετικά καθαρή, κομψή εμφάνιση.

Οι τελίτσες

dots-nails-nude.jpg
@HOLLYFALCONENAILS

Αναβαθμίστε το nude μανικιούρ σας με μερικές απλές, πολύχρωμες (ή όχι αν κλίνετε προς τα ουδέτερα σχέδια) κουκκίδες. Το καλύτερο είναι ότι σχέδια όπως αυτό μπορούν να επιτευχθούν στο σπίτι πολύ εύκολα με ένα εργαλείο κουκκίδων. Αυτό το διακριτικό σχέδιο νυχιών είναι ιδανικό για κορίτσια που δεν έχουν χρόνο. 

Λεπτές γραμμές

red nails
@NAILARTBYQUEENIE

Αποδεικνύεται ότι τα γραμμικά σχέδια φαίνονται εξίσου όμορφα στα νύχια όσο όταν είναι κρεμασμένα στον τοίχο. Αυτό το υπέροχο σχέδιο και με την άρτια εκτελεσμένη σχεδίαση ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα σχήματα και τα μήκη νυχιών.

Αρνητικός χώρος

nails-nude-h4WQP.jpg
@NAILARTBYQUEENIE

Τα αρνητικά "διαστημικά" νύχια έχουν αυξηθεί εδώ και μερικές σεζόν και φέτος απογειώνονται ακόμη περισσότερο. Ένα απλό, ασημί γωνιακό σχέδιο όπως αυτό είναι εύκολο στην εκτέλεση και φαίνεται υπέροχο σε όλους. Το Sage green περνάει μια στιγμή και έχοντας στο μυαλό μας αυτό το αρνητικό space mani, μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας να εντάσσεται στην τάση.

To μάτι

evil-eye-nails.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Τι φωνάζει καλύτερα φρέσκο ​​καλοκαιρινό mani από τις μικροσκοπικές τάσεις του "κακού ματιού" σε άψογα προηγμένα και γυαλισμένα νύχια; Για μια πιο τολμηρή αντίληψη της τάσης, αλλάξτε ένα λευκό βερνίκι με ένα αστραφτερό ασημί και εφαρμόστε τα κακά σας μάτια τυχαία σε κάθε νύχι.

Νέο γαλλικό

new-french-manire.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Σωστά, το διαφορετικό γαλλικό δεν πάει πουθενά, ούτε αυτή τη σεζόν. Τουλάχιστον για αυτούς που το αγαπούν. Οι παστέλ αποχρώσεις του ουράνιου τόξου σαν αυτές συνιστούν το απόλυτο ανοιξιάτικο μανικιούρ. Φυσικά μπορείτε να τολμήσετε οποιοδήποτε άλλα χρώμα επιθυμείτε.

Yin & Yang

yin-yang-nails.jpg
@HARRIETWESTMORELAND

Μειώστε το παραδοσιακό σχέδιο νυχιών για yin και yang πολύ καιρό με μια φρέσκια, μικρή-μικρή "αναφορά" όπως αυτή. Θα έχετε το τέλειο ενεργειακό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα η nude βάση θα σας βγάζει από την ανάγκη να φαίνεστε πως προσπαθείτε υπερβολικά. 

Αστερόσκονη

star-nude-nail.jpg
@BETINA_GOLDSTEIN

Ένα μανικιούρ με αστέρια μπορεί σίγουρα να χτυπηθεί ή να χαθεί, αλλά αυτές οι μαύρες πινελιές διαφόρων μεγεθών σε ένα γυμνό νύχι χτυπούν το σημάδι για την επόμενη νέα τάση της σεζόν. Μάλιστα, μπορείτε να το τολμήσετε και μόνες σας στο σπίτι.