fbpixel

Search icon
Search
Έτσι θα συνδυάσετε τα pastel χρώματα σαν fashion experts
THE LOOK

Έτσι θα συνδυάσετε τα pastel χρώματα σαν fashion experts

Εντάξτε τη hot τάση στις εμφανίσεις σας και παρουσιάστε φωτεινά street style σύνολα


Τα χρώματα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας κεφάλαια στο χώρο της μόδας. Υποστηρίζουμε έντονα πως μπορούν να απογειώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, να εκτοξεύσουν τη δυναμική των εμφανίσεών μας και παράλληλα να μας μετατρέψουν σε fashion experts. Αντιλαμβανόμαστε όμως πλήρως ότι για τις περισσότερες από εσάς φαίνεται δύσκολο να τα εντάξετε στη συλλογή σας, καθώς ο συνδυασμός τους χρειάζεται λίγο περισσότερη προσπάθεια κι ώρα μπροστά στον καθρέφτη μας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε από τις πιο ασφαλείς επιλογές. Οι παστέλ αποχρώσεις ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία και ταυτόχρονα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο του street style. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους πιο μοντέρνους και εύκολους τρόπους για να τα φορέσετε asap!

Shades of blue

7587be812065a5eb9afdaf71753ad1a0.jpeg

Μπορεί το μπλε να ήταν το περσινό χρώμα της χρονιάς αλλά η δυναμική τους και η δημοφιλία του συνεχίζει να είναι πολύ έντονη και φέτος. Οι ανοιχτές αποχρώσεις του ταιριάζουν υπέροχα στις ηλιόλουστες μέρες και αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για την πρώτη σας επαφή με τις παστέλ αποχρώσεις. Για να παρουσιάσετε πιο ασφαλείς εικόνες, δεν έχετε παρά να συνδυάσετε δύο τόνους, οι οποίοι θα είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Δημιουργήστε ένα total blue look, επιλέγοντας το ίδιο χρώμα και στα αξεσουάρ σας.

Yellow & Lilac

716529308c56760fa728cf612c1ad59f.jpeg
Image source: @thefashionspot

Ένας από τους συνδυασμούς αυτής της κατηγορίας που λατρεύουμε και πιστεύουμε ότι κάνει ένα πολύ όμορφο update στις εμφανίσεις σας είναι το κίτρινο με το λιλά. Από τη μία πλευρά, ένα από τα δύο χρώματα της χρονιάς δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα της φετινής περιόδου, καθώς χαρίζει καταπληκτικό στιλ και φωτεινότητα κι από την άλλη το λιλά θα λειτουργήσει σαν το απόλυτο συμπληρωματικό χρώμα για ένα από τα πιο πετυχημένα σύνολα. Δημιουργήστε ένα oversized outfits, με λιλά slouchy pants και yellow oversized shirt.

The pinks

75ad7d3106b39767d73bea8b9987ed13.jpeg
Image source: @elle

Ένα από τα χρώματα που έχουν απογειώσει τη δυναμική τους τη φετινή σεζόν είναι το ροζ. Το έχουμε συναντήσει σε όλες τις αποχρώσεις από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο έντονες. Εμείς σας προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη την παστέλ εκδοχή του. Girly & romantic, θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο να ακολουθήσετε του κανόνες του street style. Μπορείτε να διαλέξετε απλά ένα κομμάτι της εμφάνισής σας, όπως για παράδειγμα ένα top αλλά σε περίπτωση που ανήκετε στους τολμηρούς, μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα total pink look, το οποίο θα αποτελείται από αποχρώσεις του ροζ που θα έχουν μικρή απόκλιση μεταξύ τους. Αυτές οι φαινομενικά ίδιες αποχρώσεις θα αποτελέσουν τη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Mixed it up

be30f0d24a7776d7699e15d3352c4f64.jpeg
Image source: @thezoereport

Η ζωή γενικότερα και η μόδα ειδικότερα είναι για τους τολμηρούς. Μη φοβάστε να πειραματίζεστε με την εικόνα σας και να δοκιμάζετε συνεχώς διαφορετικά πράγματα, τα οποία θα πάνε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας παστέλ αποχρώσεις και φορέστε τες όλες μαζί. Για παράδειγμα το γαλάζιο, το μοβ και το ροζ ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους. Αν ψάχνετε να βρείτε ένα ουδέτερο κομμάτι που θα τα «ενώσει» όλα μαζί, τότε ένα λευκό t-shirt είναι αυτό που ψάχνετε!

Feel the sunset

e6a0b104f1bfb1aa0ed25588dab1b5e7.jpeg

Ήδη από πέρσι το καλοκαίρι παρατηρήσαμε ιδιαίτερη προτίμηση των fashionistas στις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος. Αυτή η τάση συνεχίζεται κα φέτος, με το πορτοκαλί να είναι ο «βασιλιάς» αυτής της κατηγορίας. Αν σας φαίνεται πολύ τολμηρή αυτή η προσθήκη μπορείτε να δημιουργήσετε μία πιο διακριτική και «ήρεμη» εικόνα. Δεν έχετε λοιπόν, παρά να το συνδυάσετε με pastel tones που ανήκουν στην κατηγορία του sunset, όπως είναι το ροζ.