fbpixel

Search icon
Search
8 “happy” σχέδια στα νύχια για να υποδεχτείτε τον Απρίλιο
HAIR & NAILS

8 “happy” σχέδια στα νύχια για να υποδεχτείτε τον Απρίλιο

Κάντε σήμερα την επίσκεψη σας στην αγαπημένη σας nail artist


Τα απαλά ροζ θα έχουν πάντα τη θέση τους όταν ο καιρός ζεσταίνει, αλλά γιατί να μη δοκιμάσετε μερικά ανοιξιάτικα νύχια που είναι λίγο πιο απρόσμενα; Είτε πηγαίνετε στη nail artist σας, είτε φτιάχνετε τα νύχια σας στο σπίτι, το Instagram είναι γεμάτο ιδέες. Ναι, υπάρχουν πολλά όμορφα riff σε παστέλ (τα λιλά και τα μπλε του ουρανού θα είναι top την άνοιξη του 2022), αλλά και νέες τάσεις που είναι απλώς απόλυτα απολαυστικές. Σκεφτείτε τα φωτεινά χρώματα ουράνιου τόξου, τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις στα νύχια με λουλούδια και περίεργα μοτίβο όπως σύννεφα. Αν από την άλλη λατρεύετε τα μίνιμαλ σχέδια, μην ανησυχείτε! Παρακάτω θα βρείτε ιδέες και για αυτά.

French tips

french-tips.webp
Η νοσταλγία για τις αρχές της δεκαετίας του 2000 δεν πάει πουθενά ούτε την άνοιξη του 2022. Δώστε στο αγαπημένο σας μοτίβο από το γυμνάσιο μια μοντέρνα πινελιά με στρογγυλεμένο σχήμα αντί για τετράγωνο και θα έχετε την τέλεια πρόταση.

French on

french-on.webp
Ξανά και ξανά το γαλλικό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε κάθε του διαφορετική εκδοχή. Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, πως θα το κάνετε απόλυτα μοντέρνο και πρωτοποριακό τότε γράφοντας μια πρόταση αντί για το άσπρο tip θα έχετε την απάντηση. Φυσικά, τα δαχτυλίδια δίνουν εδώ τη δική τους υπέροχη εκδοχή.

Love on the brain

love-nails.webp

Οι καρδιές αρνητικού χώρου γίνονται ακόμη πιο απολαυστική εφαρμόζοντας ένα διαφορετικό χρώμα σε κάθε χέρι. Κάντε το DIY ζωγραφίζοντας πάνω από ένα αυτοκόλλητο σε σχήμα καρδιάς σε κάθε νύχι και ξεκολλώντας το αφού στεγνώσει το βερνίκι. Το ίδιο μπορεί να εφαρμοστεί και με πολλά διαφορετικά σχέδια.

Split lines

split-lines.webp

Δε μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας χρώμα ή σχέδιο τότε μια τέτοια επιλογή είναι για εσάς. Μπορεί να περιλαμβάνει όλα τα διαφορετικά χρώματα ενώ παράλληλα δίνει και μια νότα αρμονίας μέσω των κάθετων γραμμών. Όσο για τους συνδυασμούς, μην ανησυχείτε πως θα φαίνεται υπερβολικό. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Cotton candy

cotton-candy.webp

To μοντέρνο color blocking απαιτεί χρώματα τα οποία χάνονται το ένα μέσα στο άλλο. Αυτές οι sorbet αποχρώσεις θα σας δώσουν τη νότα και το πλεονέκτημα να παίξετε με μεγάλες και μικρές επιφάνειες προσθέτοντας χρώμα με τον πιο διακριτικό τρόπο. Όσο για το σχήμα, η επιλογή του αμυγδαλωτού θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Nude flowers

nude-flowers.webp

Συνδυάστε τη ρετρό φλοράλ τάση με την mismatched τάση στα νύχια για το πιο cool ανοιξιάτικο μανικιούρ. Απλώς βουτήξτε την άκρη μιας καρφίτσας στο ουράνιο τόξο των βερνικιών σας για να δημιουργήσετε τις μαργαρίτες. Ή σε περίπτωση που αυτό σας φαίνεται δύσκολο επενδύστε αυτοκόλληρα. Μόνο προσέξτε σε κάθε περίπτωση να προσθέσετε από πάνω ένα γυαλιστερό βερνίκι για διάρκεια.

The spring

dairies.webp

Συνδυάστε τη γαλλική άκρη από ένα ουράνιο τόξο αποχρώσεων με τις κομψές μαργαρίτες για το πιο ανοιξιάτικο μανικιούρ που θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Αν και δεν αποτελεί μια επιλογή που εύκολα αναδημιουργείται στο σπίτι σίγουρα θα σας δώσει μετά την επίσκεψη στη nail artist την πιο θετική διάθεση.

Go extra

274524012-135273428997957-6002949055513459120-njpg.webp

Ένα από τα αγαπημένα trends στο TikTok είναι τα διαμαντάκια στα νύχια. Σε πολλά διαφορετικά χρώματα και με πολλές εναλλακτικές μορφές μπορούν να σας δώσουν μια extra εμφάνιση που σίγουρα όλοι θα χαζεύουν. Αφεθείτε στην πολυπλοκότητα του και πείτε ένα “ναι” που δε θα μετανιώσετε.