fbpixel

Search icon
Search
6 minimal & chic μανικούρ για να δοκιμάσετε του Αγίου Βαλεντίνου
SAINT VALENTINE

6 minimal & chic μανικούρ για να δοκιμάσετε του Αγίου Βαλεντίνου

Και όμως αυτή η μέρα έχει τις δικές της προτάσεις στα νύχια


Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πιο κοντά από ποτέ και αν σκέφτεστε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας οφείλετε να το κάνετε σε κάθε επίπεδο. Αν φυσικά πιστεύετε πως μόνο οι δεσμευμένες έχουν αυτή την πολυτέλεια τότε να σας θυμίσουμε πως ακόμη και αν είστε ελεύθερες θα πρέπει να γιορτάζετε κάθε μέρα τον έρωτα, και ειδικά στις 14 Φεβρουαρίου. Η indie πινελιά που θα δώσετε στα νύχια σας, θα σας δώσει την έμπνευση να δείτε τα πάντα διαφορετικά. Μάλιστα, αν το συνδυάσετε με την τάση της σεζόν που δεν είναι άλλη από το minimal τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό. Είτε αγαπάτε τις καρδιές, είτε το κόκκινο, μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα χωρίς αναστολές.

Η αγάπη σε κάθε μορφή της είναι αποδεκτή.

Απλό nude

nude-nail.jpg
@rebeccajadewilson_nails

Ποτέ άλλοτε η απλότητα δεν ήταν τόσο επίκαιρη όσο τώρα. Μετά από 2 χρόνια πανδημίας το clean αποτέλεσμα γίνεται ξανά trend και μάλιστα αναδεικνύει την πιο αγνή μορφή του που είναι η βάση του γαλλικού ή το απόλυτα απαλό ροζ. Τόσο διακριτικό που κανείς δε μπορεί να αναγνωρίσει τον πραγματικό του τόνο. Σε αυτή την απλότητα δώστε και έναν τόνο ρομαντισμού με μια καρδιά που δεν είναι απαραίτητο να είναι σε κόκκινο χρώμα.

Πάθος για το κόκκινο

red-nails.jpg

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κλασικό αποτέλεσμα. Αφεθείτε στη μαγεία του κόκκινου που κάθε φορά σας αποδεικνύει πως αποτελεί statement. Είναι αυτό που συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα χρώματα στα ρούχα, που τονίζει τη λευκή επιδερμίδα και που αν προσθέσετε χρυσές λεπτομέρειες εκτοξεύει τη γοητεία του.

Η αγάπη παντού

nude-nails.jpg
@michelleclassnails

Τα περί μινιμαλισμού δε σταματάνε αν προσθέσετε περισσότερη αγάπη στα νύχια σας. Πως; Βάζοντας σε κάθε ένα από μια καρδούλα. Επιμείνετε στην απλή nude βάση και δώστε χώρο για καρδούλες σχεδιασμένες περίτεχνα. Μάλιστα, αν έχετε αμυγδαλωτό σχήμα τότε σίγουρα θα δώσει διαφορετική διάσταση. Όσο για τα χρώματα μπορείτε να μείνετε και στις καρδιές στην ίδια απόχρωση με τη βάση. Άλλωστε, το ροζ θα είναι για πάντα το πιο ρομαντικό χρώμα.

Το έξτρα βήμα

271797159-294787466011670-8819392506929632105-n.jpg
@ohmynailsnyc

Η δική σας συνείδηση λέει πως θα πρέπει να είστε grande αλλά θέλετε και να ακολουθήσετε την πιο hot τάση που επιβάλει να προσαρμοστείτε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε έχουμε τη λύση. Κρατήστε το μήκος ή μεγαλώστε το ακόμη παραπάνω και επενδύστε σε πολλές λεπτομέρειες. Φυσικά, αυτές δε θα μπορούσαν να είναι τίποτα άλλο πέρα από κόκκινες καρδιές. Άλλες ομοιόμορφες, άλλες λίγο μεγαλύτερες αλλά όλες υπέροχες!

Το «ερωτικό» γαλλικό 

heart.webp

Τόσα χρόνια οι beauty experts αναρωτιούνται ποια είναι η καλύτερη εκδοχή του εναλλακτικού γαλλικού. Αν ακόμη έχετε αμφιβολίες τότε εμείς σας παρουσιάζουμε την πιο όμορφη από όλες. Αυτή που συνδυάζει τη διακριτική καρδιά με το κόκκινο και που τελικά δίνει το πιο ωραίο αποτέλεσμα για αυτή την ημέρα. Το καλύτερο είναι πως είναι ένα στιλ χαμηλής συντήρησης καθώς η βάση είναι διάφανη και έτσι ακόμη και αν μεγαλώσουν θα φαίνονται υπέροχα!

Λίγο μαύρο

black-heart.webp
@betina_goldstein

Εάν δεν αποχωρίζεστε ποτέ το αγαπημένο σας χρώμα τότε μάλλον το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μαύρο. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά με τους ανθρώπους που αγαπούν τις πιο σκούρες αποχρώσεις. Παρόλα αυτά φέτος αυτή η ρομαντική, ροκ εναλλακτική θα δώσει ένα διαφορετικό νόημα. Τολμήστε το και θα το απολαύσετε αδιαμφισβήτητα.