fbpixel

Search icon
Search
6 nail trends που είναι ήδη εδώ και πρέπει να δοκιμάσετε τώρα
HAIR & NAILS

6 nail trends που είναι ήδη εδώ και πρέπει να δοκιμάσετε τώρα

Η κατάλληλη στιγμή για την επόμενη ανανέωση έφτασε


Βαδίζουμε προς το τέλος του Φεβρουαρίου κάτι που σημαίνει πως η άνοιξη είναι πιο κοντά από ποτέ. Ήδη σκέφτεστε τα trends στα ρούχα, τις νέες προτάσεις στο μακιγιάζ αλλά σίγουρα ακόμη επιμένετε στα σκούρα χρώματα στα νύχια, που είμαστε σίγουρες πως λατρεύετε. Ευτυχώς για εσάς, ψάξαμε και βρήκαμε όλα όσα θα αποτελέσουν τάσεις και όλα όσα εσείς και οι γύρω σας θα λατρέψετε. Παίξτε μίνιμαλ, βάλτε χρώμα, σχέδια ή απλώς αφεθείτε σε οτιδήποτε σας ταιριάζει. Από νέον leopard print μέχρι πολύχρωμα γαλλικά manis, αυτές είναι οι επτά καλύτερες τάσεις στα νύχια της άνοιξης του 2022 που πρέπει να γνωρίζετε.

Ασπρόμαυρες γραμμές

nude-nails-pFgsd.jpg

To πόσο κομψό μπορεί να γίνει ένα ασπρόμαυρο σχέδιο νυχιών φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία. Θα χρειαστείτε ένα λεπτό πινέλο με λωρίδες (είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ακριβών, εξαιρετικά λεπτών γραμμών), μαύρο βερνίκι νυχιών και αδιαφανές λευκό βερνίκι νυχιών για να κάνετε DIY τη μοντέρνα εμφάνιση.

Το πιο cool λεοπάρ

neon-nails.jpg

Είναι δύσκολο να μην έχετε εμμονή με αυτό το νέο leopard nail trend. Θα χρειαστείτε ένα σετ από βούρτσες και μερικές διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιού νέον για να δημιουργήσετε αυτά τα πολύχρωμα σημεία που μοιάζουν με διάσπαρτες τελείες. Σφραγίστε τα όλα με ένα γυαλιστερό top coat και το nude αποτέλεσμα θα κάνει τον τέλειο συνδυασμό με το πολύχρωμο αποτύπωμα.

Το εναλλακτικό κόκκινο

red-nails.jpg

Σας φαίνεται περίεργο να δοκιμάσετε ένα τέτοιο χρώμα την άνοιξη; Και όμως το πλούσιο, κόκκινο είναι το ουδέτερο χρώμα των νυχιών που χρειάζεστε στη ζωή σας. Δεν είναι μόνο μοντέρνο για το 2022, αλλά δείχνει πραγματικά υπέροχο σε όλους τους τόνους δέρματος. Χρησιμοποιήστε το για να βάψετε μόνο τις άκρες των νυχιών σας και ολόκληρο το νύχι του δακτύλου σας για ένα δροσερό, τονισμένο αποτέλεσμα mani.

Διαφορετικά prints

nail-trend.jpg


Το multi-print nail art έχει την τιμητική του και γίνεται πιο μαξιμαλιστικό από ποτέ. Ο μόνος του κανόνας  είναι να διατηρήστε την παλέτα χρωμάτων στις ίδιες αποχρώσεις. Για να πετύχετε χρησιμοποιήστε μερικά διαφορετικά βερνίκια ουδέτερου χρώματος για διαφορετικά σχέδια σε κάθε νύχι ή μπορείτε να ακολουθήσετε την ευκολότερη διαδρομή και να συνδυάσετε μερικά αυτοκόλλητα νυχιών. Μάλιστα, αν αυτή η παλέτα σας φαίνεται θολή τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη. 

Πράσινες άκρες

green-nails.jpg

Αυτή η έκδοση του 2022 για το γαλλικού μανικιούρ είναι μακράν η αγαπημένη εναλλακτική στην κλασική εμφάνιση. Προετοιμάστε πρώτα τα νύχια σας με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών και μετά χρησιμοποιήστε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου βερνικιού νυχιών (από μέντα έως πράσινο του δάσους) και βάψτε κάθε άκρη του νυχιού με διαφορετικό χρώμα.

Γεωμετρία παντού

geometric-prin-nails.jpg

Αν αισθάνεστε έτοιμες να ενσωματώσετε στα νύχια σας αυτό το μανικιούρ με γεωμετρικό print τότε σίγουρα είστε έτοιμες να το στηρίξετε. Απαιτεί δεξιοτεχνία στη δημιουργία και φυσικά πολλά χρώματα αλλά καταλήγει απόλυτα εντυπωσιακό. Βρείτε σε ποια παλέτα θέλετε να κινηθείτε και ενδώσετε σε διαφορετικά σχήματα. Σφραγίστε τα όλα με ένα γυαλιστερό top coat και είστε έτοιμες.