fbpixel

Search icon
Search
Last minute trend: Οι προτάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Ιανουάριος
HAIR & NAILS

Last minute trend: Οι προτάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε πριν φύγει ο Ιανουάριος

Χειμωνιάτικες προτάσεις για κάθε περίσταση


O χειμώνας είναι εδώ. Αν θέλετε να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού όσον αφορά το beauty κομμάτι, είστε στο σωστό μέρος. Σε αυτό το άρθρο, θα βρούμε τις 6 καλύτερες προτάσεις που πρέπει να γνωρίζετε για να προσπαθήσετε να έχετε το καλύτερο μανικιούρ αυτή την περίοδο. Βρείτε κολακευτικές προτάσεις που θα σας δώσουν την απόλυτη εμφάνιση και θα δείτε πως θα τις ταιριάξετε σε κάθε σας έξοδο. Πλέον το παιχνίδι παίζεται σε κάθε επίπεδο και έχει γίνει απόλυτα κατανοητό πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Multi Colored

nails-colorful.jpg

Αν είστε λάτρεις του maximal, θα ξέρετε ότι αυτή η χειμερινή χρωματική παλέτα αποτελείται από έντονα και ζωντανά χρώματα! Σίγουρα μπορεί να εντοπιστεί το θέμα ενός «ατελείωτου καλοκαιριού» όπου οι μαζικές τάσεις του καλοκαιριού μεταναστεύουν στους μήνες του φθινοπώρου/χειμώνα! Φέτος είμαστε τεράστιοι θαυμαστές αυτής της τάσης, καθώς είναι πολύ διασκεδαστικό και κάνει το χειμώνα πολύ πιο φωτεινό. Αυτό το λουκ στα νύχια είναι εξαιρετικά παιχνιδιάρικο και σίγουρα δεν είναι αυτό που θα περιμένατε και αυτή είναι η ομορφιά του!

Brown Tip

french-mani.jpg

Αυτό ακόμη και αν δεν το πιστεύετε είναι ένα πιο δύσκολο look. Πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το κάνετε DIY, καθώς απαιτεί αρκετή δεξιοτεχνία. Έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες και φυσικά γίνεται έμπνευση για να τοποθετήσετε τα δικά σας σχέδια που αγαπάτε. Βλέπετε πως ακόμη και τα super models στο instagram τα προτιμούν, καθώς δίνουν την καθαρότητα του γαλλικού με ένα ιδιαίτερο twist.

Glitter Mani

glitter-nails.jpg

Σίγουρα μια ιδέα για νύχια κατάλληλη και για την περίοδο μετά τις γιορτές είναι το glitter. Παρά το γεγονός ότι είναι μια εκπληκτική εμφάνιση στα νύχια, το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το σχέδιο είναι το γεγονός ότι είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα στη συντήρηση καθώς και στην εφαρμογή σχεδίασης νυχιών που θα ανακαλύψετε ποτέ. Κάποια γκλίτερ μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν καθώς περνούν οι μέρες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού μπορείτε να συνεχίσετε να εφαρμόζετε στρώσεις και το αποτέλεσμα θα φαίνεται πάντα καλό!

Lilac

lilac-nails.jpg

Το λιλά είναι το πιο μοντέρνο χρώμα του 2022! Ήταν μια τεράστια τάση κατά τους θερμότερους μήνες και θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά δημοφιλές και το χειμώνα. Είναι ένα τόσο διασκεδαστικό και μαγικό χρώμα που μπορεί να μετατρέψει τη διάθεση σας στη στιγμή! Επιπλέον, είναι ένα χρώμα βερνικιού νυχιών που φαίνεται καλό σχεδόν σε όλους. Αυτή η ιδέα για τα νύχια μπορεί να είναι μια από τις αγαπημένες μας αφού είναι σούπερ ονειρική.

Blush Art

nail-art.jpg

Αν θέλετε ένα κοριτσίστικο αλλά καλλιτεχνικό σχέδιο νυχιών, αυτό είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε! Αυτή η εμφάνιση έχει μόνο ένα πρόβλημα, είναι πολύ πιο δύσκολο να την κάνετε στο σπίτι. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να το χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση και να τη δείξετε στη nail artist σας για να την αναπαράγει. Είναι ένα super artsy και όμορφο nail art που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το χειμώνα! Σίγουρα θα ξεχωρίσετε με αυτά τα νύχια.

Deep Red

deep-red-nails.jpg

Τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό. Σε αυτό το άρθρο έπρεπε να συμπεριλάβουμε ένα βαθύ κόκκινο στα νύχια σε αυτό το χειμερινό brainstrming. Είναι το πιο εμβληματικό χειμερινό χρώμα νυχιών, για τους πιο σημαντικούς λόγους! Όχι μόνο ταιριάζει σε όλους, αλλά δίνει πάντα μια σέξι και δυναμική ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε! Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να βρείτε ένα τέτοιο χρώμα ή και τις παραλλαγές του! Σίγουρα μια ασφαλής αλλά εντυπωσιακή επιλογή!