fbpixel

Search icon
Search
Νύχια: 10 προτάσεις που μπορείτε να τολμήσετε ακόμη και στο σπίτι
HAIR & NAILS

Νύχια: 10 προτάσεις που μπορείτε να τολμήσετε ακόμη και στο σπίτι

Ανανεωθείτε τώρα με τον πιο in fashion τρόπο


Υπάρχουν λίγα πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν περισσότερο από μια επίσκεψη στη nail artist τους. Αν και εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε γνωρίζετε πως το να αφήνεστε στους επαγγελματίες για να σας περιποιηθούν προκαλεί μια απόλυτη χαλάρωση. Παρόλα αυτά υπάρχουν στιγμές που θέλετε να πειραματιστείτε και στο σπίτι και για αυτό το λόγο βρήκαμε τα σχέδια που θα κάνετε απόλυτα εύκολα ακόμη και μόνες σας. Σχέδια όπως οι άκρες του γαλλικές και οι χαριτωμένες κουκκίδες είναι αρκετά απλά για να τα αναπαράγετε με λίγη υπομονή και πολύ σταθερό χέρι.

Μικρά διαμάντια

nails-nude-purple.jpg

Η βάση πίσω από αυτό το σχέδιο είναι τολμηρή αλλά παράλληλα απλή. Μείνετε σε μια βαθιά παλέτα χρωμάτων για την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και σχηματίστε στο τέλος την τελεία που θα κάνει το nail art να μοιάζει απόλυτα abstract. 

Όλα τα μάτια πάνω σας

nails-eye.jpg

Αυτό το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη εξαπάτηση. Μοιάζει με ένα περίπλοκο σχέδιο νυχιών ενώ στην πραγματικότητα αποτελείται από απλά αυτοκόλλητα. Διατηρώντας nude το χρώμα των νυχιών σας θα βοηθήσει τα σχέδια να ξεχωρίσουν και να φαίνονται απόλυτα εναρμονισμένα. 

Κίτρινο γαλλικό

french-manicure-nails.jpg

Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να φέρετε την άνοιξη στα χέρια σας από το να επενδύσετε σε έντονα χρώματα; Η εικόνα λέει πως μάλλον όχι. Οι εναλλαγές του κλασικού γαλλικού που υπάρχουν πλέον παντού σας δίνουν απεριόριστες επιλογές και κάνουν το nail art ένα παιχνίδι. 

Διαβαθμίσεις

grey-french-manicure-nails.jpg

Αν είστε λάτρεις του γκρι, τότε δεν έχετε παρά να το απολαύσετε σε όλο του το μεγαλείο. Τοποθετήστε το στις άκρες των νυχιών σας σε διαβάθμιση και θα δημιουργήσετε το πιο εμπνευσμένο look. Μάλιστα, αν το σχήμα των νυχιών σας είναι αμυγδαλωτό τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Πολλά αστέρια

nail-nude.jpg

Θα χρειαστείτε μια πολύ μικρή βούρτσα νυχιών με αυτό και ένα σταθερό χέρι, αλλά το αποτέλεσμα φαίνεται τόσο εντυπωσιακό που θα σας ανταμείψει. Σχηματίστε το σε όσο ανοιχτή βάση θέλετε και φυσικά αλλάξτε χρώματα στο αστέρι. Προσέξτε μόνο να το κάνετε τόσο έντονο και εντυπωσιακό όσο είναι εδώ. 

To χρώμα της αθωότητας

nude-nails.jpg

Αυτά τα χρώματα νέον που κάνουν αντίθεση μετατρέπουν αυτό το απλό σχέδιο πραγματικά σε ένα σχέδιο που ξεχωρίζει. Η χαμηλή συντήρηση που απαιτείται και εδώ είναι δεδομένη αφού η κουκκίδα δεν είναι απαραίτητο να ακουμπάει στη βάση του νυχιού σας.

Μέσα στο κόκκινο

nail-nudes.jpg

Διασκεδαστική και ρομαντική, αυτή η επιλογή είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να έχετε το κόκκινο στα νύχια σας χωρίς να μπείτε full in. Θα είναι κολακευτικό όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας και φυσικά όπως βλέπετε μπορεί να γίνει με μερικές -μόνο- πινελιές. 

Όλα στη σειρά

nude-nails-CtT7g.jpg

Οι κουκκίδες είναι αναμφίβολα το πιο εύκολο σχέδιο νυχιών, επομένως η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τις τοποθετείτε θα δώσει στη τέχνη των νυχιών σας μια νέα ατμόσφαιρα. Και εδώ μπορείτε να παίξετε με χρώματα και σχήματα για να μοιάζει κάθε φορά το τελικό αποτέλεσμα διαφορετικό.

Απόλυτη προστασία

nude-nails-n9pjx.jpg

Το σχέδιο που όλες λατρεύετε να έχετε σε κοσμήματα πλέον μπορεί δικαιωματικά να μπει και στα νύχια σας. Τοποθετήστε μαζί με αυτό και δαχτυλίδια σε μπλε τόνους και το τελικό αποτέλεσμα θα μοιάζει μαγικό. Φυσικά η βάση μπορεί να είναι ένα λίγο πιο έντονο χρώμα. 

Παιχνίδι με γραμμές

french-manicure.jpg

Ποιος είπε ότι το γαλλικό πρέπει να είναι μόνο από τη μια μεριά; Η επένδυση στη μεριά της επιδερμίδας είναι ο νέος τρόπος για να παίξετε με το χρώμα των νυχιών. Έτσι, από εδώ και πέρα δείτε και αυτή την εναλλακτική και μην παραμένετε απλώς στις αλλαγές των χρωμάτων.