fbpixel

Search icon
Search
7 chic nail designs που πρωταγωνιστούν στο Instagram τώρα
HAIR & NAILS

7 chic nail designs που πρωταγωνιστούν στο Instagram τώρα

Κάντε "elevate" με τον πιο απλό τρόπο


Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά όταν τα νύχια μας είναι όμορφα και βαμμένα, νιώθουμε απόλυτα εναρμονισμένες. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες nail artist για να δημιουργηθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα, οι απλές ιδέες για τα νύχια είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή, και εμφανίζονται παντού στο Instagram και στην πραγματική ζωή. Από μινιμαλιστικές μέχρι τις πιο upgraded και διαστημικές επιλογές για νύχια και ακόμη μέχρι μοντέρνα γαλλικά μανικιούρ, θα βρείτε 7 από τις αγαπημένες μας απλές προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε.

Τελίτσες και γραμμές

nail-ideas.jpg
@CHILLHOUSE

Αυτή η απλή αφηρημένη επιλογή είναι ιδανική για όποιον προτιμά ένα απόλυτα ατελές σχέδιο. Με μερικές κουκκίδες και γραμμές πάνω από μια γυμνή βάση, χαρίζετε στα νύχια σας ένα αριστούργημα που αξίζει να το τραβήξετε μερικές φωτογραφίες.

Μισοφέγγαρο

nail-nude.jpg
@BETINA_GOLDSTEIN

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρκετά εντυπωσιακό μανικιούρ χωρίς καν να βάψετε ολόκληρο το νύχι σας. Απλώς κοιτάξτε αυτό το μίνι σχέδιο μισού φεγγαριού που διαθέτει τόξο με τριπλή γραμμή και πολύ αρνητικό χώρο.

Ροζ τόνοι 

nail-pink.jpg
@OLIVEANDJUNE

Μανικιούρ ουράνιο τόξο, αταίριαστα νύχια, τονικό ξεθώριασμα - όπως και να αποκαλέσετε αυτήν την πολύχρωμη τάση μανικιούρ, η ροζ γκάμα υπερτερεί όσο καμία άλλη. Είναι το απόλυτο ουδέτερο μανικιούρ που εξακολουθεί να προσφέρει ένα στρώμα «ίντριγκας», χάρη στις διαφορετικές αποχρώσεις του. Το καλύτερο από όλα; Είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθεί, δεδομένου ότι απαιτεί μόνο να επιλέξετε πέντε ροζ βερνίκια και να τα περάσετε στο κάθε νύχι σας ξεχωριστά.

Λευκές γραμμές

nail-nude-5XlL9.jpg
@PAINTBOXNAILS

Αυτό το απλό μανικιούρ είναι εντυπωσιακό χάρη στην πιο μικροσκοπική λευκή λωρίδα που πρωταγωνιστεί στην κορυφή κάθε νυχιού. Το κόλπο για να δημιουργήσετε ένα νύχι σαν αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό πινέλο. Το εξαιρετικά λεπτό πινέλο κάνει το τράβηγμα μιας τέλειας ίσιας γραμμής πιο εύκολο από ποτέ.

Αστέρια παντού

nails-stars.jpg
@NAILITMEDIA

Νιώθετε πως είστε φτιαγμένοι από αστερόσκονη; Αυτό το λαμπερό μανικιούρ με αστέρια είναι εκπληκτικά απλό στη δημιουργία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 50 χρυσές πούλιες νυχιών (πέντε για κάθε ένα) και το αγαπημένο σας coat βερνίκι. Χρησιμοποιήστε το top coat για να κολλήσετε τις πούλιες στο νύχι και, στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα ή δύο στρώσεις από πάνω για να τις σφραγίσετε στη θέση τους.

Μέσα στο μπλε

blue-nails.jpg
@PAINTBOXNAILS

Αυτό το απλό μπλε μανικιούρ σας δίνει όλες τις ρετρό δονήσεις που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Το στρογγυλεμένο σχήμα προσθέτει ακόμα περισσότερη γοητεία στη δίχρωμη εμφάνιση των νυχιών. Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλες όσες βιάζεστε να φέρετε στο τώρα το μπλε του καλοκαιριού. 

Ουράνιο τόξο

french-manicure-nails.jpg
@PAINTBOXNAILS

Ένας άλλος τρόπος για να «ταρακουνήσετε» το ασυμβίβαστο mani είναι να εμφανίσετε ολόκληρο το ουράνιο τόξο στα χέρια σας. Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να γίνει σε συνδυασμό με οποιοδήποτε βερνίκι αλλά ολοκληρώνεται καλύτερα μαζί με ένα top coat. Όλα αυτά τα χρώματα θα δώσουν νέα πνοή στα outfits σας και σίγουρα θα κάνουν τα βλέμματα να γυρίσουν στα νύχια σας.