fbpixel

Search icon
Search
Οι hot ανοιξιάτικες τάσεις μέσα από τα «μάτια» των διάσημων οίκων
MAGAZINE

Οι hot ανοιξιάτικες τάσεις μέσα από τα «μάτια» των διάσημων οίκων

Δημιουργήστε από τώρα την πιο updated spring collection


Η άνοιξη είναι κοντά και οι fashion designers έχουν βαλθεί κόντρα στους καιρούς να μας παρασύρουν στο πιο γιορτινό πανηγύρι ever όπου πραγματικά όλα επιτρέπονται. Αναβιώνουν εποχές από το παρελθόν, εφευρίσκονται νέες προσεγγίσεις, οι χρωματικές εκρήξεις
δεν έχουν τελειωμό και η fashion τρέλα μοιάζει να μην υπακούει πλέον σε όρια και φραγμούς. Μυηθείτε στη νέα εποχή της απόλυτης ελευθερίας έκφρασης της μόδας, κρατώντας ό,τι παλιό μπορεί να χρησιμοποιηθεί, επενδύοντας παράλληλα σε νέες αγάπες και... enjoy!

Vintage eRa

1632498939-fendi-ss22-model-backstage.jpg
Fendi SS22

Η εποχή του ρομαντισμού, όταν η θηλυκότητα «χτυπούσε» κόκκινο με φίνα μάξι φορέματα που «θρόιζαν» στο πέρασμα, μαλλιά βαμπ και έντονο μακιγιάζ, επανέρχεται δριμύτερη. Retro is back, με φίνες θηλυκές οπτασίες, έτοιμες να κατακτήσουν με όλα τους τα μυστικά όπλα το ανδρικό κοινό. Κρατήστε οτιδήποτε ανήκει στην κοκεταρία του παρελθόντος, όπως μακριά φορέματα, hair accessories, mini clutches, θηλυκά κοσμήματα. Διανθίστε τα με μοντέρνα αύρα και γίνετε η πιο super stylish μούσα!

CoLoR Me FRee

valentino-ss22-rendez-vous.jpg
Valentino SS22

Συγκεντρώστε όλα τα pieces σε έντονα χρώματα που έχετε στην γκαρνταρόμπα σας και σκεφτείτε τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς, πολλούς από τους οποίους μπορεί μέχρι τώρα να μη φανταζόσασταν καν. Η χαρά της ζωής είναι η «σημαία» μας αυτήν την άνοιξη και ό,τι μας κάνει πιο φωτεινούς είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Συνδυάστε με αποχρώσεις που λείπουν από την παλέτα σας ή με έξτρα εκκεντρικά αξεσουάρ και διασκεδάστε στον ρυθμό του πιο πολύχρωμου fashion trend.

nothing But FaBuLous

dg-rtw-spring-2022-25.jpg
Dolce & Gabbana SS22
Όσες αγαπάτε τις fancy εμφανίσεις, ήρθε ο καιρός να λάμψετε με κάθε τρόπο. Οτιδήποτε αστραφτερό είναι -τώρα πιο πολύ από ποτέ- in fashion. Πούλιες, παγιέτες, shiny βαρύτιμα υφάσματα, μπροκάρ, κρύσταλλα, κεντήματα: κάθε είδους διακοσμήσεις είναι ευπρόσδεκτες και μάλιστα συνδυάζονται μεταξύ τους στην πιο extreme τους εκδοχή. Τα metallics σε ρούχα και αξεσουάρ έχουν την τιμητική τους και μας κάνουν πιο εξέχουσες και απαστράπτουσες από ποτέ!

Mono BLoCking

bag-from-balenciaga-spring-2022-collection.jpg
Balenciaga SS22

Οι μονοχρωμίες δε μας προδίδουν ποτέ, γι’ αυτό και εξακολουθούν να είναι συνώνυμες του καλού γούστου και των chic εμφανίσεων. Οι τόνοι ζωηρεύουν, ακολουθώντας τον παλμό της άνοιξης, ενώ το κίτρινο και γενικότερα οι αποχρώσεις του ήλιου έχουν την κυρίαρχη θέση όλων. Συνδυάστε με επίσης μονόχρωμα αξεσουάρ και αισθανθείτε τη μαγεία!

Bag it up

louis-vuitton-39-1.jpg
Louis Vuitton SS22

Όπως ήταν αναμενόμενο,οι μικρές τσάντες έχουν επικρατήσει στις πρώτες θέσεις της wishlist μας. Οι χρυσές αλυσίδες επανέρχονται – ακόμη και διπλές κάποιες φορές. Τα logos είναι πιο εμφανή από ποτέ, ενώ δε λείπουν και κάποιες ιδιαίτερες προτάσεις σε γεωμετρικά σχήματα με τολμηρό χαρακτήρα. Ό,τι απ’ όλα αυτά υπάρχει ήδη στην ντουλάπα σας, εννοείται πως είναι μάχιμο για ένα δυνατό comeback.

Hollywood Vibes

1808jpg.jpg
Gucci SS22

Το extreme είναι και πάλι εδώ, για να μας δείξει ότι η μόδα είναι ένα μέσο αστείρευτης δημιουργικότητας και πειραματισμών, χωρίς όρια και τέλος. Με αύρα χολιγουντιανών εμφανίσεων, όπου ο εντυπωσιασμός έχει τον πρώτο λόγο, το δράμα κυριαρχεί και υποστηρίζεται από φορέματα με ουρές που σέρνονται στο πάτωμα, θηλυκές διαφάνειες ή και grecian draping, που το αποσυνθέτουν και το μεταφράζουν με μοντέρνο τρόπο κι ανατρεπτική ματιά. Η φετινή μόδα επιτρέπει τα πάντα. Απλά, αφήστε τον εαυτό σας να δει τα πράγματα αλλιώς!

aCCessoRize Me

1633592483437949-ss-2022-rtw-rebecca-dayan-portrait-by-inez-vinoodh-instagram-square-3.jpg
Chanel SS22

Τα κοσμήματα είναι τάση όσο ποτέ άλλοτε, κι αυτήν τη φορά φορεμένα... όλα μαζί! Συνδυάστε τα μεταξύ τους κι αναδείξτε τα τόσο σε μίνιμαλ εμφανίσεις όσο κι εκεί που χρειάζεται να κάνετε αληθινή αίσθηση. Μην ξεχνάτε ότι οι χρυσές αλυσίδες είναι και πάλι ένα από τα πιο hot αξεσουάρ που έχουν την ικανότητα να απογειώσουν ένα outfit στο λεπτό!

sexy Cut outs

798aa19f7b634c5c6939aa6d73d0c890e98747dd.jpg
Etro SS22

Tα εντυπωσιακά κοψίματα με sexy διάθεση γίνονται ένα ισχυρό trend της νέας εποχής, αναδεικνύοντας μια νέα θηλυκότητα που δε διστάζει να γίνει πραγματικά τολμηρή. Δεσίματα στον λαιμό, βαθιά ντεκολτέ αλλά και προκλητικά cut outs έχουν την τιμητική τους, ενώ στις πασαρέλες τα bodycon και τα catsuits του οίκου Saint Laurent μάς γύρισαν πολλά χρόνια πίσω. Οτιδήποτε αντίστοιχο έχει η ντουλάπα σας είναι πιο hot από ποτέ!

BaCk to the FutuRe

1308376.jpg
Gucci + Balenciaga


Η πιο εντυπωσιακή κι απροσδόκητη συνεργασία αυτής της περιόδου, αυτή των Gucci και Balenciaga, οδήγησε τον χώρο της μόδας σε μια νέα σελίδα. Ο ένας οίκος «χάκαρε» τα σύμβολα του άλλου κι αυτό που κρατάμε είναι το αδιαμφισβήτητα θετικό πρόσημο μιας τέτοιας μοναδικής στα χρονικά ενέργειας. Κατά τα άλλα, η επιστροφή στο μέλλον περιλαμβάνει ένα είδος «στολής» που δεν αφήνει τίποτε ακάλυπτο, με στοιχεία που ξενίζουν, προκαλούν και που -προς το παρόν- αδυνατούμε να κατανοήσουμε και να υιοθετήσουμε. Το μέλλον
θα δείξει...

the new sexy

lila-moss-ermanno-scervino-spring-2022-campaign002-MQvMv.jpg
Ermanno Scervino

Η επιστροφή της εποχής του boudoir αναβιώνει, αυτήν τη φορά με νέα ματιά. Εντυπωσιακά bustier με διαφάνειες που παραπέμπουν σε μια σύγχρονη εκδοχή από φιγούρες της Αναγέννησης, φίνα fluffy υλικά σε συνδυασμό με την απόλυτη επικράτηση του μίνι στοιχειοθετούν μια ακόμη δυναμική επιστροφή με vintage αέρα.

shoes - this gReat LoVe

model-shoe-detail-walks-the-runway-during-the-loewe-news-photo-1633537434.jpg
Loewe SS22

Tα καλά νέα είναι ότι στα πιο αγαπημένα μας fashion items επικρατεί απόλυτη ελευθερία. Φοριούνται τα πάντα, από φίνα, σέξι πέδιλα που προκαλούν μέχρι παιχνιδιάρικα strappy pumps, θηλυκά slingbacks και κομψά flats, αλλά και μποτάκια, mules, μπαλαρίνες ή ό,τι άλλο σας κάνει κέφι. Σκεφτείτε καλά σε τι θα επενδύσετε αυτήν τη φορά και εξοπλιστείτε με το πιο φωτεινό σας χαμόγελο για να κατακτήσετε τους δρόμους. Fashion is your playground!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022


Κεντρική Φωτογραφία: Dolce & Gabbana SS22